• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید گوشی چینی ( دوستان دارای تخصص راهنمایی کنید )

fathipours

Registered User
لایک‌ها
105
سلام . بنده میخوام یه گوشی بگیرم . قیمت تا ۲ تومن میتونم کنار بزارم اما کمتر باشه بهتره .‌
از بین گوشی های
Mx4 pro
Pro 5
Letv le 1s
Redmi note 3
Zuk z1
کدوم رو پیشنهاد میدین .
ملاک هام هم به ترتیب زیره .
کیفیت صدا چه هندزفری چه اسپیکر
دوربین
زیبایی
ضخامت گوشی هم مهمه و ترجیحا باریک تر بهتره .
رابط کاربری .
...
اصلا هم سمت سامی یا اپل نمیخوام برم . پس کسی نگه با این پول میشه چه کارایی کرد لطفا
....
اگه کسی mx4 pro
یا pro 5 داشته لطفا در مورد ظاهر این گوشیا بهم بگه . همینطور کیفیت پخش صداشون .
این hi-fi sound 2 که روش مانور دادن در حده یه پلیره حرفه ای میتونه باشه ؟؟

SSshahin

Registered User
لایک‌ها
2,050
به نظر من pro 5 انتخاب بجا و کاملا مناسبیه .
از لحاظ سخت افزاری که امتحان خودش رو پس داده ، چیپ اگزینوس 7420 که روی این گوشی تعبیه شده
مشابهش روی s6 و note5 قرار داره و انصافا قوی ترین و بهینه ترین پردازنده ی حال حاضر بازاره .
صفحه ی FHD هم داره که به عقیده من در مقابل 2k نوت 5 و گوشی های پرچمدار دیگه میتونه یه نقطه ی قوت هم باشه ! ( مصرف بهینه ی باتری و پرفورمنس بهتر )
امکانات جانبیش هم که تکمیله از هر جهت و دوربین خوبی که از سنسور سونی بهره برده .
برند میزو هم انصافا گرید 1 محسوب میشه در چین و کیفیت ساخت بالایی داره دیوایس هاش .

fathipours

Registered User
لایک‌ها
105
به نظر من pro 5 انتخاب بجا و کاملا مناسبیه .
از لحاظ سخت افزاری که امتحان خودش رو پس داده ، چیپ اگزینوس 7420 که روی این گوشی تعبیه شده
مشابهش روی s6 و note5 قرار داره و انصافا قوی ترین و بهینه ترین پردازنده ی حال حاضر بازاره .
صفحه ی FHD هم داره که به عقیده من در مقابل 2k نوت 5 و گوشی های پرچمدار دیگه میتونه یه نقطه ی قوت هم باشه ! ( مصرف بهینه ی باتری و پرفورمنس بهتر )
امکانات جانبیش هم که تکمیله از هر جهت و دوربین خوبی که از سنسور سونی بهره برده .
برند میزو هم انصافا گرید 1 محسوب میشه در چین و کیفیت ساخت بالایی داره دیوایس هاش .
بله سخت افزاری فوق العادتس در حال حاضر .
کاش یکی از دوستان که از نزدیک دیده این فون رو یه اطلاعاتی در مورد زیبایی + کیفیت صداش و کیفیت میکروفون هاش میداد.
خودم هم نظرم روی pro5 هست .
با m1 note این برند کار کردم و خوب بود تقریبا .

SSshahin

Registered User
لایک‌ها
2,050
بله سخت افزاری فوق العادتس در حال حاضر .
کاش یکی از دوستان که از نزدیک دیده این فون رو یه اطلاعاتی در مورد زیبایی + کیفیت صداش و کیفیت میکروفون هاش میداد.
خودم هم نظرم روی pro5 هست .
با m1 note این برند کار کردم و خوب بود تقریبا .
بررسی جی اس ام آرنا رو اگر خونده باشید از کیفیت صدا و اسپکیرش به عنوان یکی از بهترین نقاط قوتش تعریف کرده .
از لحاظ متریال ساخت و دیزاین هم گوشی مدرن و زیباییه با حاشیه های کم .

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
حرف شاهین جان شدید تأیید میشه، من که قسمت نشد بگیرم پرو 5 رو ولی شما بین این گزینه ها شک نکن که پرو 5 بهترین هست و از خیلی لحاظا بهترین گوشی در حال حاضر تو کل گوشیاست.
توی سایت ها هم مشکل یا موردی ندیدم که خلاف نقدهاش بوده باشه.

asadaga

Registered User
لایک‌ها
274
سلام
دوست عزيز اين گوشى در روى كاغذ مشخصات عالى داره ولى در عمل بايد ديد واقعا درسته يا نه؟
درباره برندهاى چينى به موارد زير دقت كنيد
١. خريد و فروش خيلى سخت نسبت به برند هاى. معروف ( مگر اينكه بخواهيد براى 5 يا 6 سال استفاده كنيد )
٢. عمر نامشخص اين برندها اكثرا شانسى هستن ممكن چندين سال كار كنه يا. در عرض چند ماه از كار بيافته
٣. وسايل كمياب و گاها ناياب
٤. نبود گارانتى معتبر كه در صورت مشكل دستتون به جايى بند نيست ( البته. گارانتى ها ى معتبر هم زياد. جوابگو نيستند)
٥. آينده نامعلوم آپديت نرم افزارى
٦. اين برندها اكثر قطعات را از كارخانجات مختلف مى خرن و مونتاژ مى كنن مثلا سامسونگ يا ال جى خودشون صفحه نمايش مى زنن ولى برندهاى چينى .....
٧. قيمت فوق العاده بالا ٤٣٩ دلار براى مدل ٣٢ گيگ و ٤٩٠ دلار براى مدل ٦٤ گيگ
٨. برند هاى چينى قشنگ از مدل هاى اپل يا سامسونگ تقليد مى كنن يعنى خودشون قادر به طراحى نيستند

مدل pro 5 كه پسنديد هايد به طور عالى از اپل. و سامسونگ در طراحى بدنه تقليد كرده به عكسش دقت كنيد قشنگ مشخصه
شما كه سامسونگ و اپل رو نمى پسنديد به گوشى هاى lg هم نگاه كنيد مخصوصا g4 و v10 يا htc يا lumia

تمام اين موارد نظرات شخصى بنده هست. و سعى كردم. بتونم راهنمايى كنم

پاينده باشيد

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
دوستان من یه گوشی خیلی کوچیک اندرویدی میخوام که مثلا صفحه اش 3 یا 3.5 اینچ باشه
فقط اگر کار کنم باهاش تلگرام کار میکنم

تو اینترنت گشتم این 2 مورد هست
http://www.digikala.com/Product/DKP-108415/GFive-President-Shark-3-Dual-SIM-Mobile-Phone/گوشي-موبايل-جي-فايو-President-Shark-3-دو-سيم‌کارت#!/tab-techspecs/

http://www.digikala.com/Product/DKP-51102/Smart-dido-E3510-Dual-SIM-Mobile-Phone/گوشي-موبايل-اسمارت-ديدو-E3510-دو-سيم-کارت

مورد اول نظرتون درباره اش چیه؟ غیر از خود دیجی کالا سایت دیگه یا نمایندگی میشناسید این گوشی رو با همین قیمت بده؟
مورد دوم دیجی کالا موجودش نداره اما من از نمایندگی اسمارت پرسیدم و قیمت 145 هزار تومنی دادن

بین اینا کدوم بهتره؟ یا گوشی دیگه با همین شرایط و قیمت سراغ دارید؟

asadaga

Registered User
لایک‌ها
274
دوستان من یه گوشی خیلی کوچیک اندرویدی میخوام که مثلا صفحه اش 3 یا 3.5 اینچ باشه
فقط اگر کار کنم باهاش تلگرام کار میکنم

تو اینترنت گشتم این 2 مورد هست
http://www.digikala.com/Product/DKP-108415/GFive-President-Shark-3-Dual-SIM-Mobile-Phone/گوشي-موبايل-جي-فايو-President-Shark-3-دو-سيم‌کارت#!/tab-techspecs/

http://www.digikala.com/Product/DKP-51102/Smart-dido-E3510-Dual-SIM-Mobile-Phone/گوشي-موبايل-اسمارت-ديدو-E3510-دو-سيم-کارت

مورد اول نظرتون درباره اش چیه؟ غیر از خود دیجی کالا سایت دیگه یا نمایندگی میشناسید این گوشی رو با همین قیمت بده؟
مورد دوم دیجی کالا موجودش نداره اما من از نمایندگی اسمارت پرسیدم و قیمت 145 هزار تومنی دادن

بین اینا کدوم بهتره؟ یا گوشی دیگه با همین شرایط و قیمت سراغ دارید؟
سلام
به نظر من بهتره کمی بودجه تون رو افزایش بدید دوربر 180 تومن و گوشی پدر و مادر داری مانند LG بگیرید تا خیالتون راحت باشه.
این گوشی های که نام بردید معلوم نیست در کدوم محله چین زده می شن و کارکردشون کاملا شانسی هست و معلوم نیست چقدر کارکنن.
می تونید گوشی کارکرده سالم اصالت دار نیز تهیه کنید تا بعدا به در دسر نیافتید.

بالا