• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید موس گیمینگ

Isthmic

Registered User
لایک‌ها
56
سلام
یه سوال از اساتید داشتم.بهترین موس a4tech برای گیم چی هست؟ احتمالا سری x7 درسته؟
البته اینم پیدا کردم که به نظر خوب میاد(و چشممو گرفته! :D)

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=9SIA26C0T64216
اینو کسی میتونه پیدا کنه؟!(حدود قیمت)
خلاصه یه موس خوب معرفی کنید بی زحمت(و البته خوش قیمت)
مرسی دوستان

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
اگر میخوای موس حرفه ای گیمینگ بگیری باید بیخیال A4tech بشی، من خودم X7 داشتم ولی مقابل برندهایی که در ادامه می نویسم حرفی برای گفتن نداشت.
این پیشنهاد منه:
http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=81177
اگر همونی باشه که تو آمازون و سایتهای دیگه ریویو شده، به نظرم با توجه به کارایی و قیمت، بهترین انتخاب داخل کشور هست.
ولی اگر به بازار خارج دسترسی دارین از نظر بنده به ترتیب برند:
ROCCAT
Perixx
Logitech
Razer
Microsoft
کورسیر و کولرمستر و .... هم در رده های بعد و به نظر من Eblue و A4tech در رده های بعد از اینها قرار می گیرن.
سه گزینه ی آخری مدلاش داخل کشور هم موجوده.
در ضمن حتما باید به فکر یه موس پد حرفه ای هم باشین.

Isthmic

Registered User
لایک‌ها
56
اگر میخوای موس حرفه ای گیمینگ بگیری باید بیخیال A4tech بشی، من خودم X7 داشتم ولی مقابل برندهایی که در ادامه می نویسم حرفی برای گفتن نداشت.
این پیشنهاد منه:
http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=81177
اگر همونی باشه که تو آمازون و سایتهای دیگه ریویو شده، به نظرم با توجه به کارایی و قیمت، بهترین انتخاب داخل کشور هست.
ولی اگر به بازار خارج دسترسی دارین از نظر بنده به ترتیب برند:
ROCCAT
Perixx
Logitech
Razer
Microsoft
کورسیر و کولرمستر و .... هم در رده های بعد و به نظر من Eblue و A4tech در رده های بعد از اینها قرار می گیرن.
سه گزینه ی آخری مدلاش داخل کشور هم موجوده.
در ضمن حتما باید به فکر یه موس پد حرفه ای هم باشین.
ممنون از شما
میتونم دلیلتون برای خوب نبودن a4tech رو بدونم(البته قصد جسارت ندارم, دلیلشو میخوام)
در مورد موس هایی که نام بردید دو مورد اول که حقیقتش به جز یه مدل ROCCAT چیز خاصی پیدا نکردم(که اونم یکم قیمت میرفت بالا)
این موسی که لینک دادید امکان استفاده از ماکرو و یکسری از قابلیت هایی که تو اون لینک بالا دادم رو داره؟
راستی دوتا مدل داره مثل اینکه utech و anker کدومش بهتره؟

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
ممنون از شما
میتونم دلیلتون برای خوب نبودن a4tech رو بدونم(البته قصد جسارت ندارم, دلیلشو میخوام)
در مورد موس هایی که نام بردید دو مورد اول که حقیقتش به جز یه مدل ROCCAT چیز خاصی پیدا نکردم(که اونم یکم قیمت میرفت بالا)
این موسی که لینک دادید امکان استفاده از ماکرو و یکسری از قابلیت هایی که تو اون لینک بالا دادم رو داره؟
راستی دوتا مدل داره مثل اینکه utech و anker کدومش بهتره؟
البته من نگفتم موس های A4tech خوب نیستن، اگر دقت کنین تو تمام پیشنهاد سیستم هایی که داشتم A4tech و Eblue رو به عنوان ست اینپوت دیوایس پیشنهاد دادم.
ولی وقتی صحبت کلاس حرفه ای گیمینگ میشه، دیگه باید سراغ برند های تخصصی تر رفت، البته همین دو برند هم موس های خوبی تو این کلاس به بازار عرضه کردن ولی بهترین هاشون هم در مقابل ROCCAT Kone XTD حرفی برا گفتن ندارن.
قابلیت هایی مثل این V8MA که نوشتین، بیشتر جنبه ی تبلیغاتی دارن، البته اگر یه وبسایت معتبر بررسی روی همین قابلیت ها مانور داده باشه، من تسلیمم.
معمولا چیزهایی که برای خرید موس گیمینگ باید در نظر گرفته بشه: مقدار DPI ، دکمه های قابل برنامه ریزی و تعداد پروفایل قابل استفاده ، سرعت کلیک موس در صورت استفاده برای شوتر اول شخص ، امکان تنظیم وزن موس ، کیفیت مواد استفاده شده در موس ، فیزیک و ظاهر موس.
مدل های ROCCAT و Perixx تو ایران به سختی پیدا میشه. من خودم از آمازون تهیه کردم.
Anker برند خیلی سرشناسی نیست ولی همین مدلی که لینک دادم اگر دقیقا این http://www.amazon.com/Precision-Programmable-Buttons-Cartridges-Switches/dp/B00AAQRNQ8 باشه، تو خریدش شک نکنین.
البته شما میتونین بین مدل های ریزر و لاجیتک هم انتخاب کنین، اگر سقف بودجتون رو بفرمایید، سعی می کنم بهترین مدل رو به شما معرفی کنم.

Isthmic

Registered User
لایک‌ها
56
البته من نگفتم موس های A4tech خوب نیستن، اگر دقت کنین تو تمام پیشنهاد سیستم هایی که داشتم A4tech و Eblue رو به عنوان ست اینپوت دیوایس پیشنهاد دادم.
ولی وقتی صحبت کلاس حرفه ای گیمینگ میشه، دیگه باید سراغ برند های تخصصی تر رفت، البته همین دو برند هم موس های خوبی تو این کلاس به بازار عرضه کردن ولی بهترین هاشون هم در مقابل ROCCAT Kone XTD حرفی برا گفتن ندارن.
قابلیت هایی مثل این V8MA که نوشتین، بیشتر جنبه ی تبلیغاتی دارن، البته اگر یه وبسایت معتبر بررسی روی همین قابلیت ها مانور داده باشه، من تسلیمم.
معمولا چیزهایی که برای خرید موس گیمینگ باید در نظر گرفته بشه: مقدار DPI ، دکمه های قابل برنامه ریزی و تعداد پروفایل قابل استفاده ، سرعت کلیک موس در صورت استفاده برای شوتر اول شخص ، امکان تنظیم وزن موس ، کیفیت مواد استفاده شده در موس ، فیزیک و ظاهر موس.
مدل های ROCCAT و Perixx تو ایران به سختی پیدا میشه. من خودم از آمازون تهیه کردم.
Anker برند خیلی سرشناسی نیست ولی همین مدلی که لینک دادم اگر دقیقا این http://www.amazon.com/Precision-Programmable-Buttons-Cartridges-Switches/dp/B00AAQRNQ8 باشه، تو خریدش شک نکنین.
البته شما میتونین بین مدل های ریزر و لاجیتک هم انتخاب کنین، اگر سقف بودجتون رو بفرمایید، سعی می کنم بهترین مدل رو به شما معرفی کنم.
بازم ممنون از شما که وقت میزارید
حقیقش من خیلی حرفه ای گیمر نیستم و نیخوام خیلی خرج کنم 150-200 میخوام هزینه کنم

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
این دو مدل از 200 تومن بیشتر هستن ولی به 250 تومن نمیرسن.
Logitech G9x
Logitech G500
این دو مدل هم از 250 تومن بیشتر هستن ولی به 300 تومن نمیرسن.
Razer DeathAdder 2013 Ergonomic
Logitech G500S
پیشنهاد من در صورت امکان بودجه آخرین گزینه هست، و در غیر این صورت اولین گزینه هست.

Isthmic

Registered User
لایک‌ها
56
این دو مدل از 200 تومن بیشتر هستن ولی به 250 تومن نمیرسن.
Logitech G9x
Logitech G500
این دو مدل هم از 250 تومن بیشتر هستن ولی به 300 تومن نمیرسن.
Razer DeathAdder 2013 Ergonomic
Logitech G500S
پیشنهاد من در صورت امکان بودجه آخرین گزینه هست، و در غیر این صورت اولین گزینه هست.
جناب اینا رو من تو لیون کامپیوتر پیدا کردم.تقریبا هم قیمت هستند که! تازه اولی یه مقدار گرونتره!

