• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید کیس برای rendering

1navid

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دوستان تازه گیا یه پروژه بزرگ بهم خورده که نیاز به یک سیستم قوی داره تو سایت شهر سخت افزار یه سیستم معرفی کردن که خوشم اومد ولی می خواستم نظر شما رو هم بدونم
اول بگم که من فقط از vray و Mentalray استفاده میکنم پس cpu مهمه
بودجه تا 20 میلیون نهایتا
این سیستم معرفی شده توسط شهر سخت افزاره
مادربرد : ASUS Rampage IV Black Edition
پردازنده : Intel Core i7 - 4960X 3.60GHz Ivy Bridge-E
رم :GSkill TridentX 4×8GB=32GB DDR3 2400MHz (از این برند خیلی خوشم میاد چون رو کیس خودم دارمش)
کارت گرافیک :ASUS GTX 780 Ti OC DCII 3GB GDDR5 برند برام مهم نیست ولی خنک کننده چرا ولی ضعیفش نکنید چون میخوام تو ویوپرت راحت بچرخم
هارد : Western Digital RE SATA 6.0Gb/s 64MB 2TB راستی شنیدم که هارد های هیبریدی هم اومدن یعنی تلفیق ssd+hdd اونا چه طورن
اس اس دی : A-Data XPG SX910 SATA 6.0Gb/s 256GB مدل خوبیه ها ولی نمیدونم چرا از ocz بیشتر خوشم میاد
پاور: *Platimax 1500W | *80Plus Platinum (این برند رو نمیشناسم )
کیس : Cooler Master Haf-X

قیمت شده:15 میلیون
خنک کننده هم میخوام water باشه بهتر
حالا من موندم این رو بگیرم یا سیستم با cpu xeon
البته اصلا آشنایی ندارم اگه میشه با این cpu هم معرفی کنید
گفتم نهایت بشه 20 میلیون
ممنون میشم بهم کمک کنید .

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
:)
2830099403.png

1navid

Registered User
لایک‌ها
7
آقا میثم شما به ما لطف کردی تو فروم همسایه

1navid

Registered User
لایک‌ها
7
اگه بخوام این کیس رو از شما بخرم شرایط رو بگید ممنون میشم

Shaahin92

Registered User
لایک‌ها
229
سلام

اس اس دی هرچی میگیری بگیر فقط گینگ مکس و گینگستون و ترانسند نگیر

در ضمن سی پی یو فکر کنم هزول باشه

1navid

Registered User
لایک‌ها
7
دوست خوبم الان یک سیستم با cpu هسول دارم که تامینم نمیکنه به قدرت بالاتر نیاز دارم

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
موتور رندر VRay تریدیمکس، به راحتی پردازنده های سری هاسول و هاسول رفرش رو به زانو در میاره!
مگر اینکه سطح کاربری شخص رندر، پایین تر از نیمه حرفه ای باشه!
اگر رندر آقا نوید از نوع Physically-Based بود، تا حد زیادی (نه همیشه!) حق با شما بود آقا شاهین! چون در اونصورت، بیس کار بر روی کارت گرافیک بود...! مثل رندرهای انیمیشن و تدوین های ویدئویی حرفه ای.

آقا نوید شما اهل گیم هم هستین یا نه؟
همچنین رندر ویدئویی هم ندارید. درسته؟ یعنی فقط و فقط به وی ری و منتال ری ختم میشه کارتون؟

Last edited:

mr_sasma

Registered User
لایک‌ها
68
دوست عزیز، به عنوان یه همکار که خیلی از سیستم ها رو تست کرده، یه پیشنهاد بهت می کنم. از یه جایی به بالا هر چه قدر CPU و کانفیگ سیستمت قوی تر باشه، باز هم خیلی توی زمان رندر تأثیر نداره. به نظر من بهترین CPUـی که می تونی برای کار رندر بگیری، Core i7 4770k هست. اگه به جاش مثلاً همون CPU مدنظر خودت یعنی Core i7 4690X رو بگیری، به پرداخت بیش از سه برابر قیمت، حتی 10% هم به کارایی سیستمت اضافه نمی شه.
اینجا رو ببین:
http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-4960X-vs-Intel-Core-i7-4770K
توصیه اکید بهت می کنم که پولت رو برای خرید CPU قوی تر خرج نکن چون مطمئناً ناامید می شی. با این هزینه ای که می خوای بکنی، بهترین کار اینه که یه CPU در همین حدی که گفتم بگیر (Core i7 4770k واقعاً گزینه خوبیه.) در عوض یه Render Box بگیر و به سیستمت وصل کن تا تفاوت رو توی زمان رندر ببینی.
در ضمن شما که نمی خوای رندر GPU Base انجام بدی، اون کار گرافیک برات کارایی نداره. کارت گرافیک های خیلی مناسب تری برای استفاده در ViewPort هستن که هیچ مشکلی برای چرخیدن توی ViewPort ندارن. تازه اگه نمی خوای بازی کنی، چرا نمی ری سراغ Quadro؟

