• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید گوشی تا سقف 700 تومن

GR_mahdi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلم به همه بر و بچ
می خوام برم یه گوشی خوب تو مایه های 700000 تومان بخرم حالا اگه ارزون تر هم شد اشکالی نداره
به نظر شما چیه البته اینم بگم که p990i سونی اریکسون می گن گوشی شیک و خوبیه
البته علاوه بر کلاس گوشی میخوام سرعت و کارایی خوبی هم داشته باشه
خواهش می کنم سریع راهنماییم کنید

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر می خوای تا این قیمت ها پول بدی ، P990 خوبه گوشی های I-mate هم خوبه ولی اگر من جای تو بودم الآن نمی خریدم ... صبر می کردم N95 بیاد ... البته فکر کنم P990 قیمتش بالاتر از 700 باشه ... حدود 800

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
P990 گوشی خوبی هست...البته به شرطی که سیمبین بخواهید...قیمت 740 تومن

در غیر اینصورت میتونید k800 رو تهیه کنید به قیمت 430 تومن که بهترین گوشی دوربین دار الان هست برای عکاسی

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
اینو خوب اومدید من دوستم گرفته عکاسیش واقعا خداست راستی اون نور قرمز موقع قبا از فلاش برایه چیه
ولی عکاسیش خیلی حرفه اییه فلاش کا 800 تو تاریکی مطلق از روز بهتر عکس میندازه
ولی اگه 740 میتونید پول بدید یه 990 بگیرید که فقط دوربینش 2 هست همه چیزش خوبه

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
اون نور قرمز اگر اشتباه نکنم red eye reduction هست که برای قرمز نشدن چشمها توی عکس هست.
صبر می کردم N95 بیاد
تا ایشون بخوان صبر کنن که N95 بیاد یه گوشی توپ تر معرفی میشه.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ولی اگه 740 میتونید پول بدید یه 990 بگیرید که فقط دوربینش 2 هست همه چیزش خوبه

درسته دوربینش 2 هست ولی از k750/w800 حتی بهتر میگیره وچون اونها خودشون جز بهترین ها هستن تو رده 2 مگاپیکسلی ها پس مطمین باشید P990 دارای دوربین فوق العاده عالی هست..عکس هاش تقریبا بدون نویز هستن...عالی میگیره...

GR_mahdi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر از همتون
ولی خواهش می کنم منو تو دو دلی نذارین یه جواب خوب و حساب شده بدین که از این شک بیرون بیام
البته این نکته رو هم باید اضافه کنم که من تقریبا از کامپیوتر خوب سر در میام و می خوام که گوشی من هم کارایی و سرعت خوبی داشته باشه و چون توی محل زندگی من متاسفانه گوشی ها به روز نمیان هنوز نتونستم 990 رو ببینم و در ضمن گوشی های نوکیا هم از لحاظ آنتن دهی و هم از لحاظ شارژ باتری خیلی ضعیف تر از سونی اریکسون هستند و دیگه اینکه نمی دونم برای گوشی هایی که ویندوز دارن برنامه به اندازه کافی هستش یا نه؟
کمکم کنید لطفا

کاری نداره پرواز

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
قربان، 990 از لحاظ آنتن دهی و کیفیت عکس برداری تضمین شده س، ولی نکته ی دلسرد کننده ش فکر می کنم همون تعداد برنامه های موجود براش باشه، که ظاهراً خیلی کمه، در مقابل اگه یه pda که روش wm5 هست اندازه موهای سرتون براش برنامه پیدا می شه...
به نظر من، با فروشگاه رمضانی تماس بگیرید(66733000)، ببینید آیا می خوان دوباره asus p525 بیارن یا نه،پاکت پی سی با wm5 هستش، قیمتش حدود 650 می داد وقتی داشت، و دوربینش 2مگ autofocus . مشخصاتش رو از توی نت یه نگاهی بندازین بد نیست;)
اگه گفت دیگه نمی یاریم، این نکته رو یادتون باشه که ppc ها اکثر یه سری مشکلات عجیب قریب دارن، مثلاً qtek s200 کیفیت عکس و آنتن دهی و کلاً همه چی عالی ولی یه cpu ضعیف داره، ازونور o2 atom یه سی پی یو قوی داره ولی کیفیت عکسش چندان تعریفی نداره،آنتن دهیش رو هم بعضی ها می گن بعضی موقع ها اذیت ممکنه بکنه/ بین تمام این ها فقط asus ها دوربینشون autofocus هست و می تونه (از لحاظ کیفیت عکس) تقریباً با 990 رقابت کنه (از بقیه لحاظ خیلی جلوتره !!) واسه همین یا 990 رو باید بگیرین و از خیر تنوع برنامه ها بگذرید، یا یه ppc بگیرید و با برنامه های بسیار متنوع و باحالش حال کنید، و با مشکلات جانبی ش کنار بیاید(من جمله همون کیفیت عکس، واسه من آخه خیلی مهمه!!)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
پاراگراف دوم فرهاد تایید میشه ... اقا من میگگ 700 رو نده جاش 500 بده و یه کیوتک اس200 بخر .. این پی پی سی واقعا عالیه .. یه گوشیه با کلاس با استایل توپ .. اندازه مناسب و ضخامت بسیار معقول ... بدون کیبرد و همه چی با مداد;) // من میگم اس200 رو بگیر و اگه دوس داری بیشتر هم خرجش کنی واسش یه رم درس حسابی هم بگیر و حالشو ببر ..

userf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
jamin بگیر توی قیمت 500 تومن خیلی عالیه

بالا