• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و اداره سایت گروهی

2101374

Registered User
لایک‌ها
3
هلو دوستان
من یه نویسنده حرفه ای در سطح تیم ملی ام میخوام یه سایت توپ بخرم البته گروهی کسی پایه هست بیایم یه سایت خوب رو بخریم پولشو بین مدیران تقسیم میکنیم و درامد هم تقسیم میشه
لطفا نظراتتونو بگید من خودم نویسنده میشم با اولین درامد نویسنده اضافه میکنیم بالاتر که اومد تبلیغ و در نهایت کسب درامد :wacko:
ممنون میشم همه نظر بدن مخصوصا کسایی که قادر به همکاری اند
قربونتون:lol:

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
هلو دوستان
من یه نویسنده حرفه ای در سطح تیم ملی ام میخوام یه سایت توپ بخرم البته گروهی کسی پایه هست بیایم یه سایت خوب رو بخریم پولشو بین مدیران تقسیم میکنیم و درامد هم تقسیم میشه
لطفا نظراتتونو بگید من خودم نویسنده میشم با اولین درامد نویسنده اضافه میکنیم بالاتر که اومد تبلیغ و در نهایت کسب درامد :wacko:
ممنون میشم همه نظر بدن مخصوصا کسایی که قادر به همکاری اند
قربونتون:lol:
دوست عزيز اگر خواستي منم هستم من در نويسندگي هم كار بلدم جوش نزن جريان چي است سايت تفريحي بزنيم بهرت مي گيره

2101374

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزيز اگر خواستي منم هستم من در نويسندگي هم كار بلدم جوش نزن جريان چي است سايت تفريحي بزنيم بهرت مي گيره
داداش جریان اینه میایم یه سایت که خوب باشه رو میخریم بعد خودمون که چند نفریم اداره میکنید بعد کم کم کسب درامد میکنیم البته تمام هزینه ها تقسیم میشه چه واسه خرید چه واسه درامد

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
داداش جریان اینه میایم یه سایت که خوب باشه رو میخریم بعد خودمون که چند نفریم اداره میکنید بعد کم کم کسب درامد میکنیم البته تمام هزینه ها تقسیم میشه چه واسه خرید چه واسه درامد
كار خوبي است اين گونه ولي بايد فكر كنم و بعد سايت مورد نظر را هم ببينم كه ايا مي ارزد رويش كار كرد يا نه .

2101374

Registered User
لایک‌ها
3
داداش هنوز سایتی در نظر گرفته نشده گروه که کامل شد انتخاب میکنیم

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
عزيز اول بگو چه نوع ساتي مي خواهي بخري بعد چند نفر مي خواهي باشند افراد براي شراكت

2101374

Registered User
لایک‌ها
3
اکی سایت دانلود یا گرافیک تعداد افراد شریک تا 4 نفر باشه البته بازم میگم دخل و خرج با همه تقسیم میکنیم

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوست عزيز چرا سايت تفريحي نمي خري اونم جواب مي ده كارم زياد نداره

بالا