• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید canon 5D markIII

greenapple

Registered User
لایک‌ها
21
سلام
میخوام یدونه canon 5D markIII بخرم . چند تا سوال داشتم؟
1- اولا بخرم یا نه ( حالا یه 7دی دارم که میخام بفروشم)
2- از ایران بخرم یا ترکیه یا دوبی؟
3- کسی از مشکل نشت نور در مورد این دوربین چیزی میدونه؟

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
سلام
میخوام یدونه canon 5D markIII بخرم . چند تا سوال داشتم؟
1- اولا بخرم یا نه ( حالا یه 7دی دارم که میخام بفروشم)
2- از ایران بخرم یا ترکیه یا دوبی؟
3- کسی از مشکل نشت نور در مورد این دوربین چیزی میدونه؟

درود،

7D رو چن وقته داری؟ یِ قیمتِ سرپایی میدی؟

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
معمولا قيمت تجهيزات عكاسي تو دوبي چندان به صرفه نيست ما اگه ديديد قيمت مناسبي داره چرا كه نه
اما يه سوال ميشه بپرسم؟ لوازم ديگه چيا داريد (لنز ، فلاش و ... )؟ معمولا چه نوعي عكاسي ميكنيد؟
چه چيزي توي 7d براتون كم مياره؟

arad94

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بنده در مورد لوازم جانبي اطلاع ندارم ولي دوربين كه خوبه من داييم بوربين اورده بود واسه مغازش خيلي هم تعويف ميداد كه از ايران ارزون تر هست

greenapple

Registered User
لایک‌ها
21
دوستان عزیز
من 7دی لنز 15 - 85 و 70-200 ال داره با گریپ و فلش 580II و کیف و ... رو دارم .
توصیه اول من واسه همه همین 7دی هستش ولی خوب 5دی مارک سه اولا فول فریم هستش . سرعت خوبی داره و کیفیت نهایی عکسی خیلی بهتره
من بیشتر فولفریم میخام .

در مورد فروش 7 دی ، یکی از اساتید خودم قراره بده به دوستش که اگه معامله نگرفت به شما اطلاع میدم

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
دوستان عزیز
من 7دی لنز 15 - 85 و 70-200 ال داره با گریپ و فلش 580II و کیف و ... رو دارم .
توصیه اول من واسه همه همین 7دی هستش ولی خوب 5دی مارک سه اولا فول فریم هستش . سرعت خوبی داره و کیفیت نهایی عکسی خیلی بهتره
من بیشتر فولفریم میخام .

در مورد فروش 7 دی ، یکی از اساتید خودم قراره بده به دوستش که اگه معامله نگرفت به شما اطلاع میدم

عزیز قصد جسارت نداشتم بله درسته که فول فریم چیز دیگریست اما خب هزینه هاش هم چیز دیگریست :) شما الان باید لنز تون رو هم عوض کنید و کلی هزینه هم واسه اون باید کنار بذارید احتمالا شاید لنز 24-105 یا 17-40 یا 24-70 رو باید برسی کنید اونوقت تو رده لنز های نرمال
کلا کوچ کردن به فول فریم هزینه بر هست ولی واسه کسی که نیاز داشته باشه لازم هست اگه از پس هزینش بر میایید چرا که نه بهترین انتخاب هست مطمئنا
از اینکه پرسیدم چه لوازمی دارید هم قصدم همین بود که بگم اگه لوازمتون ناقص هست به جای خرید فول فریم لوازم رو کامل کنید که گویا خدا رو شکر تجهیزات ست شده ای دارید و الان وقت کوچ به فول فریمتون هست

اما تاجایی که شنیدم خرید از دوبی به صرفه نیست واسه لوازم عکاسی

dear friend

Registered User
لایک‌ها
77
عزیز قصد جسارت نداشتم بله درسته که فول فریم چیز دیگریست اما خب هزینه هاش هم چیز دیگریست :) شما الان باید لنز تون رو هم عوض کنید و کلی هزینه هم واسه اون باید کنار بذارید احتمالا شاید لنز 24-105 یا 17-40 یا 24-70 رو باید برسی کنید اونوقت تو رده لنز های نرمال
کلا کوچ کردن به فول فریم هزینه بر هست ولی واسه کسی که نیاز داشته باشه لازم هست اگه از پس هزینش بر میایید چرا که نه بهترین انتخاب هست مطمئنا
از اینکه پرسیدم چه لوازمی دارید هم قصدم همین بود که بگم اگه لوازمتون ناقص هست به جای خرید فول فریم لوازم رو کامل کنید که گویا خدا رو شکر تجهیزات ست شده ای دارید و الان وقت کوچ به فول فریمتون هست

اما تاجایی که شنیدم خرید از دوبی به صرفه نیست واسه لوازم عکاسی

با شما کاملا موافقم دوست عزیز .

1985ha

Registered User
لایک‌ها
826
7D معرکه است البته باید دید چه کاری از دوربینتون میکشید اگه جمبه آموزشی و یا نیمه حرفه ای دارید فروشش به صرفه نیست من خودم با دوربین 550d دارم کار میکنم و احساس کمبود آنچنانی نمی کنم شما که دیگه دوربینتون عالی هست بفروشید از لحاظ مالی خیلی ضرر می کنید. یک زمان خرید لوازم عکاسی از مالزی به صرفه تر بود اگه می تونی از اونجا یک قیمت داشته باش

بالا