• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید لوازم خونه تو این موقیعت؟

sayaweb

Registered User
لایک‌ها
220
درود,دوستان خداروشکر سرسامان گرفتم و کم کم تا اردیبهشت انشالله باید برم سره خونه زندگیم
الان با این اوضاع مملکت واقعا ترسیدیم ,مجبور شدیم خداروشکر طلا و سرویس گرفتیم (واقعا افزایش قیمت داشته !!! )
حالا سوال من اینه
بنظر شما من الان سیستم صوتی مانند tv و sound bar بگیرم؟ یا نه بزارم دیرتر

بیشتر ترسم از خرید 3مورده

1- قدیمی بشه
2-فعال نکنن
3- هدایا و گارانتی و.. بگزره

بنظر شما تا عید حدودا,دستگاه 3-5م چه قدر قدیمی میشه؟
با این اوضاع که احتمال داره کلا سامسونگ و ال جی از ایران برن هم بیشتر ادم میترسه

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
درود,دوستان خداروشکر سرسامان گرفتم و کم کم تا اردیبهشت انشالله باید برم سره خونه زندگیم
الان با این اوضاع مملکت واقعا ترسیدیم ,مجبور شدیم خداروشکر طلا و سرویس گرفتیم (واقعا افزایش قیمت داشته !!! )
حالا سوال من اینه

1- قدیمی بشه
2-فعال نکنن

با این اوضاع که احتمال داره کلا سامسونگ و ال جی از ایران برن هم بیشتر ادم میترسه
یعنی 11 ماه دیگه؟ جه خبره بوئینگ گفته بود اولین هواپیما رو کمتر از 3 ماه تحویل میده :D

گزینه 2و3 که هیچ, چیزی به نام گارانتی در ایران وجود ندارد, شما جنس با گارانتی بگیری در صورت خرابی, اون مورد خرابی به احتمال 99% شامل حال گارانتی نمیشه:D. این شرکت ها هیچکدام تو ایران نماینده رسمی ندارن. در مورد فعال سازی هم من متوجه منظورت نشدم. بعد اون هدایا چیه؟:Dهدایا کجا بود. مدل امسال و پارسال هم تفاوت چندانی ندارد, در بعضی وسایل که مدلی هر سال تولید نمیشه, در بعضی از تلویزیون های گرون قیمت مثل سونی که بالای 50-60 میلیون هست, مدل سال جدید رو تولید می کنن, تا جایی که می دونم قیمتش هم تفاوت چندانی نداره, ارز هم در حال گرون شدنه در نتیجه بهتره که بخری

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
چیزی به نام گارانتی در ایران وجود ندارد, شما جنس با گارانتی بگیری در صورت خرابی, اون مورد خرابی به احتمال 99% شامل حال گارانتی نمیشه
گبول ندارم، هارد اینجانب بعد از حدود 6 ماه به وز وز افتاد و صدای زنبور می داد، بعدش هم سوخت و تمامی آثار ارزشمند موسسه برزرز که در آن موجود بود از بین رفت :general503: اما سپس آن را برای گارانتی فرستاده و یک عدد نو دریافت نمودم و کار جمع آوری را از سر گرفتم :general601:

smahdis

Registered User
لایک‌ها
1,374
من از ترس گرونس لوازم رو پیشاپیش خریدم بعد تو خواستگاری هیچ کس قبول نمیکرد میگفتن باید با سلیقه ما باشه! !!

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
شرکتهایی که گارانتی به واسطه شرکت اصلی میدهند(هزینه خرابی را خود شرکت ال جی تو کره میده ) اکثرا گارانتی مناسبی دارند مثل همین ال جی یا سامسونگ
پس گذشتن زمان گارانتی یکی از عیبهای الان خریدن است.
اما قدیمی نمیشه فعال هم می کنند .مدلی که تا عید به بازار میاد تفاوت خاصی با دستگاه های امروز بازار نداره با فرض ثابت بودن قیمت دلار فقط ممکنه کمی قیمتش ارزون تر از الان بشه
اگر می بینی زمان گارانتی خیلی زیاد می گذره همین الان بانه ای بخر که پول اضافه برا گارانتی ندی اما اگر مثلا تلویزیون 24ماه گارنتی میخری و 6ماه دیگه راهش میندازی همین الان گارانتی دار بخر.
وضعیت آینده این مملکت هم هیچ کسی نمی دونه اما روال کلی این بوده که همیشه وضع بدتر از دیروز میشه.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
اگر کالایی رو نیاز دارید خرید کنید
هرچقدر صبر کنید پشیمون میشید و نگران قدیمی شدن و ... نباشید

