• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید IPhone از امریکا

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
سلام به همه ی دوستان
راستش من اولش خواستم قانون مدار باشم و وقتی تاپیک مشابه هست خودم تاپیک جدید باز نکنم
اما دیدم توجهی به اون تاپیک نشد

و اما اصل مطلب:
راستش من تصمیم داشتم آی فون بخرم و از وقتی که دائیم قرار شد از امریکا بیاد و قیمت آی فون رو در اونجا دیدم شاخ در اوردم!! بعدش فهمیدم این اختلاف قیمت به سبب اینه که باید یه قرار داد هم با ارائه دهنده یسم کارت همزمان ببندی و ...
حالا می خواستم اگه ممکنه بگید اگه واسم دستگاه رو بیاره واسه آنلاک کردنش مشکلی نخواهم داشت و کلا چقد هزینه خواهد داشت؟ و چه کارایی باید روی دستگاهی که از امریکا میاد بشه تا بشه در ایران قابل استفاده باشه
؛ فقط خواهشا اگه حوصله داشتین مفصل تر توضیح بدین یا لینکی چیزی که بش مراجعه کنم
پیشاپیش از لطفی که می کنید و حوصله به خرج می دین ممنونم

vahidscs

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه ی دوستان
راستش من اولش خواستم قانون مدار باشم و وقتی تاپیک مشابه هست خودم تاپیک جدید باز نکنم
اما دیدم توجهی به اون تاپیک نشد

و اما اصل مطلب:
راستش من تصمیم داشتم آی فون بخرم و از وقتی که دائیم قرار شد از امریکا بیاد و قیمت آی فون رو در اونجا دیدم شاخ در اوردم!! بعدش فهمیدم این اختلاف قیمت به سبب اینه که باید یه قرار داد هم با ارائه دهنده یسم کارت همزمان ببندی و ...
حالا می خواستم اگه ممکنه بگید اگه واسم دستگاه رو بیاره واسه آنلاک کردنش مشکلی نخواهم داشت و کلا چقد هزینه خواهد داشت؟ و چه کارایی باید روی دستگاهی که از امریکا میاد بشه تا بشه در ایران قابل استفاده باشه
؛ فقط خواهشا اگه حوصله داشتین مفصل تر توضیح بدین یا لینکی چیزی که بش مراجعه کنم
پیشاپیش از لطفی که می کنید و حوصله به خرج می دین ممنونم

i-phone.ir تقریبا جواب تمام سوالات رو اینجا می تونی پیدا کنی

بالا