كاربر محترم
persiansedo
تمام فروشندگان موبايل و فروشگاه ها رو دزد خطاب كردن كار صحيحي نيست. حكم كلي صادر كردن در اين خصوص در يك فضاي بررسي تلفن همراه كار جالبي نيست.
دوست عزیز منم کلی گفتم چون تو بازار دیدیم که باطری ها رو تعویض می کنند و البته همه اینطور نیستن .
ضمنا کسی دزد خطاب نکرد ! باطری رو تعویض کنند و گوشی رو هم شاید ارزون تر بدن و از نظر قیمت زیاد بالا پایین نشه اما مهم نفس کارشونه که درست نیس .
در کل من همه رو نگفتم و از واژه دزد هم استفاده نکردم و شما فرمودید د ز د !!!!!!!!!!!!!
امیدوارم فروشنده های ما به اون درجه از درک و فهم برسن که کاربر ایرانی لایق بهترینهاست نه اینکه تو هاگیر واگیر تحریم و گرونی و هزار یک مشکل دیگه بیان و سر کاربران و ملت رو کلاه بزارن و بعدم بیان از خودشون تعریف کنند .
باز هم عرض می کنم قطعا همه اینجور نیستن و من هم بنا به تجربه شخصی به استارتر توصیه نمودم که از یه جای مشخص خرید کنه و از بازار نگیره ! بازار شامل خیلی جاها میشه و ممکنه خیلی جاها هم باشن که با جایی که من معرفی کردم فرقی نداشته باشن ! اما من نمیشناسم و فقط می بایست اونی رو که خودم می دونستم در اختیار استارتر میزاشتم .
امیدوارم شما هم صبر و تحمل بیشتری داشته باشید چون توی همین فضایی که شما ازش صحبت فرمودید مردم خودشون خوبو بد رو تشخیص می دهند .
موفق و موید باشید .