• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید مودم وایرلس

pedram99

Registered User
لایک‌ها
17
دوستان من یک مودم Tp-Link 8811 حدود 3 ساله که دارمش ولی چند وقته که مودم هر چند دقیقه به چند دقیقه قطع میشه و گاهی هم ریست میشه فکر میکنم خراب شده درسته ؟ فکر نمیکنم مشکل از خط تلفن باشه نظر شما چیه ؟

مودم جنس خوب بی سیم وایرلس Wifi . چی پیشنهاد میدید زیر 100 تومن ؟؟ برای وصل شدن به تبلت هم بهش احتیاج دارم با قیمتش بگید ممنون میشم .

Last edited:

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
دوستان من یک مودم Tp-Link 8811 حدود 3 ساله که دارمش ولی چند وقته که مودم هر چند دقیقه به چند دقیقه قطع میشه و گاهی هم ریست میشه فکر میکنم خراب شده درسته ؟ فکر نمیکنم مشکل از خط تلفن باشه نظر شما چیه ؟

مودم جنس خوب بی سیم وایرلس Wifi . چی پیشنهاد میدید زیر 100 تومن ؟؟ برای وصل شدن به تبلت هم بهش احتیاج دارم با قیمتش بگید ممنون میشم .
بايد نگاه كنيد ببينيد كدوم لاين قطع ميشه اگه از DSL مركز باشه و خط تلفن شايد اصلا ربطي به مودم نداشته باشه ولي اگه خود به خود ريست بشه شايد مشكل از مودم باشه كه اونم احتمالا قابل تعمير هست/
تو اين قيمت هم مدل هاي Tp-Link و D-LINK يا Linksys زياد مدل هست كه بتونيد انتخاب كنيد
TP-Link-TD-W8960N
Linksys -N WAG120N
D-LINK -2730U
ولي حتما قبل خريد هر مدل با ISP منطقه خود صحبت كنيد/

pedram99

Registered User
لایک‌ها
17
چطوری ببینم از کدوم لاین قطع میشه ؟؟
با مودم دوستم که همین مارک و مدل هست امتحان کردم اصلا قطع نشد .
کلا مودمم هم اصلا روی حالت auto کانکت نمیره .
این مودم هایی که گفتی وای فای هستن و با تبلت هم میشه استفاده کرد ؟

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
چطوری ببینم از کدوم لاین قطع میشه ؟؟
با مودم دوستم که همین مارک و مدل هست امتحان کردم اصلا قطع نشد .
کلا مودمم هم اصلا روی حالت auto کانکت نمیره .
این مودم هایی که گفتی وای فای هستن و با تبلت هم میشه استفاده کرد ؟
جلوي مودم ها پنل هست كه توش واسه هر مورد چراغ داره منظورم اونه كه قرمز يا سبز بشه /
اگه با مودم ديگه اي تست كرده باشيد كه خوب احتمالا مشكل داره مودمون البته با ريست كردن كارخونه اي هم ي بار تست كنيد بد نيست
همه مودم هاي بالا هم بله وايرلس هست و اصولا نبايد با تبلت ها هم مشكلي داشته باشن
ولي شما سعي كنيد با ISP خودتون هم مشورت كنيد چون بعضي برندها با بعضي تجهيزات ISP ها مشكل يا بعضي هاشون بهتر مچ ميشن ولي ازشون نخريد كه مقداري گرون ميدن :)

pedram99

Registered User
لایک‌ها
17
ریست هم میکنی تغییری اتفاق نمی افته .
ممنونم از راهنمایی خوبت .

بالا