دوست عزیزاین موجود هستخرید یک عدد Ipod nano یا Ipod Shuffle اصل اپل با قیمت مناسب ! هرکسی داره قیمتش رو همینجا اعلام کنه ، با تشکر
ببخشید فوضولی میکنم هدفونای حرفه ای گزاشتین چرا پلییروخوب نمیگیرید؟که خروجی بهتری داشته باشه؟
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
دوست عزیزاین موجود هست
http://forum.persiantools.com/t289755.html
هدفونش رو پیشنهاد نمی کنم کیفیت خوبی نداره.
قیمتم مقطوع بی هدفون یا با هدفون 65 هست.
:lol: نصف عمرت بی حوده گشته داداشی هدفون های شور رو که نمیشناسی پلییر های کاوون و سانسا رو هم ببین چیه بعد بگو اپل اپل خروجی صدا نداره که بابا
cowon
sansa
اینا بهترین خروجی صدا رو دارن
اندرویدی فقط d3 و z2رو داره s9 سه ظرفیت 8-16-32 گیگ داره حدودا باید رو 300 خورده ای باشه حدودا نمی دونم دقیق من نانو داشتم نانو کوچیله ولی کیفیت پخشش راضی کننده نبود بدتر از اون باطریش اصلا خوب نیست زود شارژش تموم میشه اخه پلییر قبلیم ایکس 7 کااون بود 110 ساعت بدون شارژ موزیک پخش میکرد این نانو رو باید هر روز دو بار شارژ میکردم خروجیشم که اینجوری اگه ابعاد برات مهمه کااون پلییر های کوچیکیم داره شبیه جا کلیدی هستن و سانسا هم بسیار مناسبه البته خروجی کریتیو هم واقعا عالیه حرفی توش نیست کریتیو زن m300 گزینه مناسبیه که بلوتوسم داره برای ورزش خیلی خوبهاز مدل Cowon S9 Corve خوشم میاد ولی نمیدونم سیستم اندروید روشه یا نه ؟ ولی یجورایی Nano انگاری جذابتره و کم حجم تره !!! داداش قیمت مدل Cowon S9 چنده ؟
اندرویدی فقط d3 و z2رو داره s9 سه ظرفیت 8-16-32 گیگ داره حدودا باید رو 300 خورده ای باشه حدودا نمی دونم دقیق من نانو داشتم نانو کوچیله ولی کیفیت پخشش راضی کننده نبود بدتر از اون باطریش اصلا خوب نیست زود شارژش تموم میشه اخه پلییر قبلیم ایکس 7 کااون بود 110 ساعت بدون شارژ موزیک پخش میکرد این نانو رو باید هر روز دو بار شارژ میکردم خروجیشم که اینجوری اگه ابعاد برات مهمه کااون پلییر های کوچیکیم داره شبیه جا کلیدی هستن و سانسا هم بسیار مناسبه البته خروجی کریتیو هم واقعا عالیه حرفی توش نیست کریتیو زن m300 گزینه مناسبیه که بلوتوسم داره برای ورزش خیلی خوبه