به نظر من هم شما لپ تاپ رو بخرید و بعد روش SSD مدل دلخواهتون رو بندازید. مثلا SSD Samsung Evo850 که برترین SSD فعلی در جهان هستش. دنبال لپ تاپی نباشید که از همون اول روش SSD باشه , چون تعدادشون کمه و گران قیمتند و برند SSD شون هم آنچنان تعریفی نداره.با سلام
میخوام یه لپ تاپ با هارد ssd بخرم. دوستانی که در این زمینه اطلاعات دارند لپ تاپ معرفی کنند.
مرسی
یعنی می فرمایید که لپ تاپ ها این قابلیت رو دارند که هاردشون رو با هارد SSD تعویض کرد؟به نظر من هم شما لپ تاپ رو بخرید و بعد روش SSD مدل دلخواهتون رو بندازید. مثلا SSD Samsung Evo850 که برترین SSD فعلی در جهان هستش. دنبال لپ تاپی نباشید که از همون اول روش SSD باشه , چون تعدادشون کمه و گران قیمتند و برند SSD شون هم آنچنان تعریفی نداره.
آره عزیز. این بدیهیه.یعنی می فرمایید که لپ تاپ ها این قابلیت رو دارند که هاردشون رو با هارد SSD تعویض کرد؟
اما تعویضش به همین سادگی ها هم نیست فکر میکنم. یه نوت بوک داشتم تعویض هاردش کار حضرت فیل بود :دیآره عزیز. این بدیهیه.
بستگی به نوع لپ تاپتون داره. اما واسه یه متخصص شاید کمتر از 15 دقیقه طول بکشه. شما اگر خودتون نمی تونید , بدین بیرون براتون انجام بدن. اما عموما کار راحتیه.اما تعویضش به همین سادگی ها هم نیست فکر میکنم. یه نوت بوک داشتم تعویض هاردش کار حضرت فیل بود :دی