• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید یک دستگاه لپ تاب تورنج قیمت تا200

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hojjat_haghjo

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان
یک دستگاه لپ تاب میخوام به قیمتی که درعنوان تاپیک زدم ولی بشرط اینکه هاردش حداقل40باشه.درایو دی وی دی خوان(DVD reader) هم داشته باشه ولی اینکه رایترباشه )DVD Writer)یا کمبو)Combo) مهم نیست. ترجیحاصفحه نمایشش هم 12تا15اینج باشه. تقریبا چیزی که مد نظرمه وخودم هم داشتم مثلا یه دستگاه dell البته ازنوع قدیمی که cpu پنتیومIII 900 داشته باشه وگرافیکش هم خیلی مهم نیست.برای کارهای پایان نامه میخوام.یعنی ویندوزxp، office،PDF reader، وازاین قبیل نرم افزارهارو ساپورت کنه.درضمن برندش خیلی مهم نیست.درمورد باطری هم بگم حداقل اگه 1ساعت تحمل کنه کافیه
دوستان عزیز لطف کنید جهت آپ بودن تاپیک قیمتتان رو همین جااعلام کنید به همراه مشخصات دقیق دستگاه وترجیحاعکس

aryan_17_bahal

Registered User
لایک‌ها
10
:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:
UPPPPPPPPP هم حساب کن داداش

mohsentotti

Registered User
لایک‌ها
1,144
این یعنی چی؟:)ولی کلا از آپ ممنون

احتمالا این یعنی اینکه بعیده چنین موردی پیدا کنید! شاید اگر 100 تومن دیگه رو پولتون بزارید بتونید لپ تاپی که حداقل روشن بشه بخرید!:happy:

hojjat_haghjo

Registered User
لایک‌ها
1
احتمالا این یعنی اینکه بعیده چنین موردی پیدا کنید! شاید اگر 100 تومن دیگه رو پولتون بزارید بتونید لپ تاپی که حداقل روشن بشه بخرید!:happy:
جدی؟یعنی پنتیوم تری بااین قیمتاپیدانمی شه؟؟؟عجیبه!!!

mohsentotti

Registered User
لایک‌ها
1,144
جدی؟یعنی پنتیوم تری بااین قیمتاپیدانمی شه؟؟؟عجیبه!!!

اگر هم پیدا کنی بعیده سالم باشه! مثلا این لینک رو ببین. با اینکه مدلش از پنتیوم تری جدیدتر و بالاتره ولی بازم ایراد داره! قیمتش هم 300 تومنه. اگر ایرادش برات مهم نیست میتونی همینو بخری.

jolo

Registered User
لایک‌ها
58
منم میخواستم بگم این قیمت پیدا نمیشه!!!
ولی خب گفتم شاید هم پیدا شه...
ایشالا که پیدا میشه....
نمیگم آپ حساب من....چون بنم میکنن!
;)

hojjat_haghjo

Registered User
لایک‌ها
1
اگر هم پیدا کنی بعیده سالم باشه! مثلا این لینک رو ببین. با اینکه مدلش از پنتیوم تری جدیدتر و بالاتره ولی بازم ایراد داره! قیمتش هم 300 تومنه. اگر ایرادش برات مهم نیست میتونی همینو بخری.
دست شما دردنکنه بابت راهنمایی لطف کردین بهشون پیام دادم.آخه من خودم این دستگاهی که داشتم تقریبا150فروختم البته2سال پیش تقریبا

منم میخواستم بگم این قیمت پیدا نمیشه!!!
ولی خب گفتم شاید هم پیدا شه...
ایشالا که پیدا میشه....
نمیگم آپ حساب من....چون بنم میکنن!
;)
بافرمایشات شما دوستان گرامی باید عرض کنم معلومه خیلی این اجناس گرون شده که با200تومن پنتیوم تری گیر نمی یاد ازشماهم بابت آپتون تشکر می کنم

aryan_17_bahal

Registered User
لایک‌ها
10
داداش تا یک ماه پیش شاید گیر میومد ولی الان فکر نکنم با این قیمتها چیزی گیرت بیاد .....
بازم امیدوار باش ولی اگه بتونی حداقل 100-150 دیگه روی پولت بذاری یه چیز بهتر گیرت میاد ....
نظر منم اینه که دنبال لپتاپ ارزون و پنتیوم 3 و ... نگردی که چیزی جز دردسر و پشیمونی نداره .... این نظر شخصی منه و چیزی که باهاش درگیر بودم

hojjat_haghjo

Registered User
لایک‌ها
1
داداش تا یک ماه پیش شاید گیر میومد ولی الان فکر نکنم با این قیمتها چیزی گیرت بیاد .....
بازم امیدوار باش ولی اگه بتونی حداقل 100-150 دیگه روی پولت بذاری یه چیز بهتر گیرت میاد ....
نظر منم اینه که دنبال لپتاپ ارزون و پنتیوم 3 و ... نگردی که چیزی جز دردسر و پشیمونی نداره .... این نظر شخصی منه و چیزی که باهاش درگیر بودم
ممنون از راهنماییت ولی خب کارسنگینی نمی خوام باهاش بکنم فقط درحد تایپ پایانه و خوندن فایلهای pdfو حداکثر ادیت کردنه عکسه.یعنی به نظر شما کارم رو راه نمی ندازه؟

aryan_17_bahal

Registered User
لایک‌ها
10
ممنون از راهنماییت ولی خب کارسنگینی نمی خوام باهاش بکنم فقط درحد تایپ پایانه و خوندن فایلهای pdfو حداکثر ادیت کردنه عکسه.یعنی به نظر شما کارم رو راه نمی ندازه؟

چرا داداش کارتو راه میندازه ولی برای ادیت عکس شاید کمی کند عمل کنه .... در کل لپتاپهای پنتیوم 3 دردسر زیادی دارند ، والا این چیزیه که من تجربش کردم شاید یکی دیگه با نظر من مخالف باشه ....
اما بنظر خودم اگه بتونی بودجه خودتو بیشتر کنی و لپتاپ بهتری بگیری عالیه .... بازم امیدوارم که یکی ازون خووب خوووباش نصیبت بشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا