• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید لپ تاپ با هارد ssd

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
با سلام
میخوام یه لپ تاپ با هارد ssd بخرم. دوستانی که در این زمینه اطلاعات دارند لپ تاپ معرفی کنند.
مرسی

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
یه بشر اطلاعاتی در این باره نداره ؟ :D

Gesher

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
794
مدلهایی که از پیش دارای SSD با ظرفیت مناسب باشند در بازار محدود، خاص و عموما دارای قیمت بالایی هستند(مثل MSI GT60 3K Edition به قیمت 5.9) لذا در هر حال پیشنهاد میشه SSD رو شخصا خریداری و روی هر مدل دلخواهی نصب کنین

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
با سلام
میخوام یه لپ تاپ با هارد ssd بخرم. دوستانی که در این زمینه اطلاعات دارند لپ تاپ معرفی کنند.
مرسی
به نظر من هم شما لپ تاپ رو بخرید و بعد روش SSD مدل دلخواهتون رو بندازید. مثلا SSD Samsung Evo850 که برترین SSD فعلی در جهان هستش. دنبال لپ تاپی نباشید که از همون اول روش SSD باشه , چون تعدادشون کمه و گران قیمتند و برند SSD شون هم آنچنان تعریفی نداره.

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
به نظر من هم شما لپ تاپ رو بخرید و بعد روش SSD مدل دلخواهتون رو بندازید. مثلا SSD Samsung Evo850 که برترین SSD فعلی در جهان هستش. دنبال لپ تاپی نباشید که از همون اول روش SSD باشه , چون تعدادشون کمه و گران قیمتند و برند SSD شون هم آنچنان تعریفی نداره.
یعنی می فرمایید که لپ تاپ ها این قابلیت رو دارند که هاردشون رو با هارد SSD تعویض کرد؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
اما تعویضش به همین سادگی ها هم نیست فکر میکنم. یه نوت بوک داشتم تعویض هاردش کار حضرت فیل بود :دی
بستگی به نوع لپ تاپتون داره. اما واسه یه متخصص شاید کمتر از 15 دقیقه طول بکشه. شما اگر خودتون نمی تونید , بدین بیرون براتون انجام بدن. اما عموما کار راحتیه.

بالا