• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید Galaxy S III آبی کره !

arten_wanted

Registered User
لایک‌ها
22
سلام دوستان . به صورت خیلی فوری خریدار یک دستگاه گلکسی اس 3 هستم .

رنگ حتما آبی ! فقط هم ساخت کره و 16 گیگ !

بدون کوچکترین خط و خش لطفا !

قیمت با شما . فقط تهران و حضوری . ممنون

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
به به ، درود یه داش علی گلللل :) علی نکن اینکارو با خودت ، اپل میاد ازت شکایت میکنه ها ، تو هم که 1.05 میلیارد دلاری نداری بدی بهشون ، ته تهش 1.04 ملیارد داری!!! :p;)

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162
علیرضا زدی زیر گوشش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بیخیال توروخدا
حد اقل نوت2 بگیر گری تیتانیم ما یه تستی بکنیم :دی

arten_wanted

Registered User
لایک‌ها
22
به به ، درود یه داش علی گلللل :) علی نکن اینکارو با خودت ، اپل میاد ازت شکایت میکنه ها ، تو هم که 1.05 میلیارد دلاری نداری بدی بهشون ، ته تهش 1.04 ملیارد داری!!! :p;)

نوکرممممممممممم به هرشکل یکی باید این دو کمپانی رو باهم آشتی بده دیگه :دی بنده نیز به آیفون خیانت نخواهم کرد و 4اس گرامی رو نخوام فروخت !!!!! :دی مثله این آرین !!!! :دی

علیرضا زدی زیر گوشش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بیخیال توروخدا
حد اقل نوت2 بگیر گری تیتانیم ما یه تستی بکنیم :دی

اه اه اه اه آرین ؟! نوت ؟! آخه مگه میخوام پولمو بریزم در جوق آب ؟! یه بار نوت گرفتم واسه هفت پشته من و شهریار بس بود ! :دی امروز اس ام اس دادم بهت جواب ندادیا !

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
اه اه اه اه آرین ؟! نوت ؟! آخه مگه میخوام پولمو بریزم در جوق آب ؟! یه بار نوت گرفتم واسه هفت پشته من و شهریار بس بود ! :دی امروز اس ام اس دادم بهت جواب ندادیا !

اخ گفتی علی ، بدترین خاطره ی گوشی بازیمو با نوت داشتم :hmm: آرین بابا snapdragon داره کاسه کوزه ی سامسونگو جمع میکنه ، ببین گوشیهای جدید چه غوغایی بکنن.

arten_wanted

Registered User
لایک‌ها
22
اخ گفتی علی ، بدترین خاطره ی گوشی بازیمو با نوت داشتم :hmm: آرین بابا snapdragon داره کاسه کوزه ی سامسونگو جمع میکنه ، ببین گوشیهای جدید چه غوغایی بکنن.

:(........

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162
نوکرممممممممممم به هرشکل یکی باید این دو کمپانی رو باهم آشتی بده دیگه :دی بنده نیز به آیفون خیانت نخواهم کرد و 4اس گرامی رو نخوام فروخت !!!!! :دی مثله این آرین !!!! :دی
علیرضا منم مث شهریار بد دترین خاطرم با نت بود تنها گوشی ای که هم قدمش برام خیلی خیلی بد بود هم به روز نکشید ازش بدم اومد نت بود ولی ولی یه چی مث خوره میفته تو تنم که هی میگه گوشی بگیر :دی
عکساش رو دیدم دیدم از نت قبلی جمع و جور تره و از اس3 خوشگل تره گفتم تو بگیر ببینم چجوری:cool:
اس3 هم نگیر من گرفتم گوشی نشد که نشد
4اس و کلا آیفون و آیدیوایس جماعت یه خاصیتی دارن انقد خوبن آدم خسته نمیشه ازشون ولی بقیه مث هندونه ی خراب میمونن میخری ظاهرشون گول میزنه میری تو بحرش میگی این چه *** بود خریدم
آخ آخ منم یادمه چه خاطره ی بدی بود خدا نصیب هیچ گوشی بازی نکنه از این خاطرات:(
اون که بله ولی آشغالای سامسونگ هم باید تست کرد تا قدرت اسناپ رو چشید:دی
نت هیچ برتری ای نداره فقط رمش منو کشته اس3 کانفیگش خوب بود رمش مناسب نبود تنها دلیلی که میتونه اس3 دارا رو به خرید نت 2 راضی کنه میتونه رم باشه البته سایزش هم برا بعضیا نا مناسبه

Mobidic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دوستان . به صورت خیلی فوری خریدار یک دستگاه گلکسی اس 3 هستم .

