• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید قالب یا طراحی قالب؟

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
آقا ما میخایم یک قالب وردپرس جدید بگیریم که سئو داخلیش محشر باشه . محشر که میگم محشرا . حالا موضوعاتی این وسط هست که گفتم چون بچه های این فروم عموما وبمستر هستن میتونن بهتر کمک کنن .

1. خرید قالب خوب از یک سازنده قالب قوی که عموما خارجی هم هست و تغییرات دادن جزئی ظاهر قالب ؟
2. طراحی از پایه قالب توسط طراحان داخلی خودمون ؟

الان بین این دو تا موندم . کدوم بهتره به نظر شما؟ و اینکه قالب شرکتی معروفی اگر کسی سراغ داره حتی پولی خبر بده .

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
زمان خرید فقط ظاهر قالب را نگاه نکنید, حتما دموی پنل مدیریتی هم ببینید, من که سرم کلاه رفت قالب آشغال بهم فروختن بعد گفتن خودت کد نویسیش کن!!

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
زمان خرید فقط ظاهر قالب را نگاه نکنید, حتما دموی پنل مدیریتی هم ببینید, من که سرم کلاه رفت قالب آشغال بهم فروختن بعد گفتن خودت کد نویسیش کن!!

قالب بخرم ایرانی نمیخرم . چون هم سایت انگلیسی داریم هم فارسی . فقط من الان از قالب Avada خوشم اومده . موندم از خودش بخرم بعد بدم اینجا راست چین کنن برام یا برم از میهن وردپرس بخرم که خودش فارسیشم کرده ؟ این نمونه ای که میهن وب داره چجوریه؟ نال شده ؟ مالی هست؟

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
بعد کسی میدونه وقتی من قالب رو از تم فارست بخرم . میتونم فققط یک بار نصبش کنم یا به تعدد میتونم نصب کنم ؟

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
اگه چند ده هزار تومان اختلاف مالی برات مهم نیست حتما از خود فروشنده بگیر.
قالب ها هم لایسنس دارند و فقط روی یک دامین می تونید استفاده کنید. البته بعضی هاشون رو هم میشه استفاده کرد (البته بدون بروز رسانی اتوماتیک)

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
اگه چند ده هزار تومان اختلاف مالی برات مهم نیست حتما از خود فروشنده بگیر.
قالب ها هم لایسنس دارند و فقط روی یک دامین می تونید استفاده کنید. البته بعضی هاشون رو هم میشه استفاده کرد (البته بدون بروز رسانی اتوماتیک)
چند صد هزار تومنه تقریبا خخخخخ ون حدودا 250 هزار تومنه . این 60 هزارتومان . حالا چقدر تفاوت دارن؟

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
اگه قالب نال شده نباشه و اورجینال خرید شده باشه فرقی نخواهند داشت. احتمال زیاد فقط آپدیت خودکار کار نکنه که اون رو هم میتونی از طریق بروز رسانی هایی که فروشنده منتشر میکنه دریافت کنی.
درضمن فارسی سازی و راست چین رو هم چک کن تا مطمئن بشی نسخه فارسی مشکلی تو عملکرد و ظاهر نداشته باشه.
اگه همه چیز اوکی بود میتونی همین ۶۰ تومن رو بخری

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
به صرفه نیست
250 بدی خود قالب
همین مقدار یا بیشتر بدی کد نویسی کنند برات و بشه فارسی
کار با قالب هاش هم سخت هست ، ظاهر قشنگش را نبین

همین مبلغ یا بیشتر را بده واست یک قلب اختصاصی بزنند

Mostafa313

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
638
قالب حرفه ای با 250 تومان برات کسی طراحی نمیکنه
فقط سئوی یک قالب (از نظر یه حرفه ای) حداقل 400 الی n تومان هزینه داره

paydarweb

Registered User
لایک‌ها
567
طراحی و کد نویسی بدین انجام بدن براتون ( خیلی بهتره )
اگر دوست داشتین طرحتون رو پ.خ کنید انشالا بشه توافق کنیم.

wallfa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بستگی به انتخاب شما داره ، ولی من اگر باشم قالب هایی که داری ویرایشگر کامپوزر هستند انتخاب نمی کنم .

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
اگه قالب نال شده نباشه و اورجینال خرید شده باشه فرقی نخواهند داشت. احتمال زیاد فقط آپدیت خودکار کار نکنه که اون رو هم میتونی از طریق بروز رسانی هایی که فروشنده منتشر میکنه دریافت کنی.
درضمن فارسی سازی و راست چین رو هم چک کن تا مطمئن بشی نسخه فارسی مشکلی تو عملکرد و ظاهر نداشته باشه.
اگه همه چیز اوکی بود میتونی همین ۶۰ تومن رو بخری
بهشون پیام دادم گفتن نال نیست و اینکه اگر بخرم 60 تومن خودشون اتومات آپدیت هم میدن
به صرفه نیست
250 بدی خود قالب
همین مقدار یا بیشتر بدی کد نویسی کنند برات و بشه فارسی
کار با قالب هاش هم سخت هست ، ظاهر قشنگش را نبین

همین مبلغ یا بیشتر را بده واست یک قلب اختصاصی بزنند
موضوع اینجاس با این رنج قالب خیلی خوبی در حد جهانی نمیزنن . بحث سئو و ... هم به کنار
قالب حرفه ای با 250 تومان برات کسی طراحی نمیکنه
فقط سئوی یک قالب (از نظر یه حرفه ای) حداقل 400 الی n تومان هزینه داره
متاسفانه آره هزینه ها بالاس اگر بخام یک قالب درست درمون بگیرم
طراحی و کد نویسی بدین انجام بدن براتون ( خیلی بهتره )
اگر دوست داشتین طرحتون رو پ.خ کنید انشالا بشه توافق کنیم.
تشکر قربان . اگر تصمیمم عوض شد خدمتتون پیام میدم
بستگی به انتخاب شما داره ، ولی من اگر باشم قالب هایی که داری ویرایشگر کامپوزر هستند انتخاب نمی کنم .
الان Avada این ویرایشگر رو داره ؟ و اگر آره لطفا بفرمایید چرا . مشکل این ویرایشگره چیه ؟

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
در مورد سوال اولت برای سئو قالبهای خارجی رانتخاب کنید به نظرم تیم های بهتری دارند برای سئو که فارسی سازی شدن توسط بچه های ایرانی
در مورد بحث دوم که قالب خارجی را مستقیم از خودشون خرید کنید یا از ایرانیهای معتبری که فارسی سازی کردن مثل همین شرکتی که اسم بردید به نظر برای شروع کار از همین خودی ها استفاده کنید چون در پرداخت قالب خارجی و اینکه پشتیبانی های بعدی که راست چین شدن و .... هست راحت ترید و اگر کارتون گرفت ارجینال خرید کنید و از شرکتی که بار اول نسخه فارسی شدش را خرید کردید بگید فایل فارسی شده را روی قالب ارجینال شما ست کنه

شرمنده طولانی شد

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
بدون شک قالب اختصاصی حرفه ای از همه نظر بهتره

wallfa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بهشون پیام دادم گفتن نال نیست و اینکه اگر بخرم 60 تومن خودشون اتومات آپدیت هم میدن

موضوع اینجاس با این رنج قالب خیلی خوبی در حد جهانی نمیزنن . بحث سئو و ... هم به کنار

متاسفانه آره هزینه ها بالاس اگر بخام یک قالب درست درمون بگیرم

تشکر قربان . اگر تصمیمم عوض شد خدمتتون پیام میدم

الان Avada این ویرایشگر رو داره ؟ و اگر آره لطفا بفرمایید چرا . مشکل این ویرایشگره چیه ؟
مشکل این ویرایش گر بهینه سازی وب سایت در بحث سئو می باشد .

بالا