سلام دوستان خریدار کفی 7250 هستم. دوستانی که دارن در خدمتم.
mohiii Registered User تاریخ عضویت 25 فوریه 2013 نوشتهها 331 لایکها 19 7 ژوئن 2013 #1 سلام دوستان خریدار کفی 7250 هستم. دوستانی که دارن در خدمتم.
amirjk Registered User تاریخ عضویت 8 نوامبر 2012 نوشتهها 5,669 لایکها 816 محل سکونت تهران 7 ژوئن 2013 #2 اگه تهرانی یه سر برو عباسی یا توپخونه زیاد شاید کفی پخش خودتم اونجا دیدی
mohiii Registered User تاریخ عضویت 25 فوریه 2013 نوشتهها 331 لایکها 19 7 ژوئن 2013 #3 به نقل از amirjk : اگه تهرانی یه سر برو عباسی یا توپخونه زیاد شاید کفی پخش خودتم اونجا دیدی کلیک کنید تا بازشود... ممنون. توپخونه کجاش داره؟حدود قیمتش چنده؟
به نقل از amirjk : اگه تهرانی یه سر برو عباسی یا توپخونه زیاد شاید کفی پخش خودتم اونجا دیدی کلیک کنید تا بازشود... ممنون. توپخونه کجاش داره؟حدود قیمتش چنده؟
amirjk Registered User تاریخ عضویت 8 نوامبر 2012 نوشتهها 5,669 لایکها 816 محل سکونت تهران 7 ژوئن 2013 #4 به نقل از mohiii : ممنون. توپخونه کجاش داره؟حدود قیمتش چنده؟ کلیک کنید تا بازشود... مابین پاساژ فتوت و قسمت ضبط فروشها یه راهرو مانند پله میخوره میره بالا اگه باشه اونجا هست قیمتم هر چی تیغشون ببره باید سوال کنی یه بار رفتم عباسی کفی p1 بگیرم یه قیمتی گفت رفتم یه ضبط دیگه گرفتم
به نقل از mohiii : ممنون. توپخونه کجاش داره؟حدود قیمتش چنده؟ کلیک کنید تا بازشود... مابین پاساژ فتوت و قسمت ضبط فروشها یه راهرو مانند پله میخوره میره بالا اگه باشه اونجا هست قیمتم هر چی تیغشون ببره باید سوال کنی یه بار رفتم عباسی کفی p1 بگیرم یه قیمتی گفت رفتم یه ضبط دیگه گرفتم