• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید گوشی اندرویدی با اولویت های خاص

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
سلام
عذر میخوام بابت ایجاد تاپیک جدید
دنبال یه گوشی اندرویدی هستم ولی نمیخوام که زیاد بزرگ باشه
طول گوشی ترجیحا از 10.5 سانت بیشتر نباشه
صفحه نمایش capacitive (خازنی) با قابلیت مولتی تاچ زوم داشته باشه
جی پی اس و دوربین حداقل 3 مگا به بالا با فلاش
زبان فارسی رو حتما بتونه درست ساپورت کنه
دیزاین و ظاهر زیبایی هم داشته باشه

صرفنظر از قیمتش

اول نظرم اکسپریا x8 بود که فهمیدم مولتی تاچ رو ساپورت نمی کنه
arc هم بد نبود ولی اندازش خیلی خیلی بزرگ بود. پس اینم منتفیه
wave723 از نظر ظاهری عالی بود ولی متاسفانه سیستم عاملش bada هست که اصلا شناختی نسبت بهش ندارم
htc gratia اگر زوم مولتی تاچ و زبان فارسی رو داشته باشه گزینه ی خوبی میتونه باشه. کسی اطلاعاتی در موردش داره؟
مورد مناسب دیگه ای به نظرتون نمیرسه؟
برای فروش هم اگر موجود بود PM کنید. ممنون از همه دوستان

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
arc هم بد نبود ولی اندازش خیلی خیلی بزرگ بود. پس اینم منتفیه

چه گزينه قدرتمندي رو از دست دادي ! ( دوربين ، صفحه نمايش ، پردازشگر مناسب )

htc gratia اگر زوم مولتی تاچ و زبان فارسی رو داشته باشه گزینه ی خوبی میتونه باشه. کسی اطلاعاتی در موردش داره؟

همه موارد مورد نظر شما رو داره - البته پردازنده اش 600 بود (‌ ايـــن لينكش ) - شايد براي شما مناسب باشه ولي براي من كه مي خواهم فيلم با كيفيت 720p رو مستقيم و بدون كانورت از روي گوشي ببينم و گزينه خوبي نيست )

اينطوري شما بايد دنبال گوشي هاي با صفحه 3.7 اينچ باشي (‌البته اگه روي 10.5 سانت اصراري نداشته باشي ) مثل : ديزاير

طبق سايت جي اس ام ارنا ايــــــــــــــــــــــــن ميشه انتخابها شما ( گوشي اندرويد - دوربين بالاي 3 - صفحه خازني - ارتفاع گوشي 105ميلي متر )

پيشنهاد من :

- اگر با گوشي اندرويد كار كنيد متوجه خواهيد شد كه صفحه بزرگتر خيلي بهتر از صفحه كوچكتر است (‌ حتي مقايسه 3.7 و 4 اينچ )
- بهرحال اگر روي ابعاد تاكيد داريد از 3.5 - 3.7 اينج هم كوچكتر نگيريد ( ابعاد 3.2 واقعا جمع و جوره (‌مثل هيرو - گراتيا ( كه در بالا گفته شد) و ... ) ولي به نظر من كه ( فيلم و نرم افزارهاي زيادي روي گوشي دارم خيلي كاربردي نداره )
- اگر دنبال فيلم ديدن و بازي و نرم افزار با كيفيت نيستيد همان گراتيا خيلي خوب و شكيل و جمع و جوره (‌ يعني مناسب سليقه شماست )

من خودم صفحه 4 اينچ دارم (‌ در واقع ايكس 10 - به نظرم سايزش نسبت به 4 اينچي هاي هم رده اش مناسب تره - مخصوصا نسبت به سامسونگ - سامسونگ پهن تره )

باتشكر
رسولي

Last edited:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
من همون آرک رو توصیه میکنم چون میدونم بعد از یه مدت به بزرگیش عادت میکنی ولی اگه چیزه دیگه ای بخری پشیمون میشی

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
چه گزينه قدرتمندي رو از دست دادي ! ( دوربين ، صفحه نمايش ، پردازشگر مناسب )

