• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید ماشین حساب برای حل معادلات درجه 3 به بالا

sarzamine_man88

Registered User
لایک‌ها
11
سلام دوستان

من به دنبال یک ماشین حساب می گردم که بتونه معادلات درجه 3 به بالا ( مثل درجه 4 یا درجه 8 ) بتونه حل کنه .

کسی داره برای فروش ؟

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
دوست عزیز این دو لینک خدمت شما:
[h=3]
icon12.gif
خریدار ماشین حساب کاسیو-کمک در انتخاب[/h]و
[h=3]فروش دو عدد ماشین حساب مهندسی[/h]موفق باشید

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
سلام دوستان

من به دنبال یک ماشین حساب می گردم که بتونه معادلات درجه 3 به بالا ( مثل درجه 4 یا درجه 8 ) بتونه حل کنه .

کسی داره برای فروش ؟
ای بابا پس من تنها نیستم
لینک هایی که دوست خوبم مصطفی جان گذاشته رونگاه کن شاید فرجی بشه

sarzamine_man88

Registered User
لایک‌ها
11
ای بابا پس من تنها نیستم
لینک هایی که دوست خوبم مصطفی جان گذاشته رونگاه کن شاید فرجی بشه

آره متاسفانه !

نگاه کردم ولی فرجی حاصل نشد . نمیدونم باید چیکار کنم . شما نمی دونید کدوم یکی از مدل های کاسیو توانایی اینو داره که معادلات درجه 3 به بالا ( مثلا درجه 5 یا 6 یا 7 یا 8 ) رو حل کنه ؟؟؟

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
آره متاسفانه !

نگاه کردم ولی فرجی حاصل نشد . نمیدونم باید چیکار کنم . شما نمی دونید کدوم یکی از مدل های کاسیو توانایی اینو داره که معادلات درجه 3 به بالا ( مثلا درجه 5 یا 6 یا 7 یا 8 ) رو حل کنه ؟؟؟

احتمال زیاد این بتونه:
فروشگاه مخزن نور - Casio fx-5800P
موفق باشید

hamsokhan68

Registered User
لایک‌ها
52

siren300

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .ولی من توی دفترچه راهنمای این ماشین حساب رو که خوندم چیزی از حل معادلات درجه چهارم ننوشته بود.معادلات چند متغییره رو تا پنج مجهول حل میکنه اما برای توابع درجه چهارم چیزی نیست.اخرین فرمولی که داره درجه سومه...ایا شما مطمعنید که میشه درجه چهارم به بالا رو حل کرد؟شما یه نمونه حل کنید همین الان بعد به من پاسخ بدید اگه ممکنه. با تشکر
سلام داداش من یه کاسیو fx-5800 دارم.عالیه.حل معادلات تا درجات بالا رو داره 3 و 4 و . . . حل معادلات به روش حدس و خطا .حل معادلات چند متغیره.خلاصه به کارت میاد.من که فوق العاده راضیم

بالا