رنگ حتما آبی ! فقط هم ساخت کره و 16 گیگ !

بدون کوچکترین خط و خش لطفا !

قیمت با شما . فقط تهران و حضوری . ممنون
دوست عزیز ، من یک گالاکسی اس 3 آبی رنگ دارم که در حدِ آک هم هست و خیلی خیلی تمیز و عالیه و کره ای هم هست ؛ ولی اینجا یک مسئله وجود داره که اونم اینه که گوشیه من 32 گیگ هستش .
اگه خواستی بگو یا باهام تماس بگیر تا در موردش صحبت کنیم . شمارۀ من : 09393190032 هست .

n550

Registered User
لایک‌ها
523
سلام داداش گلم من 1عدد 16 گیگ و 1 عدد 32 گیگ کره ابی موجود دارم..خواستین فوری تماس بگیرین..ارین جان هم بنده رو میشناسن و تایید من با ایشون.

16 گیگ کره 1.220
32 گیگ 1.330
ابی هر دوتا کره اصل اکبند.

arten_wanted

Registered User
لایک‌ها
22
دوست عزیز ، من یک گالاکسی اس 3 آبی رنگ دارم که در حدِ آک هم هست و خیلی خیلی تمیز و عالیه و کره ای هم هست ؛ ولی اینجا یک مسئله وجود داره که اونم اینه که گوشیه من 32 گیگ هستش .
اگه خواستی بگو یا باهام تماس بگیر تا در موردش صحبت کنیم . شمارۀ من : 09393190032 هست .

سلام دوست گل . حقیقت 32 قیمتش واسم بالاست . ممنون از لطفت

سلام داداش گلم من 1عدد 16 گیگ و 1 عدد 32 گیگ کره ابی موجود دارم..خواستین فوری تماس بگیرین..ارین جان هم بنده رو میشناسن و تایید من با ایشون.

16 گیگ کره 1.220
32 گیگ 1.330
ابی هر دوتا کره اصل اکبند.

سلام داداش . والا بیشتر دنبال کارکردم . راستی قیمتای تاپیکت پایینتر بودا ! :دی

farmarz-vc

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
189

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
سلام یا شیخ :دی

میبینم که علاقه مند به گوشیهای سامسونگ شدی و از آیفون دل کندی :D این کارو با خودت نکن :دی

bykalak

Registered User
لایک‌ها
1
علیرضا منم مث شهریار بد دترین خاطرم با نت بود تنها گوشی ای که هم قدمش برام خیلی خیلی بد بود هم به روز نکشید ازش بدم اومد نت بود ولی ولی یه چی مث خوره میفته تو تنم که هی میگه گوشی بگیر :دی
عکساش رو دیدم دیدم از نت قبلی جمع و جور تره و از اس3 خوشگل تره گفتم تو بگیر ببینم چجوری:cool:
اس3 هم نگیر من گرفتم گوشی نشد که نشد
4اس و کلا آیفون و آیدیوایس جماعت یه خاصیتی دارن انقد خوبن آدم خسته نمیشه ازشون ولی بقیه مث هندونه ی خراب میمونن میخری ظاهرشون گول میزنه میری تو بحرش میگی این چه *** بود خریدم

آخ آخ منم یادمه چه خاطره ی بدی بود خدا نصیب هیچ گوشی بازی نکنه از این خاطرات:(
اون که بله ولی آشغالای سامسونگ هم باید تست کرد تا قدرت اسناپ رو چشید:دی
نت هیچ برتری ای نداره فقط رمش منو کشته اس3 کانفیگش خوب بود رمش مناسب نبود تنها دلیلی که میتونه اس3 دارا رو به خرید نت 2 راضی کنه میتونه رم باشه البته سایزش هم برا بعضیا نا مناسبه

نوت بدترین تجربتون بوده ؟ درست بر عکس من
حالا دلیل این تجربه تلخ و از نظر من عجیب چی بود ؟

arten_wanted

Registered User
لایک‌ها
22
سلام یا شیخ :دی

میبینم که علاقه مند به گوشیهای سامسونگ شدی و از آیفون دل کندی :D این کارو با خودت نکن :دی

سلام بر سلطان قلبها !!! :دی :D یا جبل الطارق ! :دی آیفون همیشه کنار قلب من خواهد ماند :دی این کنار آیفون جا خوش خواهد کرد !!!:p

سایزش که افتضاح بود ! کلا 3 روز دوام نیاورد دست من ! حالا بذار شهریار و آرین خودشون میان میگن . کلا گوشی بد یمنیه ! بد شانسی و بدبختی میاره ! :D

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
سایزش که افتضاح بود ! کلا 3 روز دوام نیاورد دست من ! حالا بذار شهریار و آرین خودشون میان میگن . کلا گوشی بد یمنیه ! بد شانسی و بدبختی میاره ! :D

آخ آخ ، دوباره باید اون خاطره ی نحسو بیاد بیارم ، آقا نحسیش بخاطر این بود که با کلی ذوق و شوق و امید و آرزو ، رفتم نوت خریدم ، 3 روز بعدش ازم دزدیدنش! :grrr: بماند که چقدر فحش و نفرین نثار دزده کردم ، از اون جریان به بعدم ، هر صبح که از خواب پا میشم ، میگم "به به ، چه صبح خوبی ، **** دزدرو ******!!":cigar: در طول روز هم حداقل به 5-6 شکل مختلف ، لعنت و نفرینش میکنم. :mad: از اون موقع به بعد ، دیگه نوت برام سمبل نحسی شده :mad:

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162

دادا منو شهریار گل خاطرات بد باهاش داشتیم البته مربوط به گوشی
برا شهریار رو که خودش گفت من هم متاسفانه خریدم تا خریدم سر درد گرفتم :دی
خارج از شوخی اصلا نه برام راضی کننده بود نه جذاب نه کامپتیبل :دی
خیلی باهاش مشکل داشتم دو روزه به ضرر بسیار زیاد هم فروختمش یعنی یه جور بگم تنها گوشی ای بود که اونقدر بهم ضرر زد اینا به کنار اصلا هم خوش یمن نبود برام و کلا یه مشکلاتی برام ایجاد کرد کلا خیلی ها شاید بگن درست نیست و اینا ولی من خداییش هر وقت آیفون و کلا از اپل چیزی گرفتم برام اومد داشته و ازش هم راضی بودم تو اندرویدی ها هم کلا بدک نبودن نت هم که استثنا بود:D

arten_wanted

Registered User
لایک‌ها
22
آخ آخ ، دوباره باید اون خاطره ی نحسو بیاد بیارم ، آقا نحسیش بخاطر این بود که با کلی ذوق و شوق و امید و آرزو ، رفتم نوت خریدم ، 3 روز بعدش ازم دزدیدنش! :grrr: بماند که چقدر فحش و نفرین نثار دزده کردم ، از اون جریان به بعدم ، هر صبح که از خواب پا میشم ، میگم "به به ، چه صبح خوبی ، **** دزدرو ******!!":cigar: در طول روز هم حداقل به 5-6 شکل مختلف ، لعنت و نفرینش میکنم. :mad: از اون موقع به بعد ، دیگه نوت برام سمبل نحسی شده :mad:

دادا منو شهریار گل خاطرات بد باهاش داشتیم البته مربوط به گوشی
برا شهریار رو که خودش گفت من هم متاسفانه خریدم تا خریدم سر درد گرفتم :دی
خارج از شوخی اصلا نه برام راضی کننده بود نه جذاب نه کامپتیبل :دی
خیلی باهاش مشکل داشتم دو روزه به ضرر بسیار زیاد هم فروختمش یعنی یه جور بگم تنها گوشی ای بود که اونقدر بهم ضرر زد اینا به کنار اصلا هم خوش یمن نبود برام و کلا یه مشکلاتی برام ایجاد کرد کلا خیلی ها شاید بگن درست نیست و اینا ولی من خداییش هر وقت آیفون و کلا از اپل چیزی گرفتم برام اومد داشته و ازش هم راضی بودم تو اندرویدی ها هم کلا بدک نبودن نت هم که استثنا بود:D

میبینم که سبب خیر شد و تجدید خاطرات :دی البته به شدت بددددددد !!!!:weird:

جان بچه ها تون یه S3 پیدا کنین دیگه !!! :blink:

بالا