• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید یک کیس در حد 2 میلیون تومن

mamalbikhial

Registered User
لایک‌ها
41
سلام دوستان
بنده میخوایم یه کیس بگیرم در حد دو میلیون تومن
پیشنهادات دوستان چیه ؟

میشه چیز خوبی جمع کرد یا نه ؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام دوستان
بنده میخوایم یه کیس بگیرم در حد دو میلیون تومن
پیشنهادات دوستان چیه ؟

میشه چیز خوبی جمع کرد یا نه ؟
سلام عزیز. کاربریتون چیه؟ چه نرم افزارهایی کار می کنید؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
من واسه فتوشاپ + ضبط فیلم + بازی pes + کد نویسی وب
من واسه فتوشاپ + ضبط فیلم + بازی pes + کد نویسی وب
با این مبلغ میشه یه سیستم نسبتا خوبی بست که کارتون رو راه میندازه. سیستم بروز از نسل پلت فرم Intel Skylake 2015 گرونتر در میاد(حدود 300000 تومان گرونتر میشه). با این مبلغ پیشنهاد بنده سیستم زیر از نسل پلت فرم Intel Haswell 2014 هستش:
CPU : Intel Core i5-4460 Box قیمت حدود 580000 تومان.
Mother Board : Gigabyte H81M-S2PH قیمت حدود 240000 تومان
RAM : 8GB Corsair XMS3-Bus1600Mhz قیمت حدود 170000 تومان.
H.D.D : Western Digital 1TB-Black Sata III قیمت حدود 240000 تومان.
Case : Green Wee قیمت حدود 73000 تومان.
Power Supply Unit : Corsair VS550 قیمت حدود 180000 تومان.
Graphic Card : Zotac GTX 950 AMP! Edition 2GB GDDR5 قیمت 670000 تومان.
جمعا میشه 2153000 تومان. سعی کنید این اختلاف 153000 تومان رو بپردازید و همین سیستم رو تهیه کنید و حالشو ببرید. قطعات از بهترین و مرغوبترین برندها انتخاب شدند. اما اگر واقعا نمی تونید این مبلغ رو اضاف کنید پردازنده رو به Intel Core i3-4170 Box تنزل بدید حدود 200000 تومان ارزونتر درمیاد. اما حیفه.

mamalbikhial

Registered User
لایک‌ها
41
با این مبلغ میشه یه سیستم نسبتا خوبی بست که کارتون رو راه میندازه. سیستم بروز از نسل پلت فرم Intel Skylake 2015 گرونتر در میاد(حدود 300000 تومان گرونتر میشه). با این مبلغ پیشنهاد بنده سیستم زیر از نسل پلت فرم Intel Haswell 2014 هستش:
CPU : Intel Core i5-4460 Box قیمت حدود 580000 تومان.
Mother Board : Gigabyte H81M-S2PH قیمت حدود 240000 تومان
RAM : 8GB Corsair XMS3-Bus1600Mhz قیمت حدود 170000 تومان.
H.D.D : Western Digital 1TB-Black Sata III قیمت حدود 240000 تومان.
Case : Green Wee قیمت حدود 73000 تومان.
Power Supply Unit : Corsair VS550 قیمت حدود 180000 تومان.
Graphic Card : Zotac GTX 950 AMP! Edition 2GB GDDR5 قیمت 670000 تومان.
جمعا میشه 2153000 تومان. سعی کنید این اختلاف 153000 تومان رو بپردازید و همین سیستم رو تهیه کنید و حالشو ببرید. قطعات از بهترین و مرغوبترین برندها انتخاب شدند. اما اگر واقعا نمی تونید این مبلغ رو اضاف کنید پردازنده رو به Intel Core i3-4170 Box تنزل بدید حدود 200000 تومان ارزونتر درمیاد. اما حیفه.

