از جناب A.Z.R خريداري شد. لطفا تاپيك بسته شود.
سلام
تصمیم گرفتم یک لپتاپ (ویندوز) یا تبلت بخرم که تاپیک اون یکی رو هم جدا زدم اما گویا تبلت بدربخور خبری نیست.
خیلی سختگیر نیستم فقط این چند تا شرط (همه شروط) رو داشته باشه خریدارم.
1. حداکثر 800 تا 900 تومن
2. کارکرده.
3. سایز اسکرین حداقل 15 اینچ
4. Core i5 یا AMD مشابه.
5. دارای کارت گرافیک کلاس متوسط مثلا این:
NVIDIA GeForce GT 540M
6. تمیز و بدون خط و خش.
7. خرید فقط حضوری تهران. مگر این که دوستان به موی سفید و اقامت هشت ساله ما در پی تی اعتماد کنند یا این که خودشان خیلی معتبر باشند.
دست به نقد هستم و اگر توافق کنیم اصلا لازم نیست از جاتون تکون بخورید چون صبح، ظهر و شب میتونم خودم بیام خدمت شما تا معامله کنیم.
اما محض اطلاع دوستان عزیزتر از جان:
جنس دست دوم رو گرونتر از نوش نمیخرم!
سلامت و شادکام باشید
.
.
((ترجمه اون بالاییها این میشه که یعنی یک لپتاپ میخوام که بشه باهاش Need For Speed: THE RUN یا Civilization 5 رو (با رزولوشن متوسط) بازی کرد))
حالا مشخصات دقیقا مثل اون بالایی ها نبود خیلی اشکال نداره، این دوتا بازی رو متوسط جواب بده کافیه.
سلام
تصمیم گرفتم یک لپتاپ (ویندوز) یا تبلت بخرم که تاپیک اون یکی رو هم جدا زدم اما گویا تبلت بدربخور خبری نیست.
خیلی سختگیر نیستم فقط این چند تا شرط (همه شروط) رو داشته باشه خریدارم.
1. حداکثر 800 تا 900 تومن
2. کارکرده.
3. سایز اسکرین حداقل 15 اینچ
4. Core i5 یا AMD مشابه.
5. دارای کارت گرافیک کلاس متوسط مثلا این:
NVIDIA GeForce GT 540M
6. تمیز و بدون خط و خش.
7. خرید فقط حضوری تهران. مگر این که دوستان به موی سفید و اقامت هشت ساله ما در پی تی اعتماد کنند یا این که خودشان خیلی معتبر باشند.
دست به نقد هستم و اگر توافق کنیم اصلا لازم نیست از جاتون تکون بخورید چون صبح، ظهر و شب میتونم خودم بیام خدمت شما تا معامله کنیم.
اما محض اطلاع دوستان عزیزتر از جان:
جنس دست دوم رو گرونتر از نوش نمیخرم!
سلامت و شادکام باشید
.
.
((ترجمه اون بالاییها این میشه که یعنی یک لپتاپ میخوام که بشه باهاش Need For Speed: THE RUN یا Civilization 5 رو (با رزولوشن متوسط) بازی کرد))
حالا مشخصات دقیقا مثل اون بالایی ها نبود خیلی اشکال نداره، این دوتا بازی رو متوسط جواب بده کافیه.
Last edited: