• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید یا تعویض سامسونگ

mghanatabady

Registered User
لایک‌ها
100
سلام دوستان من گوشی j7pro داشتم که از دستم افتاد و ال سی دیش شکست .خیلی کم استفاده شده .خواستم درستش کنم گفنن 1200 خرج داره ال سی دی اصلی
دیگه گذاشتمش کنار الان یکساله دست بهش نزدم
خواستم بدونم کسی هست که این گوشی و داشته باشه و فقط lcd گوشی اصل باشه و سالم که من بگیرم ازش تعویضش کنم با قیمت مناسبتر؟

SINUHEH

Registered User
لایک‌ها
57
سلام دوستان من گوشی j7pro داشتم که از دستم افتاد و ال سی دیش شکست .خیلی کم استفاده شده .خواستم درستش کنم گفنن 1200 خرج داره ال سی دی اصلی
دیگه گذاشتمش کنار الان یکساله دست بهش نزدم
خواستم بدونم کسی هست که این گوشی و داشته باشه و فقط lcd گوشی اصل باشه و سالم که من بگیرم ازش تعویضش کنم با قیمت مناسبتر؟
یک سری ال‌سی‌دی دیگه هم هست که دست کمی از ال‌سی‌دی ارجینال ندارن.قیمتش حدود ۸۰۰هست.اگرم خواستی بفروشیش یه قیمتی بده شاید خودم ازت برداشتم.

فرستاده شده از BND-L21ِ من با Tapatalk

mghanatabady

Registered User
لایک‌ها
100
یک سری ال‌سی‌دی دیگه هم هست که دست کمی از ال‌سی‌دی ارجینال ندارن.قیمتش حدود ۸۰۰هست.اگرم خواستی بفروشیش یه قیمتی بده شاید خودم ازت برداشتم.

من عکسام همه توشه باید خالیش کنم بعد بفروشمش .شما چه قیمتی میخواید ؟ من قیمت ندارم

SINUHEH

Registered User
لایک‌ها
57
من عکسام همه توشه باید خالیش کنم بعد بفروشمش .شما چه قیمتی میخواید ؟ من قیمت ندارم
خوب حتما باید ال‌سی‌دی روش بزنی که بتونی اطلاعاتت ر ا برداری.پس نمیشه بفروشیش

بالا