• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید کارت مخصوص اضافه کردن به adwords

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
با سلام من می خوام یه اکانت google adwords باز کنم و اونو به analytics ام اضافه کنم و کارت visa مخصوص این کار رو می خوام، بعد هم اینکه چند تا سوال از دوستان این کاره؟!

- تو قسمت billing چه نو کارتی باید بزنم؟
- تو قسمت billing آدرس کجا رو بدم؟! تو ترکیه یه فامیل داریم، می تونم از آدرس اون استفاده بکنم؟
- آدرس داده شده باید با آدرس کارت یکی باشه؟!
- چی کار کنم که این اکانتم بدهکار نشه، چون همونطور که گفتم می خوام اینو به analytics وصل کنم، اگه بدهکار بشه فکر کنم مشکل ایجاد کنه؟!

ممنون :happy:

titanik2009

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
با سلام من می خوام یه اکانت google adwords باز کنم و اونو به analytics ام اضافه کنم و کارت visa مخصوص این کار رو می خوام، بعد هم اینکه چند تا سوال از دوستان این کاره؟!

- تو قسمت billing چه نو کارتی باید بزنم؟
- تو قسمت billing آدرس کجا رو بدم؟! تو ترکیه یه فامیل داریم، می تونم از آدرس اون استفاده بکنم؟
- آدرس داده شده باید با آدرس کارت یکی باشه؟!
- چی کار کنم که این اکانتم بدهکار نشه، چون همونطور که گفتم می خوام اینو به analytics وصل کنم، اگه بدهکار بشه فکر کنم مشکل ایجاد کنه؟!

ممنون :happy:

سلام
من میتونم ویزا یا مستر کارت برای این کار در اختیارت بزارم که حساب بانکی امریکایی پشتشه و حتی گوگل می تونه پول برات بریزه ( اگر کارت به اونجا کشید ). علاوه بر مستر یا ویزا حساب بانکی هم جداگانه می تونی بهش وصل کنی :blink:

- تو Billing باید نوع کارت رو (ویزا یا مستر ) مشخص کنی. ( البته من منظورتو از این سوال نفهمیدم )
- ادرس رو باید با ادرس کارتت دقیقا یکی بدی که confirm شه. اگر ادرس Turky می خوای به ما ادرسو میدی که ما به بانک بدیم عوض کنن به جایی که می خوای.
- این کارت ها اعتبار بالایی دارند و AVS رو پشتیبانی می کنن و خیلی هم رو این قضیه حساس هستند بنابر این حتما باید با ادرسی که به بانک اعلام میشه یکی باشه. ( که البته هر ادرسی که بخوای می تونی رو کارت بزاری ).
- کاری که باید بکنی اینه که تو حسابت پول نگه داری و از اونجایی که مسترکارت maintenance fee نداره و خیلی راحت توسط صرافی ها یا خوده ما پول وارده حسابش میشه فکر نکنم مشکلی از این بابت داشته باشی.

سوالی بود تماس بگیر
02612526927
09358155328

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
ممنون از جوابی که دادین،
راستش من پستهای شما رو خیلی جاها دیدم، و از اونجایی که تازه کارم و هنوز زیاد سر در نمی آرم ، ریسک پذیریم خیلی کم هستش، لذا اولا اگه براتون امکان داره چندتا از مشتری هاتون رو این فروم معرفی کنید تا (البته با عرض معذرت) یه تحقیقاتی در مورد این خدمات شما انجام بدم، دوم اینکه این خدماتی که گفتی چقدر هزینه بر میداره؟ و بالاخره سوم اینکه شما این خدماتتون رو پشتیبانی هم می کنید، منظورم اینه که این حسابا فردا پسفردا بسته نشه؟! و ما سرمون بی کلاه بمونه؟! :D

ممنون

amk

Registered User
لایک‌ها
9
آقا من یه کارت اعتباری میخوام فرقی هم نداره مستر باشه یا ویزا ........
قیمتها رو با تخفیف نوروزی و بچه محلی برام pm کن.......ممنون........

