• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید گوشی تا حدود 850 !!!

yaghihaghi

Registered User
لایک‌ها
86
سلام

دوستان من چند وقته دنبال خرید گوشی ام ولی بین چند گزینه شک دارم !! اول اینو بگم که خودم تمام مشخصات این گوشی و نقاط و ضعف و قدرتشو می دونم بیشتر راهنمایی از کسایی می خوام که با این گوشی ها کار کرده باشن !!

1- galaxy Nexus
2- galaxy note
3- One s

مشخصه که 2تا آخری رو آک نمی تونم بخرم ولی کارکردش رو میشه پیدا کرد !

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
با وان اس کار کردم گوشی خیلی خوبیه و اگه میخواستم بخرم بین 1 و 3 انتخاب میکردم (و به احتمال بسیار زیاد گزینه 3 رو) چون سایز نوت به نظرم خسته کننده ست.

yaghihaghi

Registered User
لایک‌ها
86
چرا کسی نظر نمی ده !؟

xperia s چی !؟ ارزش خرید داره !؟

OmidRa

Registered User
لایک‌ها
8
یه s2 بگیر خیال خودتو راحت کن، هیچ چیز به اندازه صفحه نمایش با کیفیت، مجذوب کننده و لذت بخش نیست.

mr.epidem

Registered User
لایک‌ها
65
یه s2 بگیر خیال خودتو راحت کن، هیچ چیز به اندازه صفحه نمایش با کیفیت، مجذوب کننده و لذت بخش نیست.

من x10 داشتم arc s داشتم آیفون 4 داشتم و الانم گالاکسی اس 2 دارم

خوب من مقایسه رو بین آیفون و گالاکسی اس 2 میذارم
آیفون 4 فوق العاده سیستم عامل روونی داره و همچنین مرورگر اینترنتی عالی داره و امکانات کم نظیری داره مثلا وسط وب گردی اگر باتری گوشی تموم بشه شما صفحات رو از دست نمیدی چون به طور خودکار ذخیره میشن
باتری فوق العاده ای داره که بر میگرده به سیستم عامل
گیم سنتر داره و اینکه شما بسیار بسیار آسان میتونی با نرم افزار itunes از بازی ها و سیوهای اونها و هر چی که تو گوشیت داری بک آپ بگیری و وقتی سیستم عامل رو عوض میکنی راحت برگردونی
خوش دست و سنگین و خشگله
کیفیت دوربینش هم عالیه و فوکوس کردنش هم عالیه

گالاکسی اس 2 باتریش زیاد تعریفی نداره حدود 4 ساعت 30 دقیقه که نمایشگر روشن باشه و باهاش کارهای مختلف بکنی باتری تموم میشه
گیم سنتر که آندورید نداره پس امکان بک آپ گیری از سیو بازی ها هم وجود نداره و باید از نرم افزارهای جانبی مثل تیتانیوم بک آپ استفاده بکنی تو بعضی از ورژنهای سیستم عامل آندورید استفاده از تیتانیوم بک آپ کلا غذ قن هست چون باعث بروز مشکل میشه
سبک و خشگل ولی بزرگ
کیفیت دوربین عالیه اما فوکوس کردنش قلق داره
یک امکان عالی که سیستم عامل آندروید داره امکان سرور شدن گوشی هست
یعنی شما میتونی گوشیت رو سرور کنی و با دوستات فایلهات رو از طریق وایرلس شر کنی
بعد اینکه توی گالاکسی اس 2 هر نوع ویدئوی 1080p رو میتونی با هر فرمتی پخش کنی اما تو آیفون 4 فقط شما میتونی فایلهای mp4 رو ببینی اون هم فقط 720p مگر اینکه با برنامه های جانبی ویدئوهای 1080p با فرمت mp4 رو بریزی توی گوشی و برای دیدنشون هم باید حتما گوشی رو جیلبریک بکنی

توی آیفون برای ریختن آهنگ و عکس و فیلم محدودیت های شدیدی داری
حتی برای انتخاب زنگ تلفن هم همینطور

تقریبا با آیفون از هیچ جا نمیتونی چیزی دانلود کنی مگر از فروشگاه خودش !!!

مسئله بعدی اینه که چند وقت پیش فروشگاه apple از فروش آیفون به ایرانی مقیم آمریکا جلوگیری کرده بود
و پارسال هم سامسونگ اسراعیل ایران رو تو آگهیش مسخره کرده بود
آیفون بلوتوثش برای انتقال فایل کار نمیکنه
گالاکسی اس 2 درگاه قرار گیری micro sd کارد داره و تا 32 گیگابایت حافظه رو ساپورت میکنه و شما تو بازار میتونی مدلهای دارای حافظه داخلی 16 گیگ یا 32 گیگ رو تهییه کنی

راستی یه مسئله مهم اینه که بر خلاف تبلیغاتی که بر روی نمایشگر آیفون 4 میشه اصلا زرق و برق نداره یعنی اگر این گوشی رو حتی بقل x10 بگیری افسرده میشی چه برسه به مدلهای جدید اصلا رنگها جلوه ندارند و خیلی معمولی هستند
صدای اسپیکر آیفون 4 کمه

من خودم به شخصه بهت پیشنهاد میکنم اگر فایل زیاد شر میکنی و اگر ویدئو زیاد میبینی گالاکسی اس 2 بگیر
ولی اگر بازی زیاد میکنی و وب گردی و اینکه دنبال کلاس هستی آیفون 4 بگیر

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
به نظر من Xperia S هم خوبه.کیفیت صفحش عالیه.دوربینش هم 12 هست و خیلی کیفیتش خوبه.
سی پی یوش هم دو هسته ای هست.ظاهرش هم خیلی خوبه.البته اگه با اندازه نوت راه میاد اون خیلی بهتره به نظرم.
یه چیز دیگه.گلگسی 2 هم خوبه اما هم یکم قدیمی شده و یه مقداری هم زیاد شده.من خودم دسته خیلی ها دیدم.من باشم xperia s رو ترجیح میدم.

بالا