• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و سوال در مورد میدرنج QS

reza_021

Registered User
لایک‌ها
15
سلام و عرض ادب
دوستان خیلی وقتی هستش که این میدرنج همه جا جا افتاده و تو همه سایت های نیازمندی مث دیوار و ... دیده میشه
کسی از دوستان استفاده کرده از این نوع میدرنج ؟؟؟ خوب هستش یا نه ؟ واسه درای جلو پژو میخوام
بعد چرا یکی میده 30 ت یکی میده 80 ت و ... مگه فرق میکنن با هم ؟؟

در پایان کسی واسه فروش داره ؟؟

Ravis

Registered User
لایک‌ها
130
دیدم...
فکر نکنم چیزه به درد بخوری باشه ...

reza_021

Registered User
لایک‌ها
15
ولی من تو یه مغازه تو شهرمون روی راک دو جفتش نصب بود صداشو گوش دادم کر کننده بود راحت اندازه دو جفت 718 صدا داشت
بازم نمیدونم والا خوب هست یا نه میسوزه یا نه
دیدم...
فکر نکنم چیزه به درد بخوری باشه ...

ATB88

Registered User
لایک‌ها
45
ولی من تو یه مغازه تو شهرمون روی راک دو جفتش نصب بود صداشو گوش دادم کر کننده بود راحت اندازه دو جفت 718 صدا داشت
بازم نمیدونم والا خوب هست یا نه میسوزه یا نه
اونکه زیر 100 تمنه مطمئن باش چیز بدر نخوره ایی.صدایی که فقط قدرتی باشه و کیفیت نداشته باشه به چه دردی میخوره.

Ahmad.athari

Registered User
لایک‌ها
114
برید همون ۷۱۸ و ۶۹۷۵ بخرید حداقل یه کمپانی پشتشه
این آشغالا چیه

Masi mc

Registered User
لایک‌ها
364
میدرنج فقط صدای موزیکه.
برای بیس باید ساب بخرید و برای تریبل سوپر تیوتر که هر کدوم آمپ جداگانه لازم داره.
هزینش سنگینه.
برند qs چینیه.
میدرنج بدرد بخور بخوای زیر 400 تومن نیست.

stavros

Registered User
لایک‌ها
17
اول اینکه دوست عزیز اینها اصلا میدرنج نیستن و نصابها برای بالا بردن کلاس جنس به نام میدرنج معرفی میکنن.من دوتا برند یکی qs و یکی km توی بازار دیدم که هر دوتاش فولرنج هستن.پشت کا ام نوشته شده که فول رنج هست.یعنی یه بلندگوی عادی.دلیل اینکه الان توی بازار مقبولیت پیدا کرده یکی به خاطر قیمت پایینه یکی به خاطر 4 اهم بودنشونه که راه اندازی اسونی دارن.

stavros

Registered User
لایک‌ها
17
در مورد قیمت هم همه اینا یه جنسه.برند ناشناخته چینی که کپی و اصل نداره.قیمت عمده حدود 35 قیمت تکی حدود 45 هستش.

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
اتفاقا درسته و اینها میدرنج هستند و برای صدای فرکاسن میانی به کار می رن که باید با ساب ووفر و تیوتر ترکیب بشن برای سیستم حرفه ای صوتی

الان میدرنج 8 اینچ امپایر قیمت 125 خورده اینجا و میدرنج 8 اینچ QS رو چیستاالکترونیک زده 148 تومن- شما اگر صدای میانی بخوای به صورت حرفه ای باید میدرنج ببندی

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
در ضمن اگر می خواید ساب برای سیستم صوتی خودتون بسازی باید بلندگو و اسپیکر ساب خریداری کنید و یک آمپلی جداگانه برای ساب. بعد سر راه پلیرتون به آمپلی یک مدار فیلتر پایین گذر حرفه ای بزارید تا صدای زیر حذف بشه. مدار فیلتر پایین گذر چیستا رو توصیه می کنم از اینجا می تونید بگیرید با آی سی و کاملا حرفه ای و آماده:
https://efarvahar.ir/مدار-صوتی/447-فیلتر-پایین-گذر.html

بالا