• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید وبسایت باسابقه یا شروع کردن از صفر؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
سلام به وبمسترهای عزیز

یه سوال از افراد باتجربه دارم
حدود ۱۴ ۱۵ سالی میشه که به نت دسترسی دارم و چندسال پیش هم چندتا سایت معمولی (البته تخصصی و با مطالب ۱۰۰٪اختصاصی) با بازدید های ۴ الی ۵هزاتایی بالا آوردم و همه رو بعد یه مدت رد کردم چون وقت کم میاوردم (اینو گفتم که فکر نکنید ازین تازه کارهایی هستم که یه چیزی شنیدن و اومدن سمت وبمستری)
میخاستم بدونم اگه بخام یه سایت با موضوع تخصصی بزنم و برای شروع ۵۰۰تومن خرج پست های اختصاصی و تخصصیش برا ماه اول کنم بهتره یا اینکه یک سایت باعمر ۳ الی ۴ سال که توی همین زمینه فعاله بخرم و ادامش بدم؟

هزینه اون سایت با بازدید ۴هزاتایی حدود یکو خورده ای درمیاد و اگه بخام همچین سایتی رو به این بازدیدی برسونم باید یکی دو ماه کار کنم و هزینه هایی براش کنم که حدودا همین مقدار درمیاد

نظر شما چیه؟
به نظرتون ارزش داره یه سایت آماده بگیرم و ادامش بدم؟ یا اینکه خودم از صفر شروع کنم؟

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
باشرایطی که شما ذکر میکنید هزینه شروع از صفر حدودا با هزینه خرید سایت اماده برابر هست پس منطقی بنظر میرسه که پول بدید بخرید و در وقتتان صرفه جویی کنید و زحمت اضافه از صفر شروع کردن رو نکشید !

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
سلام به وبمسترهای عزیز

حدود ۱۴ ۱۵ سالی میشه که به نت دسترسی دارم و چندسال پیش هم چندتا سایت معمولی (البته تخصصی و با مطالب ۱۰۰٪اختصاصی) با بازدید های ۴ الی ۵هزاتایی بالا آوردم و همه رو بعد یه مدت رد کردم چون وقت کم میاوردم (اینو گفتم که فکر نکنید ازین تازه کارهایی هستم که یه چیزی شنیدن و اومدن سمت وبمستری)
میخاستم بدونم اگه بخام یه سایت با موضوع تخصصی بزنم و برای شروع ۵۰۰تومن خرج پست های اختصاصی و تخصصیش برا ماه اول کنم بهتره یا اینکه یک سایت باعمر ۳ الی ۴ سال که توی همین زمینه فعاله بخرم و ادامش بدم؟

هزینه اون سایت با بازدید ۴هزاتایی حدود یکو خورده ای درمیاد و اگه بخام همچین سایتی رو به این بازدیدی برسونم باید یکی دو ماه کار کنم و هزینه هایی براش کنم که حدودا همین مقدار درمیاد

نظر شما چیه؟
به نظرتون ارزش داره یه سایت آماده بگیرم و ادامش بدم؟ یا اینکه خودم از صفر شروع کنم؟
اگه واقعا سرمایه خریدشو دارید چرا که نه؟! درنگ نکنید و زمان رو از دست ندید.

babak13633

Registered User
لایک‌ها
728
منم با نظر دوستان موافقم
خرید سایت با سابقه سه و چهار ساله خیلی بهتره

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
سلام به وبمسترهای عزیز

نظر شما چیه؟

با بازدید 4 هزار تا رو میده یک و نیم ؟ خیلی خوب داره قیمت میده درنگ نکنید ، بپرسید بازدید کلماتش رو چی هستش ، چون ورودی بنا به ارزش کلماتی داره که واردش میشن

بالا