اگه بخوام 200 300 دیگه اضافه کنم چی میشه ؟
بیشتر سرعت سیستم و گیر نکردن واسم مهمه
اگه بشه 2.4 یا 2.5 میلیون چی ؟
بعدش یه مانیتور در حد 19 اینچ چی خوبه
مرسی که وقت گذاشتید

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
اگه بخوام 200 300 دیگه اضافه کنم چی میشه ؟
بیشتر سرعت سیستم و گیر نکردن واسم مهمه
اگه بشه 2.4 یا 2.5 میلیون چی ؟
بعدش یه مانیتور در حد 19 اینچ چی خوبه
مرسی که وقت گذاشتید
خواهش می کنم. همین سیستم هم گیر نداره. اما اگر می تونید بیشتر هزینه کنید مادربورد و پردازنده رو به شرح زیر عوض کنید بروزتر میشه و بهتر:
Mother Board : ASUS H170-PLUS D3 قیمت حدود 400000 تومان.
CPU : Intel Core i5-6400 Box قیمت حدود 630000 تومان.
این دیگه میشه آخرین نسل پلت فرم موجود در بازار که شاید هنوز 2 ماه هم از اومدنش نگذشته و این شانس شماست که می تونید با این مبلغ این پلت فرم رو تهیه کنید و مطمئنا دیرتر از رده خارج میشه.
بعدها هم که پول گیرتون اومد یه SSD هم بندازید روش دیگه پرواز می کنه سیستمتون. موفق باشید.

mamalbikhial

Registered User
لایک‌ها
41
خواهش می کنم. همین سیستم هم گیر نداره. اما اگر می تونید بیشتر هزینه کنید مادربورد و پردازنده رو به شرح زیر عوض کنید بروزتر میشه و بهتر:
Mother Board : ASUS H170-PLUS D3 قیمت حدود 400000 تومان.
CPU : Intel Core i5-6400 Box قیمت حدود 630000 تومان.
این دیگه میشه آخرین نسل پلت فرم موجود در بازار که شاید هنوز 2 ماه هم از اومدنش نگذشته و این شانس شماست که می تونید با این مبلغ این پلت فرم رو تهیه کنید و مطمئنا دیرتر از رده خارج میشه.
بعدها هم که پول گیرتون اومد یه SSD هم بندازید روش دیگه پرواز می کنه سیستمتون. موفق باشید.

مرسی رضا جان
اقا ssd چی بگیرم ؟توضیح میدی چه قد قیمتشه ؟

بعدش مانیتور نگفتی چی بگیرم ؟

بعد جایی رو سراغ نداری واسه خیر امن و قابل اعتماد

kaveh-gh

کاربر فعال سخت افزار
لایک‌ها
285
مرسی رضا جان

دوست عزیز برای Samsung 850 EVO 120GB ssd رو تهیه کنید کاملا شناخته شدست(حدود 270 تومن)

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
مرسی رضا جان

خواهش می کنم عزیز. همونطور که کاوه جان گفتن Samsung 120GB-Evo850 SataIII بخرید خدود 270000 تومان. مانیتور هم اگر میخواین ارزون باشه LG Flatron M37A-19Inch قیمت حدود 260000 تومان بدون گارانتی(گارانتی شرکتی). سایتهای www.lioncomputer.ir و www.rayansaba.com برای خرید کاملا مورد اعتماد و منسبند و همچنین www.digikala.com .
اگر ماینتور با کیفیت بهتر اما گرانتر می خواین اینو پیشنهاد می کنم:
http://www.digikala.com/Product/DKP-24191/ASUS-VS197DE-LED-Monitor/مانيتور-LED-ايسوس-مدل-VS197DE

mamalbikhial

Registered User
لایک‌ها
41
مرسی که جواب دادید
شرمند این هارد های ssd باعث چی میشه ؟
بعد فقط باید سیستم عامل روش نصب کنم ؟به خاطر سرعتش
جریانش چیه ؟
لطفا یه توضیح بدید
ممنون

