• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید نکسوس 7

Quantum33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان عزیز. خریدار یک دستگاه نکسوس 7 هستم. ترجیحا 16. حالا 32 هم مشکلی نیست. گارانتی داشته باشه حتما. مدت کارکرد رو هم بگین. آک نمیخوام چون خودم تو علاالدین آشنا دارم میتونم زیر قیمت آک بگیرم!
عزیزان قیمت دستمه، خواهش میکنم قیمت های پرت ندید. مشکل ظاهری نداشته باشه. مشکل باتری نداشته باشه. کلا هیچ مشکلی نداشته باشه. فقط تهران و حضوری. 48 ساعت هم مهلت تست میخوام.
فقط یکم عجله دارم. بازم تاکید میکنم، تو بازار آشنا دارم برای خرید و پس میتونم برم آک زیر قیمت میخرم. پس قیمت مناسب باشه. اولویت تو مدل 16 هست. 8 هم اصلا نمیخوام.
ممنون. منتظر پیشنهادات شما هستم

Quantum33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
تو امضام یکی هست خواستی تو تایپیکم اعلام کن مرسی
شرمنده قیمتتون بالاست! میشه با اضافه کردن یک مقدار دیگه به مبلغ پیشنهادی شما یک آکشو گرفت. نه با 8 ماه گارانتی مونده!
ممنون

samamini87

Registered User
لایک‌ها
853
شرمنده قیمتتون بالاست! میشه با اضافه کردن یک مقدار دیگه به مبلغ پیشنهادی شما یک آکشو گرفت. نه با 8 ماه گارانتی مونده!
ممنون
با توجه به این قیمتا یه کم نه بلکه 149 اضافه باید بدین تازه واسه 3-4ماه کارکرد خوب گفتم و باتوجه به تمیزی دستگاه
Asus Google Nexus 7 - 32GB - تبلت اسوز گوگل نکسوس 7 - 32 گیگابایت
Asus Google Nexus 7 - فروشندگان و قیمت تبلت ایسوس گوگل نکسوس 7 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
باز کمترین قیمت انفد اختلافه

Quantum33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با توجه به این قیمتا یه کم نه بلکه 149 اضافه باید بدین تازه واسه 3-4ماه کارکرد خوب گفتم و باتوجه به تمیزی دستگاه
Asus Google Nexus 7 - 32GB - تبلت اسوز گوگل نکسوس 7 - 32 گیگابایت
Asus Google Nexus 7 - فروشندگان و قیمت تبلت ایسوس گوگل نکسوس 7 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
باز کمترین قیمت انفد اختلافه
دوست عزیز اختلاف 1099 و 1050 میشه 149؟؟؟؟؟ (دیجی کالا)

samamini87

Registered User
لایک‌ها
853
عزیزم من گفتم پایه 950 به بالا نگفتم حتما که 1050

بالا