• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید گیرنده دیجیتال Gigabye U8300???

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
سلام از کجا میتونم این گیرنده دیجیتال و بخرم؟ من شهرستان هستم و ندارن!!

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
فعلا تو بازار نیست.

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
ممنون از جوابت.

فرق زیادی با 7300 داره؟ اگه نه اونو بخرم.

amirhosein_007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام از کجا میتونم این گیرنده دیجیتال و بخرم؟ من شهرستان هستم و ندارن!!

اگر این مدلی که شما دنبالشی همون کاری که گیرنده دیجیتال های مخصوص PC توی بازار انجام میده پس بهتره از مدل های موجود بازار بخری که گارانتی هم داره ، یه مدل از X.vision 3100 هست خیلی جمع و جور و با گیرندگی خوب.
قابلیت زمانبندی برای ضبط برنامه را هم داره.
این هم لینک مشخصاتش:

ProductImage_DigitalTVConverter_PCDVB-3100_854ID_1.jpg

silverstar292

Registered User
لایک‌ها
1,898

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
اگر این مدلی که شما دنبالشی همون کاری که گیرنده دیجیتال های مخصوص PC توی بازار انجام میده پس بهتره از مدل های موجود بازار بخری که گارانتی هم داره ، یه مدل از X.vision 3100 هست خیلی جمع و جور و با گیرندگی خوب.
قابلیت زمانبندی برای ضبط برنامه را هم داره.
این هم لینک مشخصاتش:

ProductImage_DigitalTVConverter_PCDVB-3100_854ID_1.jpg

متاسفانه آنتن خیلی خوبی نداره و من برای همراه میخوام. گارانتی گیگابایت آواژنگ هست که در اعتبارش شکی نیست!

silverstar292

Registered User
لایک‌ها
1,898
متاسفانه آنتن خیلی خوبی نداره و من برای همراه میخوام. گارانتی گیگابایت آواژنگ هست که در اعتبارش شکی نیست!

دوست عزيز اتفاقا اين مدل ايكس ويژن خيلي خوب از آب در اومده بين مدل هاي مختلف...چون آنتنش امواج رو تقويت ميكنه...من دارم خيلي عاليه

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
دوست عزيز اتفاقا اين مدل ايكس ويژن خيلي خوب از آب در اومده بين مدل هاي مختلف...چون آنتنش امواج رو تقويت ميكنه...من دارم خيلي عاليه

دقیقا چون استفاده کردم گفتم بستگی به موقعیتش داره که با آنتن خودش جواب بده! و کنترل زیاد خوب نیست و باید دقیقا جلو usb بگیری تا جواب بده

amirhosein_007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
دقیقا چون استفاده کردم گفتم بستگی به موقعیتش داره که با آنتن خودش جواب بده! و کنترل زیاد خوب نیست و باید دقیقا جلو usb بگیری تا جواب بده

بله درست میگید کنترلش را باید حتما روبروش بگیری تا جواب بده یکم بردش کمه ولی در مجموع خوبه و کیفیت دریافت سیگنالش و خود دستگاه هم خوبه ، گارانتیش هم که مادیران است.

بالا