سلام
قصد دارم موبایل بخرم چون گالاکسی که داشتم آنتنش پریده و من دیگه حوصله تعمیر و هزینه اضافی کردن ندارم.
تازه دو سه ماهه 250 دادم اسکرین و دیجیتایزر رو عوض کردم.
البته از آیفون هم بدم نمیاد اما با این قیمتی که من درنظر دارم فکر نکنم بتونم آیفون بخرم.
در هرحال چون عجله دارم ترجیحا تهران و حضوری.
بدون هرگونه خط یا خش.
خط و خش روی بدنه رو بشرطی قبول میکنم که قاب کامل و اوریجینال موبایل مورد نظر در بازار تهران موجود باشه و بتونم خودم برم بخرم.
عرض کردم خط و خش بدنه نه اسکرین.
اسکرین خط و خش داشته باشه اصلا و ابدا نمیخوام.
جعبه معبه هم حالیم نیست چون موبایل رو اینقدر استفاده میکنم تا خراب بشه یا همینطوری بدمش به کسی و موبایل باز نیستم اما شرطش این هست که فروشنده باید مطمئن باشه.
با تشکر
.
.
.
الهی من فدای شما بشم لطف کنید نگید چند میخری، خودتون قیمت بدید اگر مناسب بود درخدمت شما هستم.
.
,
.
با عرض پوزش اينم اضافه كنم كه بي زحمت موبايل پيشنهادي زير 4 اينچ نباشه!
آيفون هم داشتيد يك ندايي به مابديد بيزحمت
گالاکسی نوت هم داشتید با قیمت مناسب در خدمتیم.
قصد دارم موبایل بخرم چون گالاکسی که داشتم آنتنش پریده و من دیگه حوصله تعمیر و هزینه اضافی کردن ندارم.
تازه دو سه ماهه 250 دادم اسکرین و دیجیتایزر رو عوض کردم.
البته از آیفون هم بدم نمیاد اما با این قیمتی که من درنظر دارم فکر نکنم بتونم آیفون بخرم.
در هرحال چون عجله دارم ترجیحا تهران و حضوری.
بدون هرگونه خط یا خش.
خط و خش روی بدنه رو بشرطی قبول میکنم که قاب کامل و اوریجینال موبایل مورد نظر در بازار تهران موجود باشه و بتونم خودم برم بخرم.
عرض کردم خط و خش بدنه نه اسکرین.
اسکرین خط و خش داشته باشه اصلا و ابدا نمیخوام.
جعبه معبه هم حالیم نیست چون موبایل رو اینقدر استفاده میکنم تا خراب بشه یا همینطوری بدمش به کسی و موبایل باز نیستم اما شرطش این هست که فروشنده باید مطمئن باشه.
با تشکر
.
.
.
الهی من فدای شما بشم لطف کنید نگید چند میخری، خودتون قیمت بدید اگر مناسب بود درخدمت شما هستم.
.
,
.
با عرض پوزش اينم اضافه كنم كه بي زحمت موبايل پيشنهادي زير 4 اينچ نباشه!
آيفون هم داشتيد يك ندايي به مابديد بيزحمت
گالاکسی نوت هم داشتید با قیمت مناسب در خدمتیم.
Last edited: