• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید لپتاپ با نمایشگر خوب تا 3 تومن

barid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من یک سال و نیمه لپ تاپ thinkpad e530 دارم و باهاش در روز چند ساعت متن میخونم.به خاطر نوع صحه نمایشی که داره و زاویه دید کم، چشم رو خیلی اذیت میکنه.میخواستم یک لپتاپ fullhd بگیرم تا 3 تومن.نظرتون درباره acer v3-572g و TOSHIBA Satellite S50-B-11J چیه ؟
من شنیدم نمایشگرهای full hd به خاطر ریز شدن فونت و... برای خوندن متن خیلی مناسب نیستن.درسته ؟
لپتاپی که الان دارم از نظر سخت افزاری مشکلی نداره و فقط برای ناراحتی زیاد چشم میخوام عوضش کنم.پیشنهاد شما برای لپتاپی که برای استفاده طولانی مدت چشم رو اذیت نکنه چیه ؟
بین نمایشگر فول اچ دی ips و مات کدوم برای مطالعه مناسب تره ؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام
من یک سال و نیمه لپ تاپ thinkpad e530 دارم و باهاش در روز چند ساعت متن میخونم.به خاطر نوع صحه نمایشی که داره و زاویه دید کم، چشم رو خیلی اذیت میکنه.میخواستم یک لپتاپ fullhd بگیرم تا 3 تومن.نظرتون درباره acer v3-572g و TOSHIBA Satellite S50-B-11J چیه ؟
من شنیدم نمایشگرهای full hd به خاطر ریز شدن فونت و... برای خوندن متن خیلی مناسب نیستن.درسته ؟
لپتاپی که الان دارم از نظر سخت افزاری مشکلی نداره و فقط برای ناراحتی زیاد چشم میخوام عوضش کنم.پیشنهاد شما برای لپتاپی که برای استفاده طولانی مدت چشم رو اذیت نکنه چیه ؟
بین نمایشگر فول اچ دی ips و مات کدوم برای مطالعه مناسب تره ؟
سلام. اگر دنبال صفحه نمایش با کیفیت می گردید بی شک بهترین انتخابها واسه شما Apple Macbook و Sony Vaio هستند. اینم مدلهاشون:
http://www.digikala.com/Product/DKP-35090/Apple-MacBook-Air-2014-MD711B/اپل-مک-بوک-اير-11-اينچي-مدل-2014

http://www.digikala.com/Product/DKP-33591/Sony-VAIO-Fit-15E-SVF15328SG/لپ-تاپ-سوني-وايو-فيت-15E

barid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون از راهنماییتون.اگر امکان داره به باقی سوالات هم پاسخ بدین.apple صفحش 11 اینچی هست و برای من یه مقدار کوچیکه.sony هم علاوه بر براق بودن صفحه نمایش، نسبت به مدلهایی که عرض کردم قیمت بالاتر و قدرت کمتری داره.
صفحه نمایش acer v3 572g رو کسی باهاش کار کرده ؟
درباره راحتی کار با مانیتور full hd نظرتون چیه ؟ بعضی ها میگن با اینکه میشه فونت رو تو ویندوز بزرگتر کرد اما تو بعضی نرم افزارها متون بازم کوچیکن.به نظرتون صفحه نمایش e530 که دارم چقدر با acer تفاوت داره ؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
ممنون از راهنماییتون.اگر امکان داره به باقی سوالات هم پاسخ بدین.apple صفحش 11 اینچی هست و برای من یه مقدار کوچیکه.sony هم علاوه بر براق بودن صفحه نمایش، نسبت به مدلهایی که عرض کردم قیمت بالاتر و قدرت کمتری داره.
صفحه نمایش acer v3 572g رو کسی باهاش کار کرده ؟
درباره راحتی کار با مانیتور full hd نظرتون چیه ؟ بعضی ها میگن با اینکه میشه فونت رو تو ویندوز بزرگتر کرد اما تو بعضی نرم افزارها متون بازم کوچیکن.به نظرتون صفحه نمایش e530 که دارم چقدر با acer تفاوت داره ؟
در خصوص مقایسه بین نمایشگرهای IPS و مات باید عرض کنم که در صفحه نمایش IPS کیفیت بالاتر تصویر و جزئیات با کیفیت بهتری نمایش داده میشن اما تا حدی نور رو منعکس می کنن. در صفحه نمایش مات انعکاس نور تقریبا ندارد اما کیفیت پایین تر تصویر و جزئیات کمتری قابل مشاهده است. این دیگه برمیگرده به معیارهای شما که کدوم براتون اولویت داره.
اینکه سونی قیمت بالایی داره طبیعیه. چون شما دارید پول کیفیت طراحی و جنس خوب رو میدین. صفحه نمایش Acedr به نظر من از لنوو بهتره و تقریبا مثل Asus هستش. در خصوص رزولوشن صفحه نمایش Full HD رزولوشن بالایی هست که توی صفحه نمایشهای بزرگ(مثلا 32 اینچ به بالا) خودشو نشون میده. پس اگر قصد دارید لپ تاپ رو قصد دارید در آینده به تلویزیون هم وصل کنید اونجا تفاوت مشهوده. اما روی لپ تاپ های امروزی تفاوت چشمگیری نداره. البته اینکه گفتند آیکونها و فونتها کوچک میشه درسته اما شما می تونید رزولوشن رو پایین بیارید. در کل مزیت محسوب میشه. به نظر من صفحه نمایش توشیبا از ایسر بهتره. کلا برند توشیبا در حد سونی هستش. اگر مدلیش باشه که به پولتون بخوره معرفی کنید تا راهنمائیتون کنم. توی مجتمع کامپیوتر پایتخت مدلهای زیادی ازش توی چند تا مغازه دیدم. به نظر من حتما یه سر اونجا بزنید.

hi160

Registered User
لایک‌ها
171
کلا صفحه لب تاب برای خوندن متن مناسب نیست و در طولانی مدت به چشم خودتون اسیب می رسونید
توصیه میکنم لب تاب فعلی خودتون رو نگه دارید و یک کتاب خوان کیندل یا نوک بخرید
قیمت کتاب خوان هم حدود 500 تومن هست
از نوع پیپر وایت (صفحه نورانی) خریداری کنید که در تاریکی مطلق هم قابل استفاده باشه
من یکی از این نوع دارم بسیار سبک هست و چشم و خسته نمیکنه باهاش کتاب صوتی هم گوش میدم

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
کلا صفحه لب تاب برای خوندن متن مناسب نیست و در طولانی مدت به چشم خودتون اسیب می رسونید
توصیه میکنم لب تاب فعلی خودتون رو نگه دارید و یک کتاب خوان کیندل یا نوک بخرید
قیمت کتاب خوان هم حدود 500 تومن هست
از نوع پیپر وایت (صفحه نورانی) خریداری کنید که در تاریکی مطلق هم قابل استفاده باشه
من یکی از این نوع دارم بسیار سبک هست و چشم و خسته نمیکنه باهاش کتاب صوتی هم گوش میدم
اگر کاربری در همین حد بخوان انتخاب بسیار خوبیه. اما واسه وبگردی و ... کارآیی نداره.

hi160

Registered User
لایک‌ها
171
اگر کاربری در همین حد بخوان انتخاب بسیار خوبیه. اما واسه وبگردی و ... کارآیی نداره.
تبلت کتاب خوان سیستم عامل اندروید داره و تمامی برنامه های اندروید رو هم روش میشه نصب کرد
در زمان انتخاب و خریدش منم دقیقا همین تفکر شما رو داشتم برای همین از سایت های خارجی این رو پیدا کردم و تهیه کردم
برای وب گردی هم بسیار عالیه چون باتری که بزرگترین مشکل دستگاه های همراه هست در کتاب خوان هنگام وبگردی حدود 60 ساعت کار میده

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
تبلت کتاب خوان سیستم عامل اندروید داره و تمامی برنامه های اندروید رو هم روش میشه نصب کرد
در زمان انتخاب و خریدش منم دقیقا همین تفکر شما رو داشتم برای همین از سایت های خارجی این رو پیدا کردم و تهیه کردم
برای وب گردی هم بسیار عالیه چون باتری که بزرگترین مشکل دستگاه های همراه هست در کتاب خوان هنگام وبگردی حدود 60 ساعت کار میده
میشه لطفا لینک مشخصات این مدل رو بفرمائید؟ ممنون.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
بالا