titanik2009

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
ممنون از جوابی که دادین،
راستش من پستهای شما رو خیلی جاها دیدم، و از اونجایی که تازه کارم و هنوز زیاد سر در نمی آرم ، ریسک پذیریم خیلی کم هستش، لذا اولا اگه براتون امکان داره چندتا از مشتری هاتون رو این فروم معرفی کنید تا (البته با عرض معذرت) یه تحقیقاتی در مورد این خدمات شما انجام بدم، دوم اینکه این خدماتی که گفتی چقدر هزینه بر میداره؟ و بالاخره سوم اینکه شما این خدماتتون رو پشتیبانی هم می کنید، منظورم اینه که این حسابا فردا پسفردا بسته نشه؟! و ما سرمون بی کلاه بمونه؟! :D

ممنون

من به چند نفری تو PT مسترکارت و ویزا فروختم و به چند نفر هم گیفت کارت ولی الان نمیدونم از کجا پیداشون کنم.
میخوای خیالت راحت باشه از www.abzarha.com یا www.hamirayaneh.com بخر که اعتبارشون تا حدی بالاتر هست.
مسترکارت 5 ساله که یه حساب بانکی پشتشه 120000 تومان هزینه بر میداره و حد اقل باید 20 دلار موجودی اولیه داشته باشی که 5 دلار کارمزد انتقال پولش میشه و کلا 145000 تومان با 20 دلار موجودی اولیه که برات میریزیم. حالا اگر بیشتر خواستی پول بریزی همون 5 دلار کارمزدش میشه. ( صرافی و ... هم می تونن برات پول بریزن )
ما تا جایی که می تونیم پشتیبانی می کنیم (از نظر واریز پول به حساب و صدور کارت مجدد و عوض کردن ادرس و ... )
ولی تو فرم قرارداد بانک نوشته که اونا هر لحظه احساس کنن که کار خلاف ( پولشویی و ... ) با حساب انجام میشه سریعا حساب رو می بندن و یه همچین قوانینی داره. هر جایی هم که بهت بگن این قوانین نیست سرت رو می خوان کلاه بزارن.
ما تا الان با هیچ کدوم از مشتری هامون مشکلی نداشتیم و همه راضی بودن و امیدواریم ادامه داشته باشه.

ولی من مطمئنم فردا پسفردا بسته نمیشن:blink:

اطلاعات بیشتری خواستی تلفن بزن

02612526927
09358155328

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
جناب rezanew سلام!

راستش بنده تا حالا مستر یا ویزا خریداری نکردم! ولی با آقای حمید خان(Titanik ) کار کردم! و مشکلی هم نبوده!

خیلی سریع و به موقع جواب میدن بدون هیچ چشمداشتی!

به هر حال شما میتونید از جاهایی که خود ایشون هم معرفی کردند سوال کنید ، اگه مورد تایید شما قرار گرفتند،دست به کار شوید!;)

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
نمی دونم والا، راستش اولش نمی خواستم این همه هزینه کنم!!
ولی این طور که شما می گید از این کارت ها نه تنها می شه تو adwords استفاده کرد بلکه تو paypal و adsense هم کاربرد داره، در ثانی در آینده هم می شه از اونا برای ثبت نام تو سایتها (راستی میشه از این حساب برای ثبت نام تو ets استفاده کرد؟) و ... استفاده کرد! اگه اینطوری باشه به نظر من می ارزه؟!

می شه یکم توضیح بدین که چطوری این حساب ها رو به نام خودمون باز می کنید؟! (در حالی که تحریم هستیم) آدرس اینا رو کجا می زنید؟! تو adsense دیگه برامون چک نمی فرستن و مستقیم می ریزن تو این؟!

اگه نخواستید اینجا جواب بدین pm بزنید یا من با id من تو yahoo که rezanew هست تماس بگیرید!

ممنون

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
جناب rezanew سلام!

راستش بنده تا حالا مستر یا ویزا خریداری نکردم! ولی با آقای حمید خان(Titanik ) کار کردم! و مشکلی هم نبوده!

خیلی سریع و به موقع جواب میدن بدون هیچ چشمداشتی!

به هر حال شما میتونید از جاهایی که خود ایشون هم معرفی کردند سوال کنید ، اگه مورد تایید شما قرار گرفتند،دست به کار شوید!;)

ممنون از شما که همیشه به بچه ها کمک می کنید! :)

titanik2009

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
نمی دونم والا، راستش اولش نمی خواستم این همه هزینه کنم!!
ولی این طور که شما می گید از این کارت ها نه تنها می شه تو adwords استفاده کرد بلکه تو paypal و adsense هم کاربرد داره، در ثانی در آینده هم می شه از اونا برای ثبت نام تو سایتها (راستی میشه از این حساب برای ثبت نام تو ets استفاده کرد؟) و ... استفاده کرد! اگه اینطوری باشه به نظر من می ارزه؟!

می شه یکم توضیح بدین که چطوری این حساب ها رو به نام خودمون باز می کنید؟! (در حالی که تحریم هستیم) آدرس اینا رو کجا می زنید؟! تو adsense دیگه برامون چک نمی فرستن و مستقیم می ریزن تو این؟!

اگه نخواستید اینجا جواب بدین pm بزنید یا من با id من تو yahoo که rezanew هست تماس بگیرید!

ممنون

چرا نخوام اینجا جواب بدم. همشو اینجا جواب میدم ( به جز اون قسمته تحریمش که خصوصی و غیر خصوصی جوابی براش ندارم :blink:)
اول از همه اینو بگم که یکی از شرکت ها داره این رو با قیمت 250 میفروشه و برای هر بار واریز پول 50 میگیره. تعدادی از مشتریهاش میان پیشه من برای لودینگ و سوالات مختلف. ضمنا اون ها 2 ساله صادر می کنن و تقریبا هیچ پشتیبانی ندارن.:f34r: ( اینو گفتم که خیلی ها فکر نکنن مبلغ بالا یعنی پشتیبانی خوب ):blink:

این کارت ها در پی پال ، گوگل و هر جایی که مستر کارت پذیرفته میشه قابل استفاده هستند و حتی می تونید جای کردیت کارت به جای دبیت معرفیشون کنی. ( ولی خوب معلومه که وقتی پول تو حسابت نیست خریدت پذیرفته نیست )
حساب بانکی پشتش هم می تونی تو پیپال و ... ADD کنی. ( در حقیقت هر جایی که برای ارسال و دریافت از ACH استفاده میشه) . برای همه ثبت نام ها و ... هم بدون استثنا می تونی استفاده کنی.
من مشتری گوگل زیاد داشتم و فکر کنم گوگل هم از ACH استفاده می کنه ولی مطمئن نیستم که پولو مستقیم به حساب می ریزن یا نه ( 99 درصد میریزن ) ولی تا حالا من خودم استفاده نکردم.
ادرس هم هر ادرسی که تو خواستی تو هر کشوری ( تحریم نباشه ) مثلا فامیل یا ... بهمون میدی به بانک میگیم برات اون رو بزاره و اگر کسی رو نداشتی ما برات یه ادرس میزاریم.

هزینه ماهیانه و سالیانه و ... هم نداره با خیال راحت می تونی پولتو تو حساب نگه داری ( هیچی ازش کم نمیشه )
سوال دیگه بود تماس بگیر یا به dehlya2009 پی ام بده.;)

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
ممنون، مثل اینکه وسوسه شدم یکی بگیرم! همونطور که گفتم نمی خواستم زیاد خرج کنم (کار اصلی من سایت داری اینا نیست ولی برای تفنن واردش شدم و الان هم بد جوری درگیرش شدم و از درس و زندگی افتادم و نمی دونم تا کی می تونم ادامه بدم!!!!) ولی من به هرحال می خوام بگیرمش حداقل الان هم لازم نشد در آینده استفاده می کنم!! :D

پس لطف کنید شماره حساب سامان و شرایط رو لطف کنید! همچنین نکات ایمنی لازم برای کار کردن رو محبت کنید!

