hoji_17203
Registered User
گالکسی معمولی خریداری شد به مبلغ620 به همراه گارانتی پارس مایکروتل وآندروید2
ختم تاپیک
ختم تاپیک
Last edited:
سلام داداش چرا تاپیک زدی ی عالمه اس 2 برا فروش گذاشتن قیمتاشون بد نیست .ی توصیه دیگه به اقایی که تو همه ی تاپیک ها حضور دارن اگه تو تاپیک دیگران اپ بدی بن میشی شمایی که داری تلاش میکنی تعداد پست هات بره بالا.....با تشکراز هم وطنان پرامی ایشاالله ی مورد اس2 خوب گیرت بیاد
سلام داداش چرا تاپیک زدی ی عالمه اس 2 برا فروش گذاشتن قیمتاشون بد نیست .ی توصیه دیگه به اقایی که تو همه ی تاپیک ها حضور دارن اگه تو تاپیک دیگران اپ بدی بن میشی شمایی که داری تلاش میکنی تعداد پست هات بره بالا.....با تشکراز هم وطنان پرامی ایشاالله ی مورد اس2 خوب گیرت بیاد
سلام داداش
من یه I9100G دارم ،مشکی
با گارانتی اصلی
یعنی همون چیزی هستش که می خوای ،حالا قیمت با خودت..
پ.خ بده
عزیز فکر نکنم ایشون بدنبال بالا بردن تعداد تاپیک باشه چون کلی وقت صرف کرده و پستشون هم خارج از قوانین نیست
شما حدود قیمت رو برای من پ.خ کن اگه دیدم می صرفه عکس هم میگیرم میفرستمدوست عزیز شما درست می فرمایید همه رو بررسی کردم ولی هرکدوم یه سری مسائلی دارن که مطابق باخواسته ی من نیست.یا اس2های معمولی هستند که به 4آپدیت شدن یااینکه سری جی هایی بوده که موردپسندم نبوده یا قیمت مناسب نبوده برای همین تاپیک زدم
تشکر گرامی از بذل عنایت شما. عرض شد که لطف کنید از گوشیتون عکس همراه با مشخصات بذاریدیا اینجا یادرپیام خصوصی
ممنون از لطف شما
شما حدود قیمت رو برای من پ.خ کن اگه دیدم می صرفه عکس هم میگیرم میفرستم
بله شما درس
یکی از دوستای من داره برا فروش
مشکی و تمیزه ، گارانتی هم نداره
با لوازم
دوستان پیشنهاد خودشون رو پخ کنن
همونطور که می دونید گوشی بنده به آندروید 4 آپدیت شده.
ایشالا هرچه زودتر فروشندش پیدا می شه.
آ................................پ
slm man 1 s2 g sefid dar hadde ak ba garanti pars samtel bar chasbe shabnam android rasmi 4 daram gimateto bego gimatesh alan digikala.com 1 toman zade 09143400714
دوست گرامی اینقدرشما حرص ماروخوردی که خدادلش به رحم اومد ویکی پیداشد که هم گالکسی معمولی بود هم آندروید ورژن 2بود هم 620به ما فروختshoma hastin hame ja ham hastin ha boro site mobile on gimati ke mikhay hast fagat 6 mah karkarde khash dare
baba ingadr ada dar nayar ba sharayete khas u ke migofti shahre ma 700 midan boro bekhar dige chera site donbaleshi hala sharayetam mizare be android 4 update nashode bashe