Nero12
Registered User
- نوشتهها
- 272
- لایکها
- 505
چند وقتی هست که دو تا هاردم هر دوشون دچار بدسکتور و weak sector شدن. طبق تحقیقات و مشورتهایی که بهم شد معمولا این مشکل از پاور به وجود میاد. پاور فعلیم مدلش GREEN GP330A هست و حدود 4-5 سالیه دارمش و احتمالا فرسوده شده
حالا پاوری میخوام که به این سیستم بخوره
یک هارد 1 ترای اینترنال وسترن بلک و 1 هارد 2 ترای اینترنال سیگیت دارم. قصد دارم یک هارد اینترنال 2 ترای دیگه هم اضافه کنم . و پاور جدید باید مناسب باشه براشون و مشکلی پیش نیاد
ضمنا 1 دی وی دی رایتر هم دارم بنابراین باید پاور مورد نظر حداقل 4 تا کانکتور برق ساتا داشته باشه برای 3 تا هارد و 1 دی وی دی رایتر. (البته اگر بشه برق دی وی دی رایتر رو با مبدل ساتا به ide وصل کرد و مشکلی پیش نیاد شاید 3 تا هم بس باشه در این مورد هم بگید کدوم حالت بهتره)
بقیه مشخصات سیستم:
سی پی یو Intel Core i3 2120
مادربورد BIOSTAR H61MHB
رم 4096 MBytes kingston 1333 Dual DDr3
کارت گرافیک geforce gt730
حالا پاوری میخوام که به این سیستم بخوره
یک هارد 1 ترای اینترنال وسترن بلک و 1 هارد 2 ترای اینترنال سیگیت دارم. قصد دارم یک هارد اینترنال 2 ترای دیگه هم اضافه کنم . و پاور جدید باید مناسب باشه براشون و مشکلی پیش نیاد
ضمنا 1 دی وی دی رایتر هم دارم بنابراین باید پاور مورد نظر حداقل 4 تا کانکتور برق ساتا داشته باشه برای 3 تا هارد و 1 دی وی دی رایتر. (البته اگر بشه برق دی وی دی رایتر رو با مبدل ساتا به ide وصل کرد و مشکلی پیش نیاد شاید 3 تا هم بس باشه در این مورد هم بگید کدوم حالت بهتره)
بقیه مشخصات سیستم:
سی پی یو Intel Core i3 2120
مادربورد BIOSTAR H61MHB
رم 4096 MBytes kingston 1333 Dual DDr3
کارت گرافیک geforce gt730