• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید لنز IS STM یا IS II برای Canon 1100D

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
سلام دوستان

من میخوام یه لنز برای دوربین Canon 1100D بگیرم.
2تا گزینه دارم:
Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM نتونسنم پیدا کنم و گفتند 2~3 هفته ای میتونن برام تهیه کنن و حدود قیمت 900~950 قیمت دادن.
Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II با حدود قیمت 425~450 تومن که موجود هست و هر زمان بخوام میتونم بخرم.

نسخه STM تو ویدئو هایی که دیدم، تو فیلم برداری خیلی عالی و سریع فوکوس میکنه در حالیکه IS II کمی کند هست و به خوبی STM نمیتونه فوکوس کنه.
سوال اینه که تو عکس برداری هم ،فوکوس STM بهتر هست یا فقط تو فیلم برداری تاثیر داره؟(کلا خیلی کم فیلم میگیرم و 98% برای عکاسی استفاده میکنم)

سوال دوم هم اینکه :
نسخه STM تو ساختار کلی لنز نسبت به IS II بهتر هست؟(جنس و ترکیب المنت ها و اوپتیک ها و شارپنس و ...)

خلاصه اینکه STM ارزش هزینه 500 تومن بیشتر و 20 روز تاخیر رو داره؟(با در نظر گرفتن اینکه دوربینم از STM پشتیبانی نمیکنه و حالا حالاها قصد تعویض دوربین رو ندارم)

extensa5220

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان

من میخوام یه لنز برای دوربین Canon 1100D بگیرم.
2تا گزینه دارم:
Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM نتونسنم پیدا کنم و گفتند 2~3 هفته ای میتونن برام تهیه کنن و حدود قیمت 900~950 قیمت دادن.
Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II با حدود قیمت 425~450 تومن که موجود هست و هر زمان بخوام میتونم بخرم.

نسخه STM تو ویدئو هایی که دیدم، تو فیلم برداری خیلی عالی و سریع فوکوس میکنه در حالیکه IS II کمی کند هست و به خوبی STM نمیتونه فوکوس کنه.
سوال اینه که تو عکس برداری هم ،فوکوس STM بهتر هست یا فقط تو فیلم برداری تاثیر داره؟(کلا خیلی کم فیلم میگیرم و 98% برای عکاسی استفاده میکنم)

سوال دوم هم اینکه :
نسخه STM تو ساختار کلی لنز نسبت به IS II بهتر هست؟(جنس و ترکیب المنت ها و اوپتیک ها و شارپنس و ...)

خلاصه اینکه STM ارزش هزینه 500 تومن بیشتر و 20 روز تاخیر رو داره؟(با در نظر گرفتن اینکه دوربینم از STM پشتیبانی نمیکنه و حالا حالاها قصد تعویض دوربین رو ندارم)

با توجه به اینکه دوربین شما از این قابلیت پشتیبانی نمی کند زیاد مقرون به صرفه نمی باشد. از نظر کیفیت لنز 55-250 IS II تقریبا با توجه به هزینه ای که می پردازید معقول می آید و مانند نسخه 18-135 آن با نسخه STM دارای تفاوت زیادی در کیفیت عکسبرداری مشاهده نمی شود.
با این حال به بودجه خودتان نگاه کنید ببینید آیا ارزش سرمایه گذاری دارد یا خیر.حتی می توانید لنز 75-300 usm نیز نگاهی داشته باشید.

بالا