• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید پرینتر

meshkiposh2200

Registered User
لایک‌ها
2
سلام.میخاستم پرینتر اسکنر کپی(چند کاره ها) را دارم که البته وای فای هم داشته باشه و ار 500 تومان یکم بالاپایین بره بخرم.بعد کلی سرچ به اینا رسیدم کسی با این رنج قیمت بهتر از این سراغ داره
سامسونگ 2070 و HP LaserJet Pro MFP M125nw
.با تشکر

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام.میخاستم پرینتر اسکنر کپی(چند کاره ها) را دارم که البته وای فای هم داشته باشه و ار 500 تومان یکم بالاپایین بره بخرم.بعد کلی سرچ به اینا رسیدم کسی با این رنج قیمت بهتر از این سراغ داره
سامسونگ 2070 و HP LaserJet Pro MFP M125nw
.با تشکر
سلام. شک نکنید کهHP معرفی شده بهتره و سامسونگ اشغاله. این تجربه 15 ساله بنده هستش توی یک اداره بزرگی که انواع و اقسامش هست. چاپگرهای سامسونگ یعنی آغاز دردسر و مشکلات عدیده. اول HP و بعدش Canon.

meshkiposh2200

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان با تشکر اچ پی را خریدم
میخاستم بدونم وای فای این پرینتر را چگونه ازش استفاده کنم این را بگم من کانفیگ مودم بلدم یعنی کاربر مبتدی نیستم
ولی هر کاری کردم که بدون استفاده از مودم و کابل ار جی 45 و با استفاده از گوشی اندروید وای فای را به کار ببرم نشد

کاری که کردم میرم توی منوی پرینتر و شو ایپی
را میزنم ایپی نمایش نمیده که داخل مرورگر گوشی بزنم

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
دوستان با تشکر اچ پی را خریدم
میخاستم بدونم وای فای این پرینتر را چگونه ازش استفاده کنم این را بگم من کانفیگ مودم بلدم یعنی کاربر مبتدی نیستم
ولی هر کاری کردم که بدون استفاده از مودم و کابل ار جی 45 و با استفاده از گوشی اندروید وای فای را به کار ببرم نشد

کاری که کردم میرم توی منوی پرینتر و شو ایپی
را میزنم ایپی نمایش نمیده که داخل مرورگر گوشی بزنم
مبارکه. بنده روی سیستم عامل ویندوز 7 با یک اتصال یک USB Wireless LAN به کامپیوتر , هنگام Setup کردن پرینتر از روی CD موحود در جعبش, خودش مدل اتصال رو می پرسه که اگر Wireless رو انتخاب کنید همه چیز اتوماتیک ردیف میشه.

meshkiposh2200

Registered User
لایک‌ها
2
من اگه فرضا نه مودم داشته باشم نه کامپیوتر میتونم از وای فای این پرینتر و صرفا با یک گوشی وای فای دار اندروییدی از پرینتر استفاده کرد

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
من اگه فرضا نه مودم داشته باشم نه کامپیوتر میتونم از وای فای این پرینتر و صرفا با یک گوشی وای فای دار اندروییدی از پرینتر استفاده کرد
والا هنوز چنین چیزی رو امتحان نکردم. ولی بعید می دونم چون هنوز درایورش برای آندروید ندیدم اومده باشه.

meshkiposh2200

Registered User
لایک‌ها
2
ضمن تبریک سال نو یعنی باید درایور ش واسه اندرویید بیاد نمیشه با یه برنامه دستور پرینت را داد من دو برنامه ی hp e print و print share را هم روی گوشی نصب کردم ولی پرینتر را پیدا نمیکنه یه جا خوندم با وای فای دایرکت پرینتر میشه این کار را کرد ولی نمیدونم چطوری

balanar

Registered User
لایک‌ها
163
سلام
منم میخوام پرینتر لیزری بخرم این مدل رو
HP LaserJet P2035 Laser Printer
میخواستم بدونم اگر چند ماهی استفاده نشه مشکلی برای تونر پیش میاد؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام
توی پرینترهای لیزری مشکلی پیش نمیاد . چون تونر بصورت پودر خشک میباشد .

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام
سلام. چاپگر خوبیه و تمام قطعات یدکیش گیر میاد. فرمایش AMD.Power هم تایید میشه و هر چقدر هم بلا استفاده بمونه به سبب ماهیتی که داره واسه تونرش که جامد و پودری هستش مشکلی پیش نمیاد.
فقط حتما با شرط اصل بودن تونر خرید کنید. گرچه بیبشتر پول بدید.

بالا