• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید گوشی بین وان ایکس ، اپتیموس یا گلکسی 3

S2A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من اس 3 بگیر / مشکلات زیادی در رابطه با وان ایکس شنیدم مخصوصا باتریش

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
سلام عزیزم.شک نکن و اس 3 رو بگیر.من با هر سه این گوشی ها کار کردم.ال جی که کلا هیچی.وان ایکس هم مشکل داغ کردن بباطری داشت و رفع شد و الانم شارژ کم نگه می داره ولی اس 3 علاوه بر سخت افزاری فوق العاده دارای صفحه نمایشه خیره کننده ای هستش که آدم از کار کردن با گوشی خسته نمی شه و لذت می بره
موفق و سربلند باشید

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام
نظر منو میخوای ال جی رو بیخیال شو. (نه اینکه بد باشه ولی با اون دو گزینه دیگه قابل مقایسه نیست)
بین وان ایکس و اس 3 با توجه به سلیقه ت یا گوشی قبلیت بگیر مثلا اگه قبلا سامسونگ داشتی و کلا طرفدار سامسونگ هستی اس3 بگیر در غیر اینصورت وان ایکس.

خودم وان ایکس دارم و راضیم و مشکلاتی که درباره ش میگن رو ندارم.
یا اینکه اولویت هات رو مشخص کن تا بهتر بشه راهنمایی کرد.

mohammadzwain

Registered User
لایک‌ها
20
اول تو خرید وان ایکس شک نداشتم (برای همین گذاشتمش اول) ولی بعد با اس 3 دو دل شدم از نظر قیافه مشکلی باهاش ندارم ولی صفحه اش امکان شکستگیش بالاست تو یه سایتی خودنم که اگر صفحه اش بشکنه 350 دلار هزینه بر میداره که به پول ایران می شه خییییییییییییییییلی

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اول تو خرید وان ایکس شک نداشتم (برای همین گذاشتمش اول) ولی بعد با اس 3 دو دل شدم از نظر قیافه مشکلی باهاش ندارم ولی صفحه اش امکان شکستگیش بالاست تو یه سایتی خودنم که اگر صفحه اش بشکنه 350 دلار هزینه بر میداره که به پول ایران می شه خییییییییییییییییلی

صپفحه وان ایکس بشکنه؟! اتفاقا صفحه ی فوق العاده خوبی داره، اصلا به این موضوع فکر نکن در ضمن صفحه هر گوشی که بشکنه هزینه بالایی داره و فقط در مورد وان ایکس یا اس3 یا ... اینطور نیست.
کلیپش رو که با صفحه وان ایکس میخ میکوبن رو ندیدی؟ ازش به عنوان چکش استفاده میکنن و صفحه سالم سالم میمونه. تو گوگل بگرد سایتهای زیاد گذاشتنش.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
ضمن احترام به نظر دوستان
به نظر من ال جی رو بزاری کنار کلا بهتره هر چی باشه one x و s3 مدتها تو بازار بودن و امتحان خودشون رو پس دادن
وان ایکس رو بعضی ها میگن که دارای مشکلاتی هست که بعد از اون اچ تی سی مدل one xl رو ارائه کرد که دگ مشکلات وان ایکس رو نداشت وبهتر ازون بود
واس 3 هم گوشیه خوبیه اما یکی از اشنایان میگفت که قدرت cpu one x بیشتر از s 3 هستش
ولی در کل اچ تی سی یک برند معروف هستش کلاسش به نظر من از سامسونگ بیشتر هست
موفق باشید

mohammadzwain

Registered User
لایک‌ها
20
صپفحه وان ایکس بشکنه؟! اتفاقا صفحه ی فوق العاده خوبی داره، اصلا به این موضوع فکر نکن در ضمن صفحه هر گوشی که بشکنه هزینه بالایی داره و فقط در مورد وان ایکس یا اس3 یا ... اینطور نیست.
کلیپش رو که با صفحه وان ایکس میخ میکوبن رو ندیدی؟ ازش به عنوان چکش استفاده میکنن و صفحه سالم سالم میمونه. تو گوگل بگرد سایتهای زیاد گذاشتنش.
ببخشید منظور صفحه ای اس 3 بود نه وان ایکس این کلیپی رو که شما گفتی رو هم دارم خداییییی صفحه است ابراز نگرانی ما در مورد گلکسی بود

mohammadzwain

Registered User
لایک‌ها
20
ضمن احترام به نظر دوستان
به نظر من ال جی رو بزاری کنار کلا بهتره هر چی باشه one x و s3 مدتها تو بازار بودن و امتحان خودشون رو پس دادن
وان ایکس رو بعضی ها میگن که دارای مشکلاتی هست که بعد از اون اچ تی سی مدل one xl رو ارائه کرد که دگ مشکلات وان ایکس رو نداشت وبهتر ازون بود
واس 3 هم گوشیه خوبیه اما یکی از اشنایان میگفت که قدرت cpu one x بیشتر از s 3 هستش
ولی در کل اچ تی سی یک برند معروف هستش کلاسش به نظر من از سامسونگ بیشتر هست
موفق باشید
تا اونجایی که من می دونم وان ایکس ال سی پی یوی 2 هسته ای داره حافظه داخلیش هم 16 است و در عین حال حدود 50 60 تومن هم از وان ایکس گرون تره چرا نمی دونم!!!!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ببخشید منظور صفحه ای اس 3 بود نه وان ایکس این کلیپی رو که شما گفتی رو هم دارم خداییییی صفحه است ابراز نگرانی ما در مورد گلکسی بود

کلا من فکر نمیکنم مورد نگران کننده ای باشه چون همه صفحه ها امکان شکستنشون هست و اس 3 هم صفحه ش ضعیف تر از بقیه گوشی ها نیست (البته وان ایکس صفحه ش خیلی محکمه). ولی توی استفاده های معمولی امکان شکستن صفحه صفر هست و حتی با افتادن گوشی هم در صورتی که مستقیم با صفحه بخوره زمین هم احتمال اینکه صفحه بشکنه کم هست.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
تا اونجایی که من می دونم وان ایکس ال سی پی یوی 2 هسته ای داره حافظه داخلیش هم 16 است و در عین حال حدود 50 60 تومن هم از وان ایکس گرون تره چرا نمی دونم!!!!

وان ایکس سی پی یوش 2 هسته ای هست ولی همون حافظه ی 32 گیگابایتی داره. دلیل گرونتر بودنش هم اینه که: 1- سی پی یوش با سی پی یو وان ایکس فرق میکنه 2- از نسل چهارم پشتیبانی میکنه (دلیل اصلی افزایش قیمتش همینه) که هیچ استفاده ای تو ایران نداره.

mohammadzwain

Registered User
لایک‌ها
20
اگر وان ایکس یا گلکسی نگرفتم به نظرتون ال جی رو بگیرم یا اکرو اس
اکرو اس رو از نزدیک دیدم با اینکه یکم ضخامت داشت ولی عروسک بود

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
فک کنم وان ایکس سری های جدیدش بهتر باشه
و همینطور سی پی یوش قوی تره از گلکسی اس 3

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اگر وان ایکس یا گلکسی نگرفتم به نظرتون ال جی رو بگیرم یا اکرو اس
اکرو اس رو از نزدیک دیدم با اینکه یکم ضخامت داشت ولی عروسک بود

بین آرو اس و ال جی من آکرو اس رو پیشنهاد میدم.

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
نظر بنده هم همون آکرو اسه

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
داداش گلکسی اس3 بگیر اگه بد بود من اسممو عوض میکنم
:D

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
داداش گلکسی اس3 بگیر اگه بد بود من اسممو عوض میکنم
:D

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
داداش اگه اس 3 میخواست که مشکلی نبود.مشکل اینه که نه اس 3 می خواد نه وان ایکس:happy:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
ای بابا این استارتر مغلوم نیس چی کار میکنه:دی
همون وان ایکس بگیره بهتره بابا!!!!:eek:

بالا