همه موارد مورد نظر شما رو داره - البته پردازنده اش 600 بود (‌ ايـــن لينكش ) - شايد براي شما مناسب باشه ولي براي من كه مي خواهم فيلم با كيفيت 720p رو مستقيم و بدون كانورت از روي گوشي ببينم و گزينه خوبي نيست )

اينطوري شما بايد دنبال گوشي هاي با صفحه 3.7 اينچ باشي (‌البته اگه روي 10.5 سانت اصراري نداشته باشي ) مثل : ديزاير

طبق سايت جي اس ام ارنا ايــــــــــــــــــــــــن ميشه انتخابها شما ( گوشي اندرويد - دوربين بالاي 3 - صفحه خازني - ارتفاع گوشي 105ميلي متر )

پيشنهاد من :

- اگر با گوشي اندرويد كار كنيد متوجه خواهيد شد كه صفحه بزرگتر خيلي بهتر از صفحه كوچكتر است (‌ حتي مقايسه 3.7 و 4 اينچ )
- بهرحال اگر روي ابعاد تاكيد داريد از 3.5 - 3.7 اينج هم كوچكتر نگيريد ( ابعاد 3.2 واقعا جمع و جوره (‌مثل هيرو - گراتيا ( كه در بالا گفته شد) و ... ) ولي به نظر من كه ( فيلم و نرم افزارهاي زيادي روي گوشي دارم خيلي كاربردي نداره )
- اگر دنبال فيلم ديدن و بازي و نرم افزار با كيفيت نيستيد همان گراتيا خيلي خوب و شكيل و جمع و جوره (‌ يعني مناسب سليقه شماست )

من خودم صفحه 4 اينچ دارم (‌ در واقع ايكس 10 - به نظرم سايزش نسبت به 4 اينچي هاي هم رده اش مناسب تره - مخصوصا نسبت به سامسونگ - سامسونگ پهن تره )

باتشكر
رسولي
thanks

من همون آرک رو توصیه میکنم چون میدونم بعد از یه مدت به بزرگیش عادت میکنی ولی اگه چیزه دیگه ای بخری پشیمون میشی
اندازه ی گوشی و جمع و جور بودنش خیلی برام مهمه
در واقع اولویت اول ، ابعاد گوشی هست

بزرگه :wacko:
116 در 57 میلیمتر

R3SA

Registered User
لایک‌ها
69
وایلدفایر اس بگیر. کوچیک و فشرده.
اگه هم میخوای زیاد رام عوض کنی و برنامه زیاد نصب میکنی وایلدفایر بدون اس بگیر که بشه روتش هم کرد.

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
وایلدفایر اس بگیر. کوچیک و فشرده.
اگه هم میخوای زیاد رام عوض کنی و برنامه زیاد نصب میکنی وایلدفایر بدون اس بگیر که بشه روتش هم کرد.
با توجه به 3.2 اینچی بودنش ، هم رزلوشن صفحه نمایشش پایینه (320x240) ، هم عرضش زیاده (ینی نسبت به طولش یکم پهن هست)
با اینحال بین گوشی هایی که تا حالا بررسی کردم به نظرم بهترین و مناسب ترین گزینه هست
ممنون

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
بی شک پسشنهاد من galaxy s هستش مخصوصا اینکه فارسی رو کاملا ساپورت میکنه همین الان هم به 2.3.3 آپدیت کردم .....همه شرایط رو داره + اینکه افت قیمتشو هم کرده.....در ضمن gratia برای منطقه ما نیست شما به جاش باید برید سراغ aria

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
بی شک پسشنهاد من galaxy s هستش مخصوصا اینکه فارسی رو کاملا ساپورت میکنه همین الان هم به 2.3.3 آپدیت کردم .....همه شرایط رو داره + اینکه افت قیمتشو هم کرده.....در ضمن gratia برای منطقه ما نیست شما به جاش باید برید سراغ aria

گلکسی اس
cachefile_36026_2.jpg
یه گوشی عریض و طویل دیگه! :wacko: سایزش واقعا بزرگه
122.4x64.2x9.9 میلیمتر

- - -

پ ن : در یک اقدام عجیب غریب ، رفتم wave723 (bada os) i گرفتم

.........................
cachefile_36181_2.jpg

مرسی به خاطر پیشنهاداتون :rolleyes:

بالا