• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید iphone 5

bad_boy8993

Registered User
لایک‌ها
50
سلام به دوستان پی تی.
من فعلا یه نوت دارم ولی دیگه خسته شدم ازش هم از خودش هم از سیستم عاملش و لگ زدناش.تصمیم گرفتم آیفون 5 بگیرم.و تا الان با ios کار نکردم.
انتظارتم:
1.برنامه و بازی خور بی دردسر(مثلا من راحت از تو بازار هرچی میخوام دانلود میکنم)
2.کیفیت صفحه نمایش خیلی واسم مهمه و اینکه 4 اینچ ایفون نسبت به نوت دلمو نمیزنه؟
3.صدای هندسفری بالایی داشته باشه
4.باتری خوبی داشته باشه(نوت که پدرