• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید کامپیوتر سمند LX سال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Firepersian

Registered User
لایک‌ها
352
باسلام خدمت فروشندگان معتبر لوازم خودرو
چند دقیقه پیش یه تاپیک زدم ببینیم اینجا کسی هست که توی بازار آزاد کامپیوتر سمند lx بفروشه که مثل اینکه مدیران جدید بخش پاک کردن (در کمال تعجب ) !!!!!!!!!!!!!.
میخواستم بدونم :
1:قیمت کامپیوتر سمند ال ایکس سال توی بازار آزاد چنده ؟
2:قیمت کامپیوتر سمند ال ایکس سال نمایندگی ایران خودرو چنده ؟
3:کسی توی بازار آزاد فعالیت داره در مورد فروش این قلم وسیله خودرو یا میدونه کجای شهر تهران بهتره برای خریدش ؟
4:آیا برای خرید کامپیوتر خودرو مورد نظر باید مشخصات دقیق کامپیوتر قابل نصب و خودرو رو دونست و از کجا میشه فهمیدش ؟
5:با توجه به اینکه سوکت های کامپیوتر قبلی (سرقت شده ) بنظر سالم میان خودم میتونم نصبش کنم یا حتما نمایندگی باید ست کنه ؟

--------
توصیه : یه قفل برای کامپیوتر خودروتون بگیرید جدیدا خودم بشخصه توی یک هفته 10 مورد شنیدم که کامپیوتر خودروشون سرقت شده اما امان از تنبلی که نرفتیم که قفل براش بخریم:D

mostafa4670

Registered User
لایک‌ها
147
باسلام خدمت فروشندگان معتبر لوازم خودرو
چند دقیقه پیش یه تاپیک زدم ببینیم اینجا کسی هست که توی بازار آزاد کامپیوتر سمند lx بفروشه که مثل اینکه مدیران جدید بخش پاک کردن (در کمال تعجب ) !!!!!!!!!!!!!.
میخواستم بدونم :
1:قیمت کامپیوتر سمند ال ایکس سال توی بازار آزاد چنده ؟
2:قیمت کامپیوتر سمند ال ایکس سال نمایندگی ایران خودرو چنده ؟
3:کسی توی بازار آزاد فعالیت داره در مورد فروش این قلم وسیله خودرو یا میدونه کجای شهر تهران بهتره برای خریدش ؟
4:آیا برای خرید کامپیوتر خودرو مورد نظر باید مشخصات دقیق کامپیوتر قابل نصب و خودرو رو دونست و از کجا میشه فهمیدش ؟
5:با توجه به اینکه سوکت های کامپیوتر قبلی (سرقت شده ) بنظر سالم میان خودم میتونم نصبش کنم یا حتما نمایندگی باید ست کنه ؟

--------
توصیه : یه قفل برای کامپیوتر خودروتون بگیرید جدیدا خودم بشخصه توی یک هفته 10 مورد شنیدم که کامپیوتر خودروشون سرقت شده اما امان از تنبلی که نرفتیم که قفل براش بخریم:D

کامپیتور منظورت ecu هست ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا