• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید گالکسی اس2 باشرایط خاص

hoji_17203

Registered User
لایک‌ها
119
گالکسی معمولی خریداری شد به مبلغ620 به همراه گارانتی پارس مایکروتل وآندروید2
ختم تاپیک

Last edited:

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
سلام داداش چرا تاپیک زدی ی عالمه اس 2 برا فروش گذاشتن قیمتاشون بد نیست .ی توصیه دیگه به اقایی که تو همه ی تاپیک ها حضور دارن اگه تو تاپیک دیگران اپ بدی بن میشی شمایی که داری تلاش میکنی تعداد پست هات بره بالا.....با تشکراز هم وطنان پرامی ایشاالله ی مورد اس2 خوب گیرت بیاد

Karmin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام داداش
من یه I9100G دارم ،مشکی
با گارانتی اصلی
یعنی همون چیزی هستش که می خوای ،حالا قیمت با خودت..
پ.خ بده

shadow.pro

Registered User
لایک‌ها
194
سلام داداش چرا تاپیک زدی ی عالمه اس 2 برا فروش گذاشتن قیمتاشون بد نیست .ی توصیه دیگه به اقایی که تو همه ی تاپیک ها حضور دارن اگه تو تاپیک دیگران اپ بدی بن میشی شمایی که داری تلاش میکنی تعداد پست هات بره بالا.....با تشکراز هم وطنان پرامی ایشاالله ی مورد اس2 خوب گیرت بیاد

عزیز فکر نکنم ایشون بدنبال بالا بردن تعداد تاپیک باشه چون کلی وقت صرف کرده و پستشون هم خارج از قوانین نیست:rolleyes:

hoji_17203

Registered User
لایک‌ها
119

دوست عزیز شما درست می فرمایید همه رو بررسی کردم ولی هرکدوم یه سری مسائلی دارن که مطابق باخواسته ی من نیست.یا اس2های معمولی هستند که به 4آپدیت شدن یااینکه سری جی هایی بوده که موردپسندم نبوده یا قیمت مناسب نبوده برای همین تاپیک زدم

سلام داداش
من یه I9100G دارم ،مشکی
با گارانتی اصلی
یعنی همون چیزی هستش که می خوای ،حالا قیمت با خودت..
پ.خ بده

تشکر گرامی از بذل عنایت شما. عرض شد که لطف کنید از گوشیتون عکس همراه با مشخصات بذاریدیا اینجا یادرپیام خصوصی

عزیز فکر نکنم ایشون بدنبال بالا بردن تعداد تاپیک باشه چون کلی وقت صرف کرده و پستشون هم خارج از قوانین نیست:rolleyes:

ممنون از لطف شما

Karmin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوست عزیز شما درست می فرمایید همه رو بررسی کردم ولی هرکدوم یه سری مسائلی دارن که مطابق باخواسته ی من نیست.یا اس2های معمولی هستند که به 4آپدیت شدن یااینکه سری جی هایی بوده که موردپسندم نبوده یا قیمت مناسب نبوده برای همین تاپیک زدم

تشکر گرامی از بذل عنایت شما. عرض شد که لطف کنید از گوشیتون عکس همراه با مشخصات بذاریدیا اینجا یادرپیام خصوصی

ممنون از لطف شما
شما حدود قیمت رو برای من پ.خ کن اگه دیدم می صرفه عکس هم میگیرم میفرستم

hoji_17203

Registered User
لایک‌ها
119
شما حدود قیمت رو برای من پ.خ کن اگه دیدم می صرفه عکس هم میگیرم میفرستم

پیام خصوصی دادم خدمت شما بزرگوار

این لطف شما رومیرسونه گرامی که مسائل کاربران براتون مهمه ودرصددراهنماییشون بر می آییدووظیفه ی ما هم توضیح بود که عرض شد

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
یکی از دوستای من داره برا فروش
مشکی و تمیزه ، گارانتی هم نداره
با لوازم
دوستان پیشنهاد خودشون رو پخ کنن

salar_khan

Registered User
لایک‌ها
10
همونطور که می دونید گوشی بنده به آندروید 4 آپدیت شده.
ایشالا هرچه زودتر فروشندش پیدا می شه.
آ................................پ

mehdi_rezaei

Registered User
لایک‌ها
0
slm man 1 s2 g sefid dar hadde ak ba garanti pars samtel bar chasbe shabnam android rasmi 4 daram gimateto bego gimatesh alan digikala.com 1 toman zade 09143400714

hoji_17203

Registered User
لایک‌ها
119
همونطور که می دونید گوشی بنده به آندروید 4 آپدیت شده.
ایشالا هرچه زودتر فروشندش پیدا می شه.
آ................................پ

بله من بیشتر گالکسی اس2های تاپیک رو موردبررسی قراردادم دستگاه شما روهم دیدم.
تشکر که لطف کردین ومحبتتون رو نشون دادین

slm man 1 s2 g sefid dar hadde ak ba garanti pars samtel bar chasbe shabnam android rasmi 4 daram gimateto bego gimatesh alan digikala.com 1 toman zade 09143400714

باشما بوسیله پیامک مذاکره شد وفرمودین که بنده لیاقت داشتن اس2روندارم ولی خدابزرگه ومتناسب با بودجه ی ماهم دستگاه پیدامیشه
یاعلی

mehdi_rezaei

Registered User
لایک‌ها
0
shoma hastin hame ja ham hastin ha boro site mobile on gimati ke mikhay hast fagat 6 mah karkarde khash dare

baba ingadr ada dar nayar ba sharayete khas u ke migofti shahre ma 700 midan boro bekhar dige chera site donbaleshi hala sharayetam mizare be android 4 update nashode bashe

Last edited:

hoji_17203

Registered User
لایک‌ها
119
shoma hastin hame ja ham hastin ha boro site mobile on gimati ke mikhay hast fagat 6 mah karkarde khash dare

baba ingadr ada dar nayar ba sharayete khas u ke migofti shahre ma 700 midan boro bekhar dige chera site donbaleshi hala sharayetam mizare be android 4 update nashode bashe
دوست گرامی اینقدرشما حرص ماروخوردی که خدادلش به رحم اومد ویکی پیداشد که هم گالکسی معمولی بود هم آندروید ورژن 2بود هم 620به ما فروخت

ختم تاپیک

بالا