• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید یک عدد Ipod nano یا Ipod Shuffle اصل اپل با قیمت مناسب !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

samancent

Registered User
لایک‌ها
202
.
.
.
خرید یک عدد Ipod nano یا Ipod Shuffle اصل اپل با قیمت مناسب ! هرکسی داره قیمتش رو همینجا اعلام کنه ، با تشکر

Last edited:

dreamlands

Registered User
لایک‌ها
14

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
ببخشید فوضولی میکنم هدفونای حرفه ای گزاشتین چرا پلییروخوب نمیگیرید؟که خروجی بهتری داشته باشه؟

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

samancent

Registered User
لایک‌ها
202
ببخشید فوضولی میکنم هدفونای حرفه ای گزاشتین چرا پلییروخوب نمیگیرید؟که خروجی بهتری داشته باشه؟

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

داداش مگه بهتر از اپل چیز دیگه ای هست ؟ اگه هست معرفی کنید !!

کیفیت صدا ، راحتی ، جنس بدنه ی عالی ، و ... مزیت پلیر های اپله

دوست عزیزاین موجود هست
http://forum.persiantools.com/t289755.html
هدفونش رو پیشنهاد نمی کنم کیفیت خوبی نداره.
قیمتم مقطوع بی هدفون یا با هدفون 65 هست.

پسند نشد ، بازم ممنون

آپ ...

آپ ...

Last edited:

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
:lol: نصف عمرت بی حوده گشته داداشی هدفون های شور رو که نمیشناسی پلییر های کاوون و سانسا رو هم ببین چیه بعد بگو اپل اپل خروجی صدا نداره که بابا

cowon

sansa

اینا بهترین خروجی صدا رو دارن

samancent

Registered User
لایک‌ها
202
:lol: نصف عمرت بی حوده گشته داداشی هدفون های شور رو که نمیشناسی پلییر های کاوون و سانسا رو هم ببین چیه بعد بگو اپل اپل خروجی صدا نداره که بابا

cowon

sansa

اینا بهترین خروجی صدا رو دارن

از مدل Cowon S9 Corve خوشم میاد ولی نمیدونم سیستم اندروید روشه یا نه ؟ ولی یجورایی Nano انگاری جذابتره و کم حجم تره !!! داداش قیمت مدل Cowon S9 چنده ؟

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
از مدل Cowon S9 Corve خوشم میاد ولی نمیدونم سیستم اندروید روشه یا نه ؟ ولی یجورایی Nano انگاری جذابتره و کم حجم تره !!! داداش قیمت مدل Cowon S9 چنده ؟
اندرویدی فقط d3 و z2رو داره s9 سه ظرفیت 8-16-32 گیگ داره حدودا باید رو 300 خورده ای باشه حدودا نمی دونم دقیق من نانو داشتم نانو کوچیله ولی کیفیت پخشش راضی کننده نبود بدتر از اون باطریش اصلا خوب نیست زود شارژش تموم میشه اخه پلییر قبلیم ایکس 7 کااون بود 110 ساعت بدون شارژ موزیک پخش میکرد این نانو رو باید هر روز دو بار شارژ میکردم خروجیشم که اینجوری اگه ابعاد برات مهمه کااون پلییر های کوچیکیم داره شبیه جا کلیدی هستن و سانسا هم بسیار مناسبه البته خروجی کریتیو هم واقعا عالیه حرفی توش نیست کریتیو زن m300 گزینه مناسبیه که بلوتوسم داره برای ورزش خیلی خوبه

samancent

Registered User
لایک‌ها
202
اندرویدی فقط d3 و z2رو داره s9 سه ظرفیت 8-16-32 گیگ داره حدودا باید رو 300 خورده ای باشه حدودا نمی دونم دقیق من نانو داشتم نانو کوچیله ولی کیفیت پخشش راضی کننده نبود بدتر از اون باطریش اصلا خوب نیست زود شارژش تموم میشه اخه پلییر قبلیم ایکس 7 کااون بود 110 ساعت بدون شارژ موزیک پخش میکرد این نانو رو باید هر روز دو بار شارژ میکردم خروجیشم که اینجوری اگه ابعاد برات مهمه کااون پلییر های کوچیکیم داره شبیه جا کلیدی هستن و سانسا هم بسیار مناسبه البته خروجی کریتیو هم واقعا عالیه حرفی توش نیست کریتیو زن m300 گزینه مناسبیه که بلوتوسم داره برای ورزش خیلی خوبه

قیمت 300 که خیلی بالاست ، اونقدر نمیتونم خرج کنم ، اگه میتونی چندتا مدل با خروجی بالا و اندازه ی کوچیک در حد همون نانو باشه بهم معرفی کنید ؟ مهم نیست اندروید باشه یا نه ، اولویت من بیشتر روی اندازه ی کوچیکه و شیک بودن و خروجی خوب

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا