• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید محصولات دیجی کالا با 1.5 درصد تخفیف

mst_ab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام، چند سالی هست که از دیجی کالا خرید کردم و اگر الان خرید کنم، حدود 1.5 درصد تخفیف می گیرم.
اگر دوستان خواستن خریدی انجام بدن، بنده می تونم براشون با 1.5 درصد تخفیف انجام بدم. هر خریدی که داشته باشن، فرقی نداره تبلت باشه، لپتاپ باشه یا تلویزیون یا هر چیز دیگه. 1.5 درصد همون قیمت، مثلاً برای 900 تومن خرید 14 تومن تخفیف می گیرید.
اون دسته از دوستانی که خودشون تخفیف دارن که دیگه نیازی به این تخفیف جزئی ندارن. این تاپیک رو برای اونایی زدم که تازه می خوان خرید کنن.
برای پرداخت هم یوزر نیم و پسورد اکانتم رو میدم که وارد اکانت من بشید و آدرس منزل خودتون رو هم وارد کنید و پرداخت رو هم انجام بدید که از این بابت مطمئن باشید.

Last edited:

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633

Sasameki

Registered User
لایک‌ها
71
انگار هدف خیره، چه واسه خودشون چه اونایی که از اکانت ایشون خرید کنن

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
هرچقدر خرید بیشتر از یک اکانت کنی میزان تخفیف برای کسی که اکانت داره بیشتر میشه

سقف تخفیف 2% هست برای حساب های کاربری که اینم کشک هست یعنی سقف تخفیف موقع خرید 15 هزار تومان هست ، یعنی بیشتر از این تخفیف نمیدن بهت چه 2 میلیون باشه خریدت چه 20 میلیون .

mst_ab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام، سقف تخفیف مینی موم 2 درصد و 15 هزار تومان (هر کدام که کمتر باشند) هست، دیجی کالا کلاً اجناس رو کمی گرون تر میده، گفتم اگر کسی تازه میخواد خرید کنه، یه تخفیفی رو بگیره. تخفیف اکانت بنده هم بالا میره. یه جور بازی "برد-برد" هست. در هر صورت اجباری که در کار نیست. اگر کسی خواست خرید کنه (که به نظر من از بازار بخرید بهتره! چون جای چونه زدن هم داره! :) ) از اکانت بنده خرید کنه. ;)

بالا