• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید لپ تاپ تا 2500

mr3xxx3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من یه لپ تاپ میخوام تو رنج 2500 تومانکه برای کارای خونگی مثل فیلم و اینترنت و بازی ها سنگین که چه ارزکنم در حد Cod Ghost یا Advance Warfare باشه که معمولا بازی هایجدید هم تو همین رنج هستن باشه .
من خودم Lenovo Z510 - B مد نظرم هست چون از لپ تاپ های تویاین رنج قیمت همه جوره یه سر و گردن بالاتره.اما اگه کسی تجربه بهتری داره و میتونه تو این محدوده ی قیمت چیزهبهتری معرفی کنه لطفا راهنماییم کنه!
12.gif
12.gif

راستی من الان مدل Z5070 هم دیدم یکم راهنمایی کنید در مورد این!

یه سوال دیگه هم داشتم من تاحالا تجریه ای از لپ تاپ نداشتم اما در موردکنده شدن باتری و استفاده از برق بجای اون شنیدم میخواسم بدونم همینطوره؟و اینکه لپ تاپ Lenovo Z510 این قابلیت رو داره؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام دوستان من یه لپ تاپ میخوام تو رنج 2500 تومانکه برای کارای خونگی مثل فیلم و اینترنت و بازی ها سنگین که چه ارزکنم در حد Cod Ghost یا Advance Warfare باشه که معمولا بازی هایجدید هم تو همین رنج هستن باشه .
من خودم Lenovo Z510 - B مد نظرم هست چون از لپ تاپ های تویاین رنج قیمت همه جوره یه سر و گردن بالاتره.اما اگه کسی تجربه بهتری داره و میتونه تو این محدوده ی قیمت چیزهبهتری معرفی کنه لطفا راهنماییم کنه!
12.gif
12.gif

راستی من الان مدل Z5070 هم دیدم یکم راهنمایی کنید در مورد این!

یه سوال دیگه هم داشتم من تاحالا تجریه ای از لپ تاپ نداشتم اما در موردکنده شدن باتری و استفاده از برق بجای اون شنیدم میخواسم بدونم همینطوره؟و اینکه لپ تاپ Lenovo Z510 این قابلیت رو داره؟
سلام. این مقایسه این دو محصول:
http://www.digikala.com/Compare/DKP-24008/DKP-40923
مسلما Y5070-B از هر نظر بهتره (فقط یادتون باشه درایو نوری برای خواندن و نوشتن CD/DVD نداره که به نظر من مهم نیست.).پردازنده به مراتب قوی تر , کارت گرافیک قوی تر , صفحه نمایش Full HD با جزئیات بیشتر و ... همه از مزیتهای Y5070-B هستند که انصافا مهم هم هستند. پس اگر بتونید Y5070-B رو با گارانتی معتبر(مثلا سازگار یا آواژنگ) تهیه کنید مسلما خیلی بهتره.
در خصوص سوال دیگرتون هم کلا هنگام بازی و به تبع آن استفاده سنگین از کارت گرافیک در تمام لپ تاپها باید منبع تغذیه به لپ تاپ وصل باشه و عموما باطری به تنهایی جوابگو نیستش.

mr3xxx3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش من نوشتم Z5070 نه Y5070 اون که مخصوص گیم هستش فقط قیمتشم 3500 به بالا هست
آها یعنی منظور از اینکه میگن از برق استفاده کنید به جای باتری اینه که فقط آداپتور رو وصل کنیم؟ یعنی نیازی به از جا در آوردن
باتری نیست؟ و اگه باتری توی لپ تاپ باشه و ما اونو به برق وصل کنیم چه حالتیه؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
داداش من نوشتم Z5070 نه Y5070 اون که مخصوص گیم هستش فقط قیمتشم 3500 به بالا هست
آها یعنی منظور از اینکه میگن از برق استفاده کنید به جای باتری اینه که فقط آداپتور رو وصل کنیم؟ یعنی نیازی به از جا در آوردن
باتری نیست؟ و اگه باتری توی لپ تاپ باشه و ما اونو به برق وصل کنیم چه حالتیه؟
دراست می فرمائید , اشتباه شد. اینم مشخصات Z5070-B :
http://www.digikala.com/Product/DKP...70-B/لپ-تاپ-لنوو-آيدياپد-Z50-70/keyword-z5070
این که پردازندش سری U هست! اگر قرار باشه پردازنده سری U رو از برند لنوو با این قیمت بخرید به نظر من این یکی خیلی بهتره:
http://www.digikala.com/Product/DKP-54066/ASUS-X455LD-A/لپ-تاپ-ايسوس-X455LD

گرچه صفحه نمایشش Full HD نیست(Full HD یا رزولوشن 1080*1920 بدرد صفحه نمایش بالای 40 اینچ می خوره و اونجا هستش که خودشو نشون میده و در سایزهای پایین کاربردی نداره). مظمئنا برند Asus بهتره. البته اگر واسه خودم بود اینو می گرفتم که صفحه لمسی داره(ولی صفحه اش براقه):
http://www.digikala.com/Product/DKP-48994/ASUS-VivoBook-F550LD/لپ-تاپ-ايسوس-ويووبوک-F550LD
در خصوص اون مورد هم بازم عرض می کنم که جداکردن باطری از لپ تاپ کلا کار غیراصولی و غیراستانداردی هستش که بر خلاف اذهان عمومی عمر باطری رو کم می کنه. شما اگر می خواین بازی کنید و از کارت گرافیک یا حتی پردازنده کار سنگین بکشید باید طبق روش استاندارد هم باریتون وصل باشه و هم منبع تغذیه(همون پاور).

mr3xxx3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مدل Vivobook ای که دادید خوبه اما انگار یه جورایی از z510 کمتره
شایدم اشتباه میکنم! آیا این لپ تاپ بازی های سنگین رو بهتر از z510 ساپورت میکنه؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
مدل Vivobook ای که دادید خوبه اما انگار یه جورایی از z510 کمتره
شایدم اشتباه میکنم! آیا این لپ تاپ بازی های سنگین رو بهتر از z510 ساپورت میکنه؟
نه اشتباه نمی کنید. اگر صرفا دنبال کانفیگ بالا هستید هیچ برندی به نسبت قیمت نمی تونه با Lenovo رقابت کنه. اما به نظر من کیفیت ساخت , طراحی و جنس Asus عموما از لنوو بهتره.

mr3xxx3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما برای بازی های جدید تو این رنج قیمت چیزه خاصی پیشنهاد میکنید؟
و یه سوال دیگه میشه در مورد باتریش یه توضیح بدید مثلا وقتی خونه ام
چجوری هنگام بازی کردن ازش استفاده کنم که باتری اذیت نشه؟مثلا باتری جداکردن یا .....

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
شما برای بازی های جدید تو این رنج قیمت چیزه خاصی پیشنهاد میکنید؟
و یه سوال دیگه میشه در مورد باتریش یه توضیح بدید مثلا وقتی خونه ام
چجوری هنگام بازی کردن ازش استفاده کنم که باتری اذیت نشه؟مثلا باتری جداکردن یا .....
عزیز با این مبلغ اگر بخواین معادل Asus این لپ تاپ رو بخرید باید حدود 600000 تومان بیشتر خرج کنید و مثلا Asus N56JR تهیه کنید. ولی با این مبلغ و کافیگی که شما لازم دارید فقط همین لنوو رو میشه تهیه کرد. البته اگر مبلغ رو نمی تونید افزایش بدید همین لنوو رو با گارانتی سازگار یا آواژنگ اگر گیر بیارید احتمالا مشکلی نخواهید داشت.
در خصوص بازی , شما اصلا کاری به باطری نباسد داشته باشید. جدا کردن باطری از لپ تاگ در هر حالتی و هر زمانی اشتباه محضه. واسه بازی هم حتما باید لپ تاپتون به برق وصل باشه و صرفا با اتکا به باطری بازی نه روان اجرا میشه و ممکنه به باطریتونم آسیب بزنه(دقت کنید منظورم اینه که اگر هنگام بازی لپ تاپتون به برق وصل نباشه ممکنه باطریتون آسیب ببینه ولا مشکلی نخواهید داشت)آسیب بزنه و زود هم باطری تموم میشه.
باز هم تاکید می کنم جدا کردن باطری با این تفکر که عمر باطری بیشتر میشه دقیقا نتیجه معکوس داره شما به هیچ وجه و در هر زمان و هر کاری که دارید انجام میدین نباید باطری لپ تاپ رو جدا کنید.

mr3xxx3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس هنگام بازی باید به برق وصل باشه و در این حال هم باتری شارژ میشه هم آسیبی نمیبینه درسته؟
تو سایتها زده باتری z510 باتری غیر قابل تعویض یعنی اگه بسوزه نمیشه کاریش کرد؟ یا منظور جدا نشدنه؟!

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
پس هنگام بازی باید به برق وصل باشه و در این حال هم باتری شارژ میشه هم آسیبی نمیبینه درسته؟
تو سایتها زده باتری z510 باتری غیر قابل تعویض یعنی اگه بسوزه نمیشه کاریش کرد؟ یا منظور جدا نشدنه؟!
بله درسته. باطری جدانمیشه یعنی واسه جدا کردنش باید پیج . ... باز بشه به راحتی در نمیاد. اگر باطری خراب بشه تعویضش میسره و مشکلی نداره.

mr3xxx3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی تجربه ای با Asus K550Jk داره؟

بالا