=============================
چند سوال دیگه، البته با عرض معذرت:
- این کارت که میدید به صورت فیزیکی هستش؟!
- اگه من آدرس یکی از فامیلهامون تو ترکیه رو بدم براش که مشکلی پیش نمیاد؟ (چون اون نمی دونه می خوام این کارو بکنم)
- آیا نام رو هم باید نام اون فامیلمون بدم؟!
- هروقت بخوام پول توش واریز کنم باید به شما مراجعه کنم یا از صرافی هم میشه؟!
- در چه شرایطی این کارت ما بلوکه می شه و حسابمون بسته می شه؟!
- آیا به صورت آنلاین امکان چک کردن حسابمون رو داریم؟!
- در مورد وارد کردن اطلاعات تو adword یا paypal و adsense و یا جاهای دیگه اگه به مشکل بر بخورم می تونم از شما کمک بخوام که راهنمایی کنید!! (البته نشون دادید که دریغ نمی کنید! :D)
- چه قدر بعد از واریز پول توسط من اکانت فعال می شه؟!
- آیا برای فعال کردن اون باید با بانک اینا تماس بگیرم؟!
- اون بانک با آدرس یا تلفن داده شده که کار نداره؟! (یه دفعه برنداره زنگ بزنه به اون فامیلمون :D)

در نهایت هم ممنون

titanik2009

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
ممنون، مثل اینکه وسوسه شدم یکی بگیرم! همونطور که گفتم نمی خواستم زیاد خرج کنم (کار اصلی من سایت داری اینا نیست ولی برای تفنن واردش شدم و الان هم بد جوری درگیرش شدم و از درس و زندگی افتادم و نمی دونم تا کی می تونم ادامه بدم!!!!) ولی من به هرحال می خوام بگیرمش حداقل الان هم لازم نشد در آینده استفاده می کنم!! :D

پس لطف کنید شماره حساب سامان و شرایط رو لطف کنید! همچنین نکات ایمنی لازم برای کار کردن رو محبت کنید!

=============================
چند سوال دیگه، البته با عرض معذرت:
- این کارت که میدید به صورت فیزیکی هستش؟!
- اگه من آدرس یکی از فامیلهامون تو ترکیه رو بدم براش که مشکلی پیش نمیاد؟ (چون اون نمی دونه می خوام این کارو بکنم)
- آیا نام رو هم باید نام اون فامیلمون بدم؟!
- هروقت بخوام پول توش واریز کنم باید به شما مراجعه کنم یا از صرافی هم میشه؟!
- در چه شرایطی این کارت ما بلوکه می شه و حسابمون بسته می شه؟!
- آیا به صورت آنلاین امکان چک کردن حسابمون رو داریم؟!
- در مورد وارد کردن اطلاعات تو adword یا paypal و adsense و یا جاهای دیگه اگه به مشکل بر بخورم می تونم از شما کمک بخوام که راهنمایی کنید!! (البته نشون دادید که دریغ نمی کنید! :D)
- چه قدر بعد از واریز پول توسط من اکانت فعال می شه؟!
- آیا برای فعال کردن اون باید با بانک اینا تماس بگیرم؟!
- اون بانک با آدرس یا تلفن داده شده که کار نداره؟! (یه دفعه برنداره زنگ بزنه به اون فامیلمون :D)

در نهایت هم ممنون

اقا چه قدر سوالا یهو زیاد شد :f34r:

شماره حساب رو برات پیام خصوصی میکنم. نکات ایمنی هم یه عالمه ورق و دفترچه رو کارت هست و یه چیزایه فارسی هم میزارم روش برات می فرستم ولی مهمترین نکته IP هست که نباید ایران باشه;)