Last edited:

1navid

Registered User
لایک‌ها
7
بگذارید یه مقدار توضیح بدم
الان یک سیستم با cpu 4770 و کارت گرافیک گیگا 770 دارم
رندر هام هم منتهی میشه به vray بعد منتال ری که دوتاشون cpu base هستند
درضمن این سیستمی که حودم گفتم پیشنهاد بود آقا حسام بهم زئون رو معرفی کردند که انتخاب خوبیه چون با64 هسته رندر میگیره
درجوابتون هم بگم شدیدا هم اهل بازی هستم زمانی که مغزم خسته میشه بازی بهترین راه هست
چرا میگم این سیستم دیگه جواب نمیده چون رندر هایی که از این به بعد انجام میدم singel frame نیست و به طور انیمشین با بهتر بگم باید به شکل فیلم در بیاد وشما که همکار هستی می دونی الان این4770 که من دارم تفاوتش با 4770 فقط قابلیت اورکلاکه
دوما با این cpu هر شات از رندر 30 یا 40 دقیقه زمان میبره وحالا شما فکر کن 500 تا شات رو چی جوری بگیرم
من از شرکت مازستا آمار رندر باکس رو گرفتم هیچ فرقی نمی کنه رندر باکس هم دقیقا همین قطعات رو داره توش دوتا e5 2650 با دوتا quadro k4000

1navid

Registered User
لایک‌ها
7
بگذارید یه مقدار توضیح بدم
الان یک سیستم با cpu 4770 و کارت گرافیک گیگا 770 دارم
رندر هام هم منتهی میشه به vray بعد منتال ری که دوتاشون cpu base هستند
درضمن این سیستمی که حودم گفتم پیشنهاد بود آقا حسام بهم زئون رو معرفی کردند که انتخاب خوبیه چون با64 هسته رندر میگیره
درجوابتون هم بگم شدیدا هم اهل بازی هستم زمانی که مغزم خسته میشه بازی بهترین راه هست
چرا میگم این سیستم دیگه جواب نمیده چون رندر هایی که از این به بعد انجام میدم singel frame نیست و به طور انیمشین با بهتر بگم باید به شکل فیلم در بیاد وشما که همکار هستی می دونی الان این4770 که من دارم تفاوتش با 4770 فقط قابلیت اورکلاکه
دوما با این cpu هر شات از رندر 30 یا 40 دقیقه زمان میبره وحالا شما فکر کن 500 تا شات رو چی جوری بگیرم
من از شرکت مازستا آمار رندر باکس رو گرفتم هیچ فرقی نمی کنه رندر باکس هم دقیقا همین قطعات رو داره توش دوتا e5 2650 با دوتا quadro k4000

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
فقط و فقط پردازنده نیست آقا نوید! شما می تونید رو هسته کودای کارت گرافیک، حساب ویژه ای باز کنید! بخصوص اگر در آینده SLI اش کنید و کارت گرافیک رو وارد پردازش رندرینگتون کنید، با کاهش خیره کننده ی تایم رندرتون مواجه خواهید شد.
ضمن اینکه شنیدم یه سری تنظیماتی در راستای بهینه کار کردن نرم افزارهای رندر وجود داره که هر رندر کار حرفه ای، باید این تنظیمات بهینه رو اعمال کنه در کارش تا بهترین خروجی رو در کوتاهترین زمان بگیره. امیدوارم پس از خرید سیستم جدید، این تنظیمات بهینه رو اعمال کنید در کارتون که قطعاً تاثیر شگرفی خواهد داشت!