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237
من از ترس گرونس لوازم رو پیشاپیش خریدم بعد تو خواستگاری هیچ کس قبول نمیکرد میگفتن باید با سلیقه ما باشه! !!
:general711::general711::D:D:Dخیلی خوب بود :general404:

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
همین الان بخری بهتره چیزی هم قدیمی نمیشه تا اونموقع

Ace...!

Registered User
لایک‌ها
3,084

سمهدیس شاید تو جلسه خواستگاری راجع به نقش 3پا تو همه جا مزه پروندی، به این بهونه "سلیقه ما" رد کردن:general507:

Amir_Ghost

Registered User
لایک‌ها
2,325
اینجاست که باید گفت *** تو فرهنگ خواستگاری ایرانی
------------------------------------------------
مردم یا نمیفهمند یا خودشون رو میزنن به نفهمی می خوان دو نفر ازدواج کنن اونم تو این وضعیت چه مسخره بازی هایی در میارن،مشکل اینکه تو ایران با پدر و مادر و خواهر و برادر و خاله و عمه طرف هم ازدواج میکنی هر کس میاد واسه خودش بیانیه صادر میکنه

smahdis

Registered User
لایک‌ها
1,374
اینجاست که باید گفت *** تو فرهنگ خواستگاری ایرانی
------------------------------------------------
مردم یا نمیفهمند یا خودشون رو میزنن به نفهمی می خوان دو نفر ازدواج کنن اونم تو این وضعیت چه مسخره بازی هایی در میارن،مشکل اینکه تو ایران با پدر و مادر و خواهر و برادر و خاله و عمه طرف هم ازدواج میکنی هر کس میاد واسه خودش بیانیه صادر میکنه

دقیقا همین اتفاق افتاد،

اونا مدام میگفتن نظر دختر خانومه، در حالیکه به نظر میومد نظرات تحمیلی دیگران بود.

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
دادا من یه سال قبل این که بریم خونه خودمون وسایل رو گرفتم
زیاد هم مهم نبود آخرین مدل موجود در بازار رو بگیرم چون آخریشم بگیری یه سال بعد زندگی مدل جدید میاد
حساس نشو

F B I

Registered User
لایک‌ها
885
در این وضعیت خر در الاغ مملکت مردم میرن زنشون رو طلاق میدن که یه نون خور کمتر بشه شما میخواین زن بگیرین
بهتره که بری لوازم مناسب جهیزییه که در دیوار زدن رو بگیری هم ارزونه و هم بهترین ها رو با کمترین قیمت میگیری ملت دارن فرار میکنن وسایلشون رو مفت میفروشن !!! حالا تو برو زن بگیر !!!!

sayaweb

Registered User
لایک‌ها
220
ممنون از همه دوستان عزیز پس با این وضعیت بخریم بهتره ♥ مرسی از همه

paydarweb

Registered User
لایک‌ها
567
حالا سوال من اینه

1- قدیمی بشه
2-فعال نکنن

چقدر دیر امیر من شهریور میرم ...

Manger4321

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
با این وضعیت بازار هرچی زودتر بخرید بهتره چون یهویی دیدین همینم دو برابر شد :general705::general705:

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
در این وضعیت خر در الاغ مملکت مردم میرن زنشون رو طلاق میدن که یه نون خور کمتر بشه شما میخواین زن بگیرین
بهتره که بری لوازم مناسب جهیزییه که در دیوار زدن رو بگیری هم ارزونه و هم بهترین ها رو با کمترین قیمت میگیری ملت دارن فرار میکنن وسایلشون رو مفت میفروشن !!! حالا تو برو زن بگیر !!!!

با سکه ای سه تومن طلاق داده ها هم میرن دست بوسی و عرض غلط کردن تا زنشون برگرده سر خونه زندگیشون ...

بالا