حالا جواب سوالا
1-بله به صورت فیزیکی هست و نام شما روش حک شده.
2-ادرس فامیلتون رو در ترکیه بدید هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی هواستون باشه اون ادرس Billing address شما خواهد بود و اگر پیپال یا همچین چیزایی باز کنی باید اون ادرس رو بدی کانفیرم شه.
3-کارت به نامی صادر میشه که کپی پاسپورت یا ترجمه رسمی شناسنامه به نام اون شخص هست. ( حالا دیگه فرقی نداره ادرس برای چه شخصی باشه، فقط هواست باشه چیزی که می خری بیشتر سایت ها به ادرسی که به عنوان بیلینگ ادرس هست می فرستن )
4-پول رو از طریق صرافی و همه بانک های خارجی می تونی بریزی و خود ما هم میریزیم . ( خودمون ارزونتر از صرافی برات در میاد و ما مبالغ خیلی پایین مثلا 20 دلار هم میریزیم که صرافی این کار رو نمیکنه ) یه دفترچه داره که کلیه روش ها رو نوشته و حتی باز کردن حساب پی پال و ... هم توضیح داده.
5-شرایطی که کارت و حساب بلوکه میشه خیلی پیچیده هست. هر نوع پولشویی که FDIC یا OFCA تشخیص بدن و ... ولی برای کاربرهای عادی که فقط خرید دارن باید هواسشون باشه با IP ایران و کشورهای تحریم وارد انلاین بانکینگ نشن و خرید انجام ندن. همچنین با تلفن ایران با بانک تماس نگیرن.( ما که پیشنهاد می کنیم اصلا تماس نگیرن چون معمولا انگلیسی ها ... و یهو ... . ) و همچنین ادرس ایران رو به عنوان Billing address وارد نکنن.
6-به صورت انلاین و بدون هیچ هزینه می تونی حسابت رو چک کنی ( خیلی انلاین بانکینگش پیشرفته هست :wacko: ) حتی تلفن بانکینگ هم داره که با اون هم می تونی چک کنی. ضمنا می تونی email بدی که هر وقت عملیاتی رو حسابت انجام شد بهت ایمیل بزنه. SMS هم داره که خوب تو ایران کار نمیکنه.
7-هر جایی که به مشکلی بر خوردی با ما تماس بگیری در حد داناییمون کمکت می کنیم ولی معمولا 3-2 تا خرید کنی خودت همه چی دستت میاد.
8-بعد از واریز پول 14-10 روز کاری طول میکشه که کارتت صادر بشه و به دسته ما برسه.ما همون لحظه با یک دستگاه POS کارتت رو چک می کنیم ( Inquiry می گیریم ) که بدونیم سالمه . همون لحظه اگر بخوای به ما میگی یک اسکن از رو و پشت کارت برات می گیریم و به صورت یک فایل پسوورد دار برات ایمیل می کنیم. همون لحظه قابل استفاده هست ( تو پیپال و گوگل و ... میتونی ADD کنی تا کارتت برسه ) 14-10 روز کاری هم مراحل پستش تا ایران طول میکشه.( یعنی حد اکثر 30 روز بعد از سفارش کارتت دستته.) البته 16 روزه هم تاحالا شده.
9-ما خودمون کارت رو وقتی با POS تست می کنیم فعالش می کنیم. وقتی کارتت رو تحویل گرفتی فقط رو سایت باید Online Banking رو رجیستر کنی ( همانطوری که گفتم خیلی پیشرفته هست )
10-اون بانکه نه با ادرس کار داره و نه با تلفن. ولی ترجیحا اونایی که خیلی حرفه یی هستند ما پیشنهاد میکنیم یه تلفن Skype یا از این Forwarding ها بگیرن. چون اگر بانک احساس کنه اطلاعات کارت یا حسابتون دزدیده شده و توسط شخص دیگه در حال استفاده هست (توی خرید های چند هزار دلاری و یا جاهای مشکوک) امکان داره یه تماس بگیرن ولی زیاد مهم نیست. ( حتی میتونیم تلفن نزاریم اگر می خوای حتما خیالت راحت باشه که تماس نگیرن.)

