• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید چند میلیونی؟

Razin

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام،

من قصد خرید یک سیستم جدید را دارم :D و می خواستم بدانم که:

1 - قیمت هر کدام از قطعات زیر چند است ؟
2 - آیا بهتر نیست یک سی پی یو 2500k/3570k بگیرم ترجیحا دست دو و بجاش گرافیک رو بالا ببرم مثلا به GTX 660 Ti؟
3 - یه مادربوردی که بشه روش Haswell را اورکلاک کرد و SLI در 8x/8x یا بالاتر را داشته باشه را پیشنهاد کنید که قیمتش هم مناسب باشه.
4-یه کولر هوازی که بتونه سی پی یو را تا حداقل 4.5 با دمای معقولی :rolleyes: اورکلاک کنه پیشنهاد دهید.

CPU:Intel Core i5 4670k
CPU:Intel Core i5 3570k
GPU:Nvidia GTX 650 Ti Boost 2GB
GPU:Nvidia GTX 660 Ti 2GB

در ضمن:
بله میدونم که 650 را نمی شه SLI کرد ولی این مدلش رو اگه سرچ کنید میبینید که میشه.

با تشکر از همگی :cool:

ادیت:
بودجه من 2.5-3 میلیون است.
من جز سی پی یو، مادربورد، کارت گرافیک و خنک کننده بقیه قطعات را با مشخصات زیر دارم.
بله استفاده برای گیم، تبدیل فایل های تصویری بالای 500 مگابایت به زیر آن توسط MeGUI و اجرای فیلترهای AviSynth روی فایل های تصویری در حال پخش (این فیلترها هم از سی پی یو زیاد استفاده می کنند و هم از گرافیک) از طریق ffdshow.

PSU:GREEN GP750B-OC
RAM: Corsair Vengence 16GB 1600Mhz
Case:GREEN X7
Monitor:Samsung SW2333
ODD: Pioneer 24x SATA
HDD: 64GB Samsung SSD
HDD: 4TB WD Black
Keyboard & Mouse : Microsoft
Headphone:AKG K171 Mk2

Last edited:

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
فقط کیس؟
سقف بودجه تون رو بفرمایید...
برای گیم میخواید؟
هارد چند گیگ نیاز دارید؟

Razin

Registered User
لایک‌ها
0
بودجه من 2.5-3 میلیون است.
من جز سی پی یو، مادربورد، کارت گرافیک و خنک کننده بقیه قطعات را با مشخصات زیر دارم.
بله استفاده برای گیم، تبدیل فایل های تصویری بالای 500 مگابایت به زیر آن توسط MeGUI و اجرای فیلترهای AviSynth روی فایل های تصویری در حال پخش (این فیلترها هم از سی پی یو زیاد استفاده می کنند و هم از گرافیک) از طریق ffdshow.

PSU:GREEN GP750B-OC
RAM: Corsair Vengence 16GB 1600Mhz
Case:GREEN X7
Monitor:Samsung SW2333
ODD: Pioneer 24x SATA
HDD: 64GB Samsung SSD
HDD: 4TB WD Black
Keyboard & Mouse : Microsoft
Headphone:AKG K171 Mk2

Last edited:

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
سلام
يك عدد گرافيك 660 خيلي بهتر از دو تا 650 مي باشد
بهترين پردازنده هم همون 4670k به نظرم عاليه = حدودا 700 تومن و گرافيك رو هم به نظرم 660 عاليه كه اونم حدودا 1 تومن.
تو مادربرد هاي haswell هم Maximus VIHERO يكي از بهترين هاست.

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
شما یه راه خوب داری. اون هم اینکه فعلاً کارت گرافیک نخری. اما سه مورد دیگه رو بهترین هاش رو بخری.
بعداً کارت گرافیک اضافه می کنید.
تنها در اینصورت می تونید بهترین و بیشترین بهره رو از سیستم و بودجه ی فعلیتون ببرید.

پیشنهادم این هست:

پردازنده: Intel Core i7 - 3.50GHz Haswell = 1,020,000
مادربرد: GIGIBYTE GA-Z87X-UD5H = 1,300,000
خنک کننده: Enermax ELC120 AiO Liquid = 390,000

بعداً اگر تونستید 1 و 700 جور کنید، کارت GTX 770 می خرید.

