• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید قلم خش گیر یا راهکار مشابه برای خط های کشیده شده روی کاپوت ماشین

s3dreza

Registered User
لایک‌ها
131
سلام
یه از خدا بی خبری، اومده و روی کاپوت ماشین چند تا خش و خط کشیده
بعضی هاش سطحی و بخشی اش عمیق تر هست
دنبال راه حل مناسب برای رفع اش هستم
از قلم های خش گیر یا پولیش و هر راه حل مناسب دیگه
دوستان راهنمایی فرمایند
من تهران هستم
ممنون

mehdi_tehran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اگه نمی خواین رنگ بزنینش کامل راهی نداره جز اینکه یکم جاش باقی بمونه اما برا بهبود می تونید اینکارو بکنید
1- رنگ ماشینتونو یا بدین براتون بسازن یا قلم خشگیرش رو بخرین البته تجربه من این بوده که ساختن رنگ قشنگتر و بهتر در میاد
2- اونجایی که خش افتاده رو اول کاملا تمیز کنید طوری که کاملا واضح باشه خش
3- روی اون قسمت رو که هست به صورت سطحی و با حوصله رنگ کنید البته برای این کار من معمولا از چسب کاغذی کمک میگیرم که دورشو تا حدودی بازتر رنگ می زنم
4- بزارید خشک بشه کامل
5- با استفاده از سمباده نرم که ترجیها استفاده شده و نرمتر هم شده و مقداری آب گرم شروع کنید به هموار کردن سطحی که رنگ کردید این قسمت مهمترین بخشه که چند تا نکته داره
مراقب باشید رنگ ماشینو از بین نبرید (معمولا به خاطر زبری سمباده)
تا جای ممکن رنگی که زدید رو بردارید اما یادتون باشه اگه زیاد اینکارو ادامه بدید ممکنه قسمتی از خش دوباره ظاهر بشه پس دقیق باشید
6- پس از این ممکن است رنگ اطراف آن قسمت کمی کدر شده باشد که با استفاده از پولیش با حالت اولیه باز می گردد.

در نهایت مهمترین نکته این کار صبر و دقت است.

موفق باشید.

s3dreza

Registered User
لایک‌ها
131
اگه نمی خواین رنگ بزنینش کامل راهی نداره جز اینکه یکم جاش باقی بمونه اما برا بهبود می تونید اینکارو بکنید
1- رنگ ماشینتونو یا بدین براتون بسازن یا قلم خشگیرش رو بخرین البته تجربه من این بوده که ساختن رنگ قشنگتر و بهتر در میاد
2- اونجایی که خش افتاده رو اول کاملا تمیز کنید طوری که کاملا واضح باشه خش
3- روی اون قسمت رو که هست به صورت سطحی و با حوصله رنگ کنید البته برای این کار من معمولا از چسب کاغذی کمک میگیرم که دورشو تا حدودی بازتر رنگ می زنم
4- بزارید خشک بشه کامل
5- با استفاده از سمباده نرم که ترجیها استفاده شده و نرمتر هم شده و مقداری آب گرم شروع کنید به هموار کردن سطحی که رنگ کردید این قسمت مهمترین بخشه که چند تا نکته داره
مراقب باشید رنگ ماشینو از بین نبرید (معمولا به خاطر زبری سمباده)
تا جای ممکن رنگی که زدید رو بردارید اما یادتون باشه اگه زیاد اینکارو ادامه بدید ممکنه قسمتی از خش دوباره ظاهر بشه پس دقیق باشید
6- پس از این ممکن است رنگ اطراف آن قسمت کمی کدر شده باشد که با استفاده از پولیش با حالت اولیه باز می گردد.

در نهایت مهمترین نکته این کار صبر و دقت است.

موفق باشید.
خیلی ممنون از توضیحات خوب و کاملتون

reza.yaghobi

Registered User
لایک‌ها
149
چون سفید رو به اصطلاح کارتی میگیرن و مثل اول در میاد اما رنگهای دیگرو بهتره بدی دست یه نقاش وارد که اولا رنگشو بده از رو در باک درست کنن بعد خودشون چن دست میزنن تا خطها پر بشن و بعدش سمباده پوست اب میزنن و دست اخر هم پولیش که معلوم نمیشه دیگه جاش فقط بده یکی که وارد باشه و همچنین پوستت نکنه واسه اجرتش

s3dreza

Registered User
لایک‌ها
131
چون سفید رو به اصطلاح کارتی میگیرن و مثل اول در میاد اما رنگهای دیگرو بهتره بدی دست یه نقاش وارد که اولا رنگشو بده از رو در باک درست کنن بعد خودشون چن دست میزنن تا خطها پر بشن و بعدش سمباده پوست اب میزنن و دست اخر هم پولیش که معلوم نمیشه دیگه جاش فقط بده یکی که وارد باشه و همچنین پوستت نکنه واسه اجرتش
ممنون از شما

بالا