• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید لپ تاپ برای کارهای گرافیکی و انیمیشن

faryasmoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
من در زمینه کاریم که ساخت موشن گرافیک و انیمیشن هستش نیاز دارم با نرم افزارهای سنگینی مثله افترافکت و تری دی و مایا کار کنم. با خیلی ها مشورت کردم ولی به نتیجه نرسیدم که چه لپ تاپی بگیرم.
در ضمن بهم پیشنهاد شده اپل بگیرم ولی نمیدونم افتر و تری دی روی مکینتاش نصب میشه یا نه . خیلی برام مهمه لطفا اگر اطلاع دارید راهنماییم کنین خیلی فوری نیاز به نتیجه دارم. ممنوووووونم
:)

Last edited:

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
برای کار شما اولویت اول کارت گرافیک قوی و رم بالا هست و صفحه نمایش با کیفیت.
مشخصات Lenovo Y510p رو ببین فکر کنم مناسب باشه

faryasmoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
برای کار شما اولویت اول کارت گرافیک قوی و رم بالا هست و صفحه نمایش با کیفیت.
مشخصات Lenovo Y510p رو ببین فکر کنم مناسب باشه
ممنونم . lenovo از لحاظ سخت افزاری خوب جواب میده؟ ممکنه واسه رندر حدود 8 ساعت یا بیشتر روشن بمونه .من معمولا برای کارهام با کیس کار میکنم چون راحتتره واسه رندرهای طولانی ولی الان شرایطم طوریه که باید حتما لپ تاپ مناسب کارهای گرافیکی تهیه کنم.

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
ممنونم . lenovo از لحاظ سخت افزاری خوب جواب میده؟ ممکنه واسه رندر حدود 8 ساعت یا بیشتر روشن بمونه .من معمولا برای کارهام با کیس کار میکنم چون راحتتره واسه رندرهای طولانی ولی الان شرایطم طوریه که باید حتما لپ تاپ مناسب کارهای گرافیکی تهیه کنم.
این لپ تاپ برای Game طراحی شده و این نوع لپ تاپ ها سیستم خنک کننده قوی دارن. فقط برای کارهای رندرینگ که به مدت طولانی سیستم رو در شرایط فول لـود قرار میدن باید از کولپد استفاده کنید و دمای محیط هم خیلی بالا نباشه.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام دوستان
من در زمینه کاریم که ساخت موشن گرافیک و انیمیشن هستش نیاز دارم با نرم افزارهای سنگینی مثله افترافکت و تری دی و مایا کار کنم. با خیلی ها مشورت کردم ولی به نتیجه نرسیدم که چه لپ تاپی بگیرم.
در ضمن بهم پیشنهاد شده اپل بگیرم ولی نمیدونم افتر و تری دی روی مکینتاش نصب میشه یا نه . خیلی برام مهمه لطفا اگر اطلاع دارید راهنماییم کنین خیلی فوری نیاز به نتیجه دارم. ممنوووووونم
:)
سلام. بله نصب ميشه. شك نكنيد كه بهترين انتخاب شما Apple Macbook Pro هستش.

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
y50 هم اومده.

بالا