• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید کیس تا سقف 1.5 میلیون برای کاربرد خانگی

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
دوستان سلام

یک کیس می خواهم. کاربردم اینترنت هست بیشتر و برای دیدن فیلم HD با کیفیت 1080 مشکلی نداشته باشه. بعد می خواهم فیلم هایی که دانلود کردم چون با پسوند MKVو MP4 هست رو با نرم افزار تبدیل به AVI کنم که در DVD PLAYER هم قابل پخش باشه و مشکلی در تبدیل بوجود نیاد.هارد حداقل 2 ترابایت می خواهم و با کیفیت باشه چون دانلود از اینترنت زیاد دارم. اصلا اهل بازی کردن نیستم.تعداد درگاه USB زیاد باشه. مین برد قابلیت ارتقا داشته باشه و نکته آخر کامیپوتر اکثر اوقات حداقل 15ساعت در شبانه روز روشن هست.

با تشکر

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
این سیستم با هزینه های جانبیش مثل اسمبل، فیکس 1/5 براتون در میاد.
بعید به نظر می رسه با این بودجه، چیز بهتری بتونید خریداری کنید:

2857823167.png

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
آقا حسام ممنون از راهنمایی. در مورد مین برد بین ایسوز - B85-PLUS , TUF B85 Vangard , H 87 PLUS واقعا چقدر تفاوت هست.
این سیستم مشکلی در پخش فیلم های HD نداره چون برام مهمه. در مورد پاور Green GP480A-EU می شه گذاشت تفاوت قیمت زیاد می شه.
با تشکر

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
آقا حسام ممنون از راهنمایی. در مورد مین برد بین ایسوز - B85-PLUS , TUF B85 Vangard , H 87 PLUS واقعا چقدر تفاوت هست.
این سیستم مشکلی در پخش فیلم های HD نداره چون برام مهمه. در مورد پاور Green GP480A-EU می شه گذاشت تفاوت قیمت زیاد می شه.
با تشکر

H87 بالاتر از B85 قرار میگیره
شما که واسه گیم نمیخواد همین H87 بدارید که دیگه هزینه گرافیک ندین
سیستم پیشنهادی اگر یک گرافیک خوب کنارش بزارین تمام بازیها رو راحت اجرا میکنه دیگه فیلم 1080 جای خود دارد
هر دو پاور خوب هستن ولی گرین راحت تر گیر میاد و گارانتی بهتری هم داره

persian111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
83
سلام زیر 1 تومن چی پیشنهاد میدید ؟ برا خونه روستایی میخوام همینقدر که بشه اینترنت رفت و چهار تا نرم افزار دیگه روش نصب کرد بازی های سبک هم حالا بشه در کنارش گذاشت نمیخوام قیمتش سنگین باشه هرچی کمتر بهتر

بالا