7i7az

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت متخصصین انجمن
من میخواستم یه موس گیمینگ کارس درست ترجیحا زیر 200 تومن بگیرم
چیزی که برام مهمه تعداد کلید های اضافی و دم دست بودنشونه(البته کیفیت حرف اول رو میزنه!!)
در نظر خودم logitech G300-G400s-G500s و
http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=81177AK-98ANDS2368-BA 8000 DPI High Precision Laser Gaming Mouse
هست که این ماوس اخریه واقعا گمنامه!!
متاسفانه دو تا کلید +و- در ماوس های g400s &g500s یکم جاشون خوب نیس
خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنین،چون واقعا گیر کردم
و در اخر:سایت laptopforoosh .com سایت مورد اعتمادی هست برای خرید انلاین یا نه؟؟
چون نماد الکترونیکی نداره پرسیدم
خیلی ممنون;)

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت متخصصین انجمن
من میخواستم یه موس گیمینگ کارس درست ترجیحا زیر 200 تومن بگیرم
چیزی که برام مهمه تعداد کلید های اضافی و دم دست بودنشونه(البته کیفیت حرف اول رو میزنه!!)
در نظر خودم logitech G300-G400s-G500s و
http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=81177AK-98ANDS2368-BA 8000 DPI High Precision Laser Gaming Mouse
هست که این ماوس اخریه واقعا گمنامه!!
متاسفانه دو تا کلید +و- در ماوس های g400s &g500s یکم جاشون خوب نیس
خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنین،چون واقعا گیر کردم
و در اخر:سایت laptopforoosh .com سایت مورد اعتمادی هست برای خرید انلاین یا نه؟؟
چون نماد الکترونیکی نداره پرسیدم
خیلی ممنون;)

سلام
خوش اومدین
اون مدل انکر اگر دقیقا همین مدل لینک آمازون باشه یک زمانی پر فروش ترین موس گیمینگ آمازون بوده و صددرصد تایید میشه. البته مدل نامبر ها که یکی هست.
بعد از اون من G500s رو پیشنهاد میدم، در مورد اون سایت هم چیزی نمیدونم ولی روی بچه های معتبر بازارچه ی همین جا هم میتونین حساب کنین.
برای موس پد هم حتما یه مدل حرفه ای در نظر بگیرین که واقعا روی عملکرد موس تاثیرگذار هست.

7i7az

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
خیلی ممنون بابت راهنماییتون
من به لینکی که دادید رفتم،قیمتش خیلی پایین تر از اونیه که تو چاره میفروشن!!
موس های خیلی خوبی هم بود از جمله mad cats,sharkو...
اینا رو تو ایران از کجا میتونم گیر بیارم؟
در مورد موس پد بنده هیچ اطلاعاتی ندارم،همچنین فروشنده ها!!!
من ميخواستم موس پد کنترل بگیرم،به فروشنده که گفتم،گفت این سوسول بازیا چیه!!!همشون یکی ان!!
اگه ممکنه یه راهنمایی هم در مورد پد ها بکنید
متشکر

Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
خیلی ممنون بابت راهنماییتون
من به لینکی که دادید رفتم،قیمتش خیلی پایین تر از اونیه که تو چاره میفروشن!!
موس های خیلی خوبی هم بود از جمله mad cats,sharkو...
اینا رو تو ایران از کجا میتونم گیر بیارم؟
در مورد موس پد بنده هیچ اطلاعاتی ندارم،همچنین فروشنده ها!!!
من ميخواستم موس پد کنترل بگیرم،به فروشنده که گفتم،گفت این سوسول بازیا چیه!!!همشون یکی ان!!
اگه ممکنه یه راهنمایی هم در مورد پد ها بکنید
متشکر

Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk
شما هیچ وقت قیمت آمازون رو با قیمت های داخل کشور مقایسه نکنین
madcatz بیشتر محصولاتش طراحی های جالبی داره ولی روی پرفورمنس و کارایی، خیلی جالب نیست، اینو میتونین از فیدبک های خریدارا متوجه بشین.
شارک هم یه جورایی از مدل های لاجیتک و ریزر، اسکی میره و برند مستقلی نیست.
اینطور برند ها یا اصلا داخل پیدا نمیشه و اگر هم پیدا بشه قیمت کاذب داره. می تونین به افرادی که تو همین بازارچه از سایت های خارجی سفارش قبول می کنن، مراجعه کنین که البته در بیشتر موارد قیمت نهایی نزدیک دوبرابر میشه.
موس پد، این که چه ادیشنی باشه بستگی به ژانر گیم و همین طور برند داره، ولی شما نیازی نیست خیلی تخصصی انتخاب کنین، بیشتر، گیمرای هاردکور روی این مسائل حساسن.
یکی از بچه های بازارچه، موس پد corepad c1 می فروخت یکی از بهترین موس پد هایی بود که تا بحال تجربه کردم اگر هنوز هم موجود داشته باشه، با توجه به قیمتش به نظر من، بهترین انتخاب هست.

7i7az

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
خیلی ممنونم ازتون،تو این فروم ادم به جواب میرسه
molten خان،واقعا تکی!!
من تو یه سایتی با دیدن قیمتاش شدیدا تعجب کردم
میخوام g700s رو از یه سایت به اسم دنیا کامپیوتر با قیمت 294 تومن بگیرم(نماد اعتماد هم داره) اگه نظرتون مثبت باشه،چون قیمت فوق العاده ای داره وبه خاطر اتصال دوگانه سیمی و بی سیم و شارژ باتری موقع وصل سیم و کلید های باحالش وسوسه شدم اونو بگیرم
البته اینم عرض کنم خدمتتون که اولش قصد logitech G602 رو کرده بودم بعد دیدم هم قابیلت اتصال سیمی نداره و هم بردش کمه(سه متر)ترسیدم مث موس های دیگه که موقع استفاده قطع و وصل میشه و نشانگر گیر میکنه،بشه
پد هم a4tech X7 موجوده تو همون سایت ،و واسه یکی شدن هزینه پست میخوام از اونجا سفارش بدم(تبریزم)
شرمنده ها ،با سوالای تازه کاریمون تایپیکو شلوغ کردیم!!

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
خیلی ممنونم ازتون،تو این فروم ادم به جواب میرسه
molten خان،واقعا تکی!!
من تو یه سایتی با دیدن قیمتاش شدیدا تعجب کردم
میخوام g700s رو از یه سایت به اسم دنیا کامپیوتر با قیمت 294 تومن بگیرم(نماد اعتماد هم داره) اگه نظرتون مثبت باشه،چون قیمت فوق العاده ای داره وبه خاطر اتصال دوگانه سیمی و بی سیم و شارژ باتری موقع وصل سیم و کلید های باحالش وسوسه شدم اونو بگیرم
البته اینم عرض کنم خدمتتون که اولش قصد logitech G602 رو کرده بودم بعد دیدم هم قابیلت اتصال سیمی نداره و هم بردش کمه(سه متر)ترسیدم مث موس های دیگه که موقع استفاده قطع و وصل میشه و نشانگر گیر میکنه،بشه
پد هم a4tech X7 موجوده تو همون سایت ،و واسه یکی شدن هزینه پست میخوام از اونجا سفارش بدم(تبریزم)
شرمنده ها ،با سوالای تازه کاریمون تایپیکو شلوغ کردیم!!
درسته ولی شما نباید سه ماه گارانتی لادیز رو کنار قیمت 24 ماه گارانتی تعویض پانا قرار بدین هر چند خرابی تو مدلهای حرفه ای به شدت پایینه، G700s هم مدل خوبیه و تنها مشکلش اینه که عمر باتریش نسبت به سری MX مقداری کمتره که اگر استفاده ی اصلیتون با سیم هست، مشکل بزرگی نیست.
در مورد اون وبسایت هم تا بحال تجربه ای نداشتم تا بتونم راهنماییتون کنم ولی داشتن نماد یه جورایی وبسایت رو شناسنامه دار می کنه.
پد ایکس سون هم متاسفانه شخصا تست نکردم ولی میشه به عنوان یه موس پد نیمه حرفه ای روش حساب کرد.
خواهش میکنم دشمنت شرمنده باشه

بالا