کسی لایسنس این نرم افزار رو داره برای فروش؟ قیمت رو بنویسید لطفا
vimax Registered User تاریخ عضویت 27 فوریه 2011 نوشتهها 285 لایکها 60 17 می 2013 #1 کسی لایسنس این نرم افزار رو داره برای فروش؟ قیمت رو بنویسید لطفا
A a_mohseni کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 20 آپریل 2007 نوشتهها 69 لایکها 5 17 می 2013 #2 کدوم برنامه اش را می خواهید؟ php encoder package foundry یا محصول دیگه؟
vimax Registered User تاریخ عضویت 27 فوریه 2011 نوشتهها 285 لایکها 60 18 می 2013 #3 انکدرش رو نیاز دارم اگر کسی از قبل این نرم افزار رو با لایسنس قانونیش داره که تائید شده از سایتش باشه و نیاز نداشته باشه الان من ازش میخرم
انکدرش رو نیاز دارم اگر کسی از قبل این نرم افزار رو با لایسنس قانونیش داره که تائید شده از سایتش باشه و نیاز نداشته باشه الان من ازش میخرم
patteerr Registered User تاریخ عضویت 27 مارس 2009 نوشتهها 4,016 لایکها 3,140 18 می 2013 #4 منم اینکودرش رو هستم . واسه منم قیمت بدید . دست دو هم باشه مشکلی نیست .
vimax Registered User تاریخ عضویت 27 فوریه 2011 نوشتهها 285 لایکها 60 18 می 2013 #5 به نقل از patteerr : منم اینکودرش رو هستم . واسه منم قیمت بدید . دست دو هم باشه مشکلی نیست . کلیک کنید تا بازشود... آقا دو نفر پیشنهاد قیمت دادن خصوصی فقط هزینش یه کم سنگین هست میایی شریکی بگیریم؟ هم کار شما راه می افته هم کار من اگر کسی لایسنس برنامه رو داره نیاز نداره قیمت بده و شرایط رو لطفا پ.خ بده
به نقل از patteerr : منم اینکودرش رو هستم . واسه منم قیمت بدید . دست دو هم باشه مشکلی نیست . کلیک کنید تا بازشود... آقا دو نفر پیشنهاد قیمت دادن خصوصی فقط هزینش یه کم سنگین هست میایی شریکی بگیریم؟ هم کار شما راه می افته هم کار من اگر کسی لایسنس برنامه رو داره نیاز نداره قیمت بده و شرایط رو لطفا پ.خ بده