باز هم سوالی بود در خدمتم .

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
ممنون، من که فعلا پاسپورت ندارم (اگه به نام خودم بخوام بگیرم) ولی شناسنامه رو اگه بخوام بفرستم چطوری باید ترجمه کنم؟! خودم؟ یا باید جایی برام ترجمه کنه؟! :D

البته یه مشکل دیگه هم هست، این adwords یه کوپن مجانی 50 دلاری بهم داده که مثل اینکه گفته تا 14 روز باید استفاده بشه و من هم اکانت باز کردم ولی اکتیو نکردم و اگه تا اون موقع که گفتین طول بکشه این کوپن باطل می شه! شما چه پیشنهادی برای این دارین!؟

ممنون

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
این کارت ها از کجا و کدوم بانک صادر میشن؟

titanik2009

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
ممنون، من که فعلا پاسپورت ندارم (اگه به نام خودم بخوام بگیرم) ولی شناسنامه رو اگه بخوام بفرستم چطوری باید ترجمه کنم؟! خودم؟ یا باید جایی برام ترجمه کنه؟! :D

البته یه مشکل دیگه هم هست، این adwords یه کوپن مجانی 50 دلاری بهم داده که مثل اینکه گفته تا 14 روز باید استفاده بشه و من هم اکانت باز کردم ولی اکتیو نکردم و اگه تا اون موقع که گفتین طول بکشه این کوپن باطل می شه! شما چه پیشنهادی برای این دارین!؟

ممنون

شناسنامتو باید بدی دارالترجمه رسمی برات ترجمه کنه و یه چند تا مهر هم چند جاش میزنه. (صبح بدی معمولا عصر اماده میشه ) . هیچ نوع تایید دیگه لازم نداره و دونبال وزارت کشور و تمبر و ... نمی خواد باشی.

والا برای این دومی نظر خواستی ندارم. گیفت کارت 25 و 50 دلاری دارم که 5 دقیقه یی بهت تحویل میدم و مثل ویزا کارت معمولی می تونی ازش استفاده کنی. ولی من خودم شخصا با adwords کار نکردم و هرچی بگم رو هوا هست.
از یکی از بزرگان که کارش Adwords هست سوال کن. ( خودم هم 100 دلار دارم در فکرم همین روزا استفاده کنم . تا اون موقع اگر دستت مونده بود حتما جوابشو بهت میدم .);)

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
من اگر فقط حساب بانکی بخوام هزینش چقدر میشه؟
موقع ثبت نام SSN نمیخوان؟ من میخوام با SSN خودم حساب باز بشه. امکانش هست؟ میخوام جوری باشه که با مدارک امریکایی خودم حساب افتتاح بشه.

titanik2009

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
من اگر فقط حساب بانکی بخوام هزینش چقدر میشه؟
موقع ثبت نام SSN نمیخوان؟ من میخوام با SSN خودم حساب باز بشه. امکانش هست؟ میخوام جوری باشه که با مدارک امریکایی خودم حساب افتتاح بشه.

فقط حساب انجام نمیدیم. ( اصلا نمی شه ).
اگر SSN داری برو تو B of A یا wellsfargo یا هر بانکی که می خوای حساب باز کن.دیگه چه کاریه ما بریم چیزی باز کنیم.
با SSN هم میتونیم باز کنیم ولی اصلا حوصله اینکه بگن این اشتباه بود و ... رو نداریم. ضمن اینکه حوصله مدارک دزدی و ... هم نداریم. ( کلا از اونجایی که ادم عاقل با مدارک امریکایی ،SSN و اون همه امکانات نمیاد از واسطه استفاده کنه ،مبنا بر اینه که یه جای کار می لنگه )

بالا