راستی شرکت مازستا بر چه اساسی دو تا کا4000 رو بهتون توصیه کرد؟!! این کارت که قابلیت SLI نداره! جدا جدا کار می کنن!

1navid

Registered User
لایک‌ها
7
فقط و فقط پردازنده نیست آقا نوید! شما می تونید رو هسته کودای کارت گرافیک، حساب ویژه ای باز کنید! بخصوص اگر در آینده SLI اش کنید و کارت گرافیک رو وارد پردازش رندرینگتون کنید، با کاهش خیره کننده ی تایم رندرتون مواجه خواهید شد.
ضمن اینکه شنیدم یه سری تنظیماتی در راستای بهینه کار کردن نرم افزارهای رندر وجود داره که هر رندر کار حرفه ای، باید این تنظیمات بهینه رو اعمال کنه در کارش تا بهترین خروجی رو در کوتاهترین زمان بگیره. امیدوارم پس از خرید سیستم جدید، این تنظیمات بهینه رو اعمال کنید در کارتون که قطعاً تاثیر شگرفی خواهد داشت!

راستی شرکت مازستا بر چه اساسی دو تا کا4000 رو بهتون توصیه کرد؟!! این کارت که قابلیت SLI نداره! جدا جدا کار می کنن!
نحوه استفاده از هسته کوا رو تو vray بلد نیستم ولی این تنظیماتی رو که میگید یه 3d کار باید بدونه من حدودا 6ساله که به طور حرفه ای کار میکنم دیگه بلدم با چه تنظیماتی رندر بگیرم
ولی این شرکت مازستا کارش فروش باکس رندر هستاین قطعات هم داخل باکس رندر هاست
که قابلیت اتصال به کیس اصلی رو دارند (به عنوان شتابدهنده استفاده میشند)
به خاطر همین ازتون پرسیدم که کیسی رو که معرفی کردید روش ویندوز نصب میشه یا نه

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
100%. مانعی برای نصب ویندوز، وجود نداره اصلاً!

1navid

Registered User
لایک‌ها
7
قیمت کارت گرافیک titan چنده ( معمولیش) نه نسخه بلک
چون هم vram بالا داره هم چندتا تکنولوژی داره که تو کارت های ورک استیشن هست

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
همقیمت نسخه ی بلک هست!

این کارت چند تا معایب و مزایا داره:
مزیت:
حافظه ی 6 گیگ اش هست که به کارتون میاد!
معایب: نسل قدیم بودن، قیمت بسیار بالا و دمای بالای این کارت هست بواسطه ی رفرنس بودنش!

به همین خاطر GTX 780 Ti یک انتخاب ایده آل و متعادلی به حساب میاد با قیمت بسیار عالی نسبت به تیتان و دمای خنک! تنها ضعف اش حافظه ی 3 گیگ اش هست که شاید نشه ضعف قلمداد کرد که در آینده با SLI کردن، قابل پوششه!
همچنین برای SLI کردنش اش هم دمای کارت در حد معقول و منطقی خواهد بود. در حالی که با دو عدد تیتان درون کیس شما، به تنور تبدیل خواهد شد!

http://gpuboss.com/gpus/GeForce-GTX-TITAN-vs-GeForce-GTX-780-Ti

Last edited:

mr_sasma

Registered User
لایک‌ها
68
برادر وقتی سیستم رو گرفتی، اگه زحمتی نیست یه تستی بکن و بیا و بگو چقدر توی زمان رندر برات تأثیر داشت.

1navid

Registered User
لایک‌ها
7
برادر وقتی سیستم رو گرفتی، اگه زحمتی نیست یه تستی بکن و بیا و بگو چقدر توی زمان رندر برات تأثیر داشت.
دوست عزیز بدون که cpu های سری core مخصوص کاربرد های معمولی هستند یا اصطلاحا بهشون میگن pc ولی کاربریشون هم بیشتر گیم هست
سیستم های ورکاستیشن باcpu های xeon بدرد کشیدن کار و کم نیاوردن سیستم موقع انجام می خوردند و اولویت بعدی هم تست رندر ها
ولی برای رندر اصلی (فاینال رندر ) از سیستم هایی به اسم فارم رندر استفاده میشه که مجموع 40 pc هست (که می تونه سری core یا xeon باشه) که سرعت رندر رو بینهایت بالا میبرند دقت داشته باش که 40 تا cpu 4هسته هسته160 برای رندر بهمون ارائه میده
دوست عزیز قبلا هم گفتم سری هسول به صورتsingel بدرد رندر نمی خوره چون تو رندر video 1 دقیقه زمان حدودا 300 شات باید رندگرفته بشه که خودت مدت زمان رو حساب کن
درضمن به این زودی ها سیستم رو نمیگیرم باید کار اوکی بشه بعد وگرنه دستم می مونه تو پوست گردو