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
مرسی که جواب دادید
شرمند این هارد های ssd باعث چی میشه ؟
بعد فقط باید سیستم عامل روش نصب کنم ؟به خاطر سرعتش
جریانش چیه ؟
لطفا یه توضیح بدید
ممنون
خواهش.
خیلی ساده بخوام توضیح بدم هارددیسکهای سنتی قبلی و فعلی از یک صفحه(دیسک) تشکیل شده که در حال چرخش هستش و با هد اطلاعات روی ذرات مغاطیسی اون نوشته و خونده میشه و کلیه اطلاعات از جمله سیستم عامل روی اون نوشته میشه. SSD(حافظه جامد) دقیقا نقش همین هارددیسک رو بازی می کنه اما جنس حافظه پایدار هستش و دیگه هیچ عمل مکانیکی نداره و چون سرعتش در حد حافظه هستش , کارآیی و عملکردش در برخی موارد بیش از 20 برابر هارددیسکهای مکانیکی معمولی هستش.
در تمام سیستمها(حتی لپ تاپها) که هارددیسک معمولی دارند , همیشه پردازنده و رم معطل خوندن اطلاعات از روی هارددیسک میمونن و باعث میشه که سرعت سیستم هنگام Load و Save اطلاعات(اگر دقت کنید سیستم عامل تقریبا اکثر اوقات(حتی در مورادی که شما کاری با سیستم ندارید اما سیستم عامل بالا اومده) )به شدت افت کنه و شما اکثر اوقات کارآیی واقعی سیستم خود را نمی بینید. این مشکل با SSD حل میشه. امیدوارم که تونسته باشم تا حدی بهتون اطلاعاتی در این زمینه رسونده باشم.
بهتره که روش سیستم عامل و نرم افزارهایی(حتی بازی) که زیاد ازشون استفاده می کنید نصب کنید.

mamalbikhial

Registered User
لایک‌ها
41
خواهش.
خیلی ساده بخوام توضیح بدم هارددیسکهای سنتی قبلی و فعلی از یک صفحه(دیسک) تشکیل شده که در حال چرخش هستش و با هد اطلاعات روی ذرات مغاطیسی اون نوشته و خونده میشه و کلیه اطلاعات از جمله سیستم عامل روی اون نوشته میشه. SSD(حافظه جامد) دقیقا نقش همین هارددیسک رو بازی می کنه اما جنس حافظه پایدار هستش و دیگه هیچ عمل مکانیکی نداره و چون سرعتش در حد حافظه هستش , کارآیی و عملکردش در برخی موارد بیش از 20 برابر هارددیسکهای مکانیکی معمولی هستش.
در تمام سیستمها(حتی لپ تاپها) که هارددیسک معمولی دارند , همیشه پردازنده و رم معطل خوندن اطلاعات از روی هارددیسک میمونن و باعث میشه که سرعت سیستم هنگام Load و Save اطلاعات(اگر دقت کنید سیستم عامل تقریبا اکثر اوقات(حتی در مورادی که شما کاری با سیستم ندارید اما سیستم عامل بالا اومده) )به شدت افت کنه و شما اکثر اوقات کارآیی واقعی سیستم خود را نمی بینید. این مشکل با SSD حل میشه. امیدوارم که تونسته باشم تا حدی بهتون اطلاعاتی در این زمینه رسونده باشم.
بهتره که روش سیستم عامل و نرم افزارهایی(حتی بازی) که زیاد ازشون استفاده می کنید نصب کنید.

دمت گرم داداش
خدایش کامل متوجه شدم
مرامت
خدا خیرت بده
فقط میمونه بلندگو
به نظر شما چی بگیرم البته یکی دو ماه دیگه
بین 150 تا 200 تومن هزینه کنم
کیفیت بلندگو واسم مهمه

اول سیستم رو بگیرم بعد اینا رو

بعدش مانیتور تا 400 500 میتونم بدم دیگه چیز دیگه سراغ ندارید

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
دمت گرم داداش
خدایش کامل متوجه شدم
مرامت
خدا خیرت بده
فقط میمونه بلندگو
به نظر شما چی بگیرم البته یکی دو ماه دیگه
بین 150 تا 200 تومن هزینه کنم
کیفیت بلندگو واسم مهمه

اول سیستم رو بگیرم بعد اینا رو

بعدش مانیتور تا 400 500 میتونم بدم دیگه چیز دیگه سراغ ندارید
خواهش می کنم. یکی از مهمترین لوازم جانبی کامپیوتر نمایشگر هستش. شما تنها پل ارتباطیتون با کامپیوتر مانیتوره. همیشه پشت اون هستید و به همین دلیل باید به کیفیتش خیلی اهمیت بدید. بهترین و هوشمندانه ترین انتخاب ماینتورهایی هستند که Panel اونها IPS هستش. رنگها زنده تر و تصویر شفاف تر نمایش داده میشه. البته قیمتهاشون بالاست. اما یه مدل هست که هم قیمتش مناسبه و هم IPS هستش. پیشنهاد بنده به شما اینه که هر جور شده مبلغتون رو یه جزئی بالاتر ببرید و LG 22MP57HQ 22Inch IPS LED با قیمت حدود 560000 تومان تهیه کنید.
در خصوص اسپیکر مهم شفافیت و وضوح صداست تا بلندی بی کیفیت که این مساله فقط در برندهای مطرح رعایت شده. یکی از بهترین برندهای اسپیکر , Logiteh هستش که قلابیهاش توی بازار به اسخم Logitex می فروشن. تا مرز 200000 تومان بهترین انتخاب به نظر من اینه:
http://www.digikala.com/Product/DKP-3124/Logitech-Z323-2-1-Speaker-System/اسپيکر-2-1-لاجيتک-Z323

mamalbikhial

Registered User
لایک‌ها
41
خواهش می کنم. یکی از مهمترین لوازم جانبی کامپیوتر نمایشگر هستش. شما تنها پل ارتباطیتون با کامپیوتر مانیتوره. همیشه پشت اون هستید و به همین دلیل باید به کیفیتش خیلی اهمیت بدید. بهترین و هوشمندانه ترین انتخاب ماینتورهایی هستند که Panel اونها IPS هستش. رنگها زنده تر و تصویر شفاف تر نمایش داده میشه. البته قیمتهاشون بالاست. اما یه مدل هست که هم قیمتش مناسبه و هم IPS هستش. پیشنهاد بنده به شما اینه که هر جور شده مبلغتون رو یه جزئی بالاتر ببرید و LG 22MP57HQ 22Inch IPS LED با قیمت حدود 560000 تومان تهیه کنید.
در خصوص اسپیکر مهم شفافیت و وضوح صداست تا بلندی بی کیفیت که این مساله فقط در برندهای مطرح رعایت شده. یکی از بهترین برندهای اسپیکر , Logiteh هستش که قلابیهاش توی بازار به اسخم Logitex می فروشن. تا مرز 200000 تومان بهترین انتخاب به نظر من اینه:
http://www.digikala.com/Product/DKP-3124/Logitech-Z323-2-1-Speaker-System/اسپيکر-2-1-لاجيتک-Z323

دمت گرم داداش
واقعا خیلی چیزا ازت یادگرفتم
خدا خیرت بده
تو تلگرام هستی ؟
ای دیتو بدی

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
دمت گرم داداش
واقعا خیلی چیزا ازت یادگرفتم
خدا خیرت بده
تو تلگرام هستی ؟
ای دیتو بدی
خواهش می کنم عزیز. شرمنده توی شبکه های اجتماعی زیاد نیستم. امری داشتید همینجا درخدمتم.

بالا