• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید یا سفارش وب سایت فروشگاه برای پوشاک

frog

Registered User
لایک‌ها
36
سلام دوستان من یه سایت مشابه این www.abercrombie.com می خوام فارسی شده . برای فروش پوشاک .

اگه کسی از دوستان تونایی انجامش رو داره یا آماده چیزی داره محبت کنه . تمام کارهای آماده سازی خرید فضا ئ دومین .... هم با خودش . من فقط فروشگاه اماده می خوام .

فقط حتما قبل از هرگونه واریز وجه یا نمونه یا سمپل کار رو باید ببینم . تمام موارد مورد نیاز هم توی سایت دیده میشه . برای قسمت مدیریت فروش هم چیزی باشه که کار کردن باهاش راحت باشه .

ساکن بندرعباس هم هستم اگه شخص مورد نظر ساکن اینجا باشه بهتره .

با تشکر .

php-pro.ir

Registered User
لایک‌ها
84
سلام دوستان من یه سایت مشابه این www.abercrombie.com می خوام فارسی شده . برای فروش پوشاک .

اگه کسی از دوستان تونایی انجامش رو داره یا آماده چیزی داره محبت کنه . تمام کارهای آماده سازی خرید فضا ئ دومین .... هم با خودش . من فقط فروشگاه اماده می خوام .

فقط حتما قبل از هرگونه واریز وجه یا نمونه یا سمپل کار رو باید ببینم . تمام موارد مورد نیاز هم توی سایت دیده میشه . برای قسمت مدیریت فروش هم چیزی باشه که کار کردن باهاش راحت باشه .

با تشکر .
سلام.
در خدمتتون هستیم.
www.php-pro.ir

brand2

Registered User
لایک‌ها
657
ميزان بودجه تون رو بفرماييد

moonice

Registered User
لایک‌ها
13
سلام
درخدمتم دوست عزیز

nsco

Registered User
لایک‌ها
120
سلام دوست عزیز با این شماره تماس بگیرید 09116692622

soheyl14

Registered User
لایک‌ها
1,239
طراحی پروژه با زبان HTml طراحی میشه صفحه ای 60 تومن...

desiner_web

Registered User
لایک‌ها
97
اعتماد سازی تنها راه کسب درآمد از اینترنت است . هم ما به شما اعتماد داریم و هم انتظار اعتماد از شما مشتریان عزیز را داریم

وبسایت ما برای دریافت سفارشات شما متقاضیان طراحی سایت www.havashan.ir

ایمیل [email protected]

پیام کوتاه 09148194571

جدول نمونه کارها http://upcity.ir/images2/17754713009611744124.png

طراحی وبسایت شما با کمترین هزینه

طراحی اسکریپت اختصاصی شما با هزینه ای منصفانه

آموزش آنلاین طراحی وب با وردپرس

آموزش آنلاین طراحی وب با جوملا

آموزش آنلاین طراحی وب با PHPبرنامه نویسی به زبان Java scriptبرنامه نویسی به زبانPHPبرنامه نویسی استایل css

تبدیل PSD به HTML و تبدیل به قالب سیستم مورد نظر شما مسلط به وردپرسآشنایی کامل با سیستم مدیریت محتوای جوملا مسلط به طراحی قالب برای ودرپرس و جوملا و سایر سیستم های مدیریت محتوا

تغییر قالب اسکریپت اختصاصی شما که با PHPنوشته شده است مسلط به راه اندازی وبسایت های فروش مقاله و پروژه و...

برخی از وبسایت های راه اندازی شده از طرف ما :
17754713009611744124.png

marshal0761

Registered User
لایک‌ها
214

با تشکر .

frog

Registered User
لایک‌ها
36
سلام دوستان بابت تاخیر عذر میخوام که دیر جواب دادم . و اینکه مجبور شدم همه رو اینجا ج بدم نه توی خصوصی .
یه کمی مشغله ام زیاده

ممنون میشم کسانی پیشنهاد بدهند که نمونه کار مرتبط داشته باشند .
نمونه کاری که میخوام رو دقیق دادم من 90 درصد دقیقا همین نمونه ولی فارسی دشه اش رو میخوام .
فقط چون به بخش مدیریت دسترسی ندارم نمی دونم چه گزینه های باید وجود داشته باشه .
شاید من بعضی اصطلاحات رو درست نگم عذر میخوام .

هزینه من حداکثر 500 تومن هست ولی به شرط خوب بودن کار .

frog

Registered User
لایک‌ها
36
کسی از دوستان نبود !

بالا