mr_sasma

Registered User
لایک‌ها
68
دوست عزیز بدون که cpu های سری core مخصوص کاربرد های معمولی هستند یا اصطلاحا بهشون میگن pc ولی کاربریشون هم بیشتر گیم هست
سیستم های ورکاستیشن باcpu های xeon بدرد کشیدن کار و کم نیاوردن سیستم موقع انجام می خوردند و اولویت بعدی هم تست رندر ها
ولی برای رندر اصلی (فاینال رندر ) از سیستم هایی به اسم فارم رندر استفاده میشه که مجموع 40 pc هست (که می تونه سری core یا xeon باشه) که سرعت رندر رو بینهایت بالا میبرند دقت داشته باش که 40 تا cpu 4هسته هسته160 برای رندر بهمون ارائه میده
دوست عزیز قبلا هم گفتم سری هسول به صورتsingel بدرد رندر نمی خوره چون تو رندر video 1 دقیقه زمان حدودا 300 شات باید رندگرفته بشه که خودت مدت زمان رو حساب کن
درضمن به این زودی ها سیستم رو نمیگیرم باید کار اوکی بشه بعد وگرنه دستم می مونه تو پوست گردو
حرف شما کاملاً درسته و من هم اونو قبول دارم. من خودم هم دردسرهای رندر رو تجربه کردم (رندر برای انیمیشن نه فقط یک فریم برای معماری) و می دونم زمان رندر تا چه حد می تونه بالا باشه. برای همین Render Box رو پیشنهاد کردم. اگه Render Farm مجموع 40 تا مادربورد و CPU هست، Render Box حداقل مجموع 5 تا مادربورد و CPU هست و می تونه مثل یه رندرفارم کوچیک براتون توی رندر مؤثر باشه. الان با همین قیمتی که شما می خواید سیستم رو ببندید، می تونید یه سیستم معمولی با یه Render Box بگیرید و مثل یه رندرفارم برای رندرهای اولیه تون ازش کار بکشید.
طبیعتاً اون پیشنهادی که من اول دادم، برای این بود که شما می خواستید یه سیستم با CPU 4960X بگیرید که خب طبیعتاً اصلاً ارزشش رو نداره. برای همین گفتم رندباکس بگیرید. اما راستش رو بخواید، خودم سری Xeon رو تست نکردم، برای همین ازتون خواستم اگه تونستید باهاش تست بگیرید و نتیجه اش رو بگید، چون برای من هم جالبه که آیا چنین سیستمی می تونه جای رندرباکس (که حداقل 5 تا PC توش هست) رو بگیره یا نه.

1navid

Registered User
لایک‌ها
7
دوست عزیز حرف شما متین
برای روند ساخت پروژه نیاز به cpu با هسته قوی هست چون نرم افزار max زمان ساخت پروژه فقط از یک هسته cpu استفاده می کنه ولی هرچی هسته cpu قویتر باشه بهتره cpu های xeon با معماری کاملا متفاوت برای این کار ها ساخته شدند
این رو هم بگم که شرکت اینتل یکhot fix ارائه داده که تمام هسته های یک pu رو تجمیع می کنه تا نهایت قدرت رو ارئه بده
راستی این رو هم بگم رندر باکس با pu های xeon هم موجود هست
من فعلا دست نگه داشتم تا قرارداد رو ببندم بعد چون نمی خوام ضرر کنم ولی بعد از قرار داد حتما می خرمش احتمالا هم یه ورکاستیشن و هم یک فارم رندر برای فاینال رندر
ولی اگه می خواید قدرت cpu های xeon رو ببنید آتلیه فطرس همچین سیستمی رو داره قبلا رندرهام رو میدادم بهشون تا بگیرند می تونید اونجا قدرت رو ببینید

بالا