اگر کل بودجه تون رو هم بفرمایید شاید بشه سیستم و قطعات بهتر از مواردی که فرمودید بهتون پیشنهاد بدیم...

Razin

Registered User
لایک‌ها
0
متاسفانه نمی تونم برای یکی دو سال آینده بالای 1 میلیون پول جمع کنم و بنابراین ترجیح میدهم سی پی یو های i7 و مادر بورد های رده بالا نگیرم تا با پولشون قطعات دیگه بهتر بگیرم.
در مورد خرید 2 تا کارت رده پایین SLI شده دلیلم برای این کار مقاله ها و قروم های بسیاری است که سرعت این دو کارت در حالت SLI را با کارت های تکی مقایسه می کنند (Search: GTX 650 Ti BOOST SLI Review) مثل:
مشاهده پیوست 461974
بر اساس این مقاله ها سرعت یک 770 باید مثل 680 باشه که در این مقاله ها در حدود دو تا 650 است ولی قیمت دو تا 650 از یکی 770 پایین تر است.

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
پس حداقل یک عدد کارت 650 بخرید. بعداً یکی دیگه هم اضافه می کنید.
مادربرد رو هم GA-Z87X-D3H در نظر می گیرید.

خوبه؟
شما همچنان بودجه ی کلتون رو نگفتید!
ضمناً رم 1600 هم برای چنین سیستم های اندی چندانی منطقی نیست.

Razin

Registered User
لایک‌ها
0

شما همچنان بودجه ی کلتون رو نگفتید!

عزیز بودجه من در پست سوم این تاپیک (و در ادیت پست اول) گفته شده.
در مورد رم کاملا حق با شماست اما متاسفانه اگر رم 8 یا 16 گیگ بالای 2000 را بخرم باید قید Haswell را کلا بزنم یا فقط یکی گرافیک بخرم که در هر دو صورت قدرت کلی رایانه می آید پایین. در هر حال رم ها Corsair Vengence هستند که یعنی یه مقدار می شه اورکلاکشون کرد.
در مورد مادربوردم باید بگم که مدل خوبیه اگه دست دومش گیرم بیاد ولی با پرداخت 600 (بر اساس قیمت جهانی اش میگم احتمالا با گذر از گمرک و ... بیشتر از این هاهم بشه) برای مادر بورد یا باید قید خنک کننده خوب را بزنم (که برای haswell واجب است) یا Haswell را.
در کل هرچی بعد از خرید گرافیک ها باقی موند می خوام برای CPU+MB+Cooler خرج کنم ولی فکر می کنم که با اینجور قیمت ها فقط باید دست دوم بگیرم:crying:

ادیت: در مورد قیمت مادربورد مثل اینکه من اشتباه کردم قیمتش 140$ هستش نه 199$ با این وجود اگه قیمت بازار ایرانش 400 باشه خیلی خوب می شه.

Last edited:

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
منظورم بودجه برای کل قطعات و لوازم جانبی هست! نه 3 میلیون برای 3-4 تا قطعه!!

در مورد رم کاملا حق با شماست اما متاسفانه اگر رم 8 یا 16 گیگ بالای 2000 را بخرم باید قید Haswell را کلا بزنم

ضمناً این جملتون رو میشه اثبات کنید که بر چه مبنایی رم با فرکانس بالا، باعث قید Haswell رو زدن میشه...؟!!!!
هنوز پردازنده ای تو دنیا نیومده که اون مشخصه ی فرکانس بیش از 1866 رو ساپورت کنه!! پس باید قید تمامی رم های بالای این فرکانس رو زد...؟!!!

اون ساپورت فرکانسی که در پردازنده نوشته شده، دیفالت و حداقل هست و بعضاً نمایشیست! اون 1600 ای که در مشخصات CPU نوشته شده، توسط کاربر قابل افزایش هست تا 3100 مگاهرتز!!!! البته تا به امروز... چند سال دیگه راحت تا 5000 هم خواهد رفت با ورود نسل جدید رم های DDR4!
در پردازنده های سری رده پایین تر از هاسول رم های 2666 مگاهرتز حتی رو 2933 مگاهرتز هم استیبل شدن و مورد استفاده قرار گرفتن!!! وای به حال هاسول که بهتر هست! شما باید به فرکانس ساپورت شده توسط کمپانی سازنده ی مادربرد مربوطه نگاه کنید! نه فرکانس پایه ی پردازنده!

