• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید مانیتور حرفه ای

R-Farasat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه دوستان و مدیران این سایت

من قصد خرید یک مانیتور خیلی خوب با رنگ های فوق العاده طبیعی دارم. کارم عکاسی حرفه ای و کار با عکس ها و فریم ها در انمیشن هست و بسیار هم حساسه. چه مانیتوری رو برای من پیشنهاد میکنید؟
قیمتش برام مهم نیست و هرچقدر لازم باشه مشکلی در هزینه اش ندارم ولی کیفیت خیلی مهمه. مانیتور لازمه اگه از زاویه بهش نگاه کنیم رنگ ها تغییری نکنند و رنگهایی که نمایش میده کاملا مشابه رنگهای پرینت شده با پرینترهای حرفه ای باشند و مثل خود عکسی که می گیرم. عکسها با دوربین کانن SLR حرفه ای گرفته میشن.
فکر کنم این مانیتورهای led جدید که تازه اومده بهتر باشن. درسته؟
سایزش هم هرچقدر بزرگ تر بهتر ولی حتما رزولوشن حداقل 1920*1200 داشته باشه.

با تشکر
- فراست

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
اگر هدفت تشابه رنگ چیزی که تو مانیتور می بینی با چیزی که پرینت می شه هستش، هر مانیتوری رو کالیبره کنی این حالت بوجود میاد.
من اطلاع دقیق از مدل خاصی ندارم با اینکه کار خودم هم گرافیک هستش، اما شنیدم که AOC ها خوب جواب می دن.
حالا یاز دوستان ئه اهل فن هم حتماً پاسخ می دن.

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
دوست عزيز فقط مانيتور هاي crt قديمي رنگ رو واقعي درست نشون ميدن
مانيتور هاي lcd چون كاليبره ميشن نميتونن رنگ واقعي رو نشون بدن يا حداقل با اصلش تفاوت دارن
به نظر من دنبال lg نرو ، برو يه سامسونگ كه مخصوص آتليه هستش رو بگير كيفيت رنگش رو سعس كردن به صورت crt واقعي تر بكنن
مدلش رو يادم نيست ولي وقتي پيداش كردم برات ميذارم

بالا