حتی بعضی از مادربردهای سوکت 2011 از طریق پروفایل XMP تا 2400 مگاهرتز هم بدون اورکلاک استیبل میشن! در حالی که در مشخصات یک پردازنده ی 4 میلیون تومنی هم فرکانس 1600 و 1866 درج شده!!

Last edited:

Razin

Registered User
لایک‌ها
0
منظورم بودجه برای کل قطعات و لوازم جانبی هست! نه 3 میلیون برای 3-4 تا قطعه!!

ضمناً این جملتون رو میشه اثبات کنید که بر چه مبنایی رم با فرکانس بالا، باعث قید Haswell رو زدن میشه...؟!!!!
هنوز پردازنده ای تو دنیا نیومده که اون مشخصه ی فرکانس بیش از 1866 رو ساپورت کنه!! پس باید قید تمامی رم های بالای این فرکانس رو زد...؟!!!

اون ساپورت فرکانسی که در پردازنده نوشته شده، دیفالت و حداقل هست و بعضاً نمایشیست! اون 1600 ای که در مشخصات CPU نوشته شده، توسط کاربر قابل افزایش هست تا 3100 مگاهرتز!!!! البته تا به امروز... چند سال دیگه راحت تا 5000 هم خواهد رفت با ورود نسل جدید رم های DDR4!
در پردازنده های سری رده پایین تر از هاسول رم های 2666 مگاهرتز حتی رو 2933 مگاهرتز هم استیبل شدن و مورد استفاده قرار گرفتن!!! وای به حال هاسول که بهتر هست! شما باید به فرکانس ساپورت شده توسط کمپانی سازنده ی مادربرد مربوطه نگاه کنید! نه فرکانس پایه ی پردازنده!

حتی بعضی از مادربردهای سوکت 2011 از طریق پروفایل XMP تا 2400 مگاهرتز هم بدون اورکلاک استیبل میشن! در حالی که در مشخصات یک پردازنده ی 4 میلیون تومنی هم فرکانس 1600 و 1866 درج شده!!

من بقیه قطعات را یا از قبل دارم یا جدیدا خریدم. پس قصد ارتقای آن ها راندارم.
منظورم از قید haswell را زدن این بود که اگه رم رده بالا بگیرم پول اضافه ای برای خرید haswell سری k باقی نمی مونه و مجبور می شوم IvyBridge سری k بگیرم یا Haswell سری غیر K که برای اورکلاک زیاد خوب نیست.
می دونم که رم با فرکانس 3000 هم می شه روی مادر برد سوار کرد.

در هر حال نظر شما چیه IvyBridge با 660 یا Haswell با 650؟
اگه قیمت هر 4 قطعه رو هم سراغ دارید ممنون میشم.

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
من بقیه قطعات را یا از قبل دارم یا جدیدا خریدم. پس قصد ارتقای آن ها راندارم.
منظورم از قید haswell را زدن این بود که اگه رم رده بالا بگیرم پول اضافه ای برای خرید haswell سری k باقی نمی مونه و مجبور می شوم IvyBridge سری k بگیرم یا Haswell سری غیر K که برای اورکلاک زیاد خوب نیست.
می دونم که رم با فرکانس 3000 هم می شه روی مادر برد سوار کرد.

در هر حال نظر شما چیه IvyBridge با 660 یا Haswell با 650؟
اگه قیمت هر 4 قطعه رو هم سراغ دارید ممنون میشم.

ok. پس اینطور میشه:

مادربرد: GIGIBYTE GA-Z87X-D3H = 770,000

پردازنده: Intel Core i7 4770K 3.50GHz Haswell = 1,020,000

کارت گرافیک: 970,000 = GIGABYTE GTX 660 Ti TOC WF 2X OC 2GB GDDR5

خنک کننده: Water Cooling: Enermax ELC120 AiO Liquid = 390,000

Razin

Registered User
لایک‌ها
0
دستتون درد نکنه اگه بگید کجا برم که این قیمت ها رو داشته باشه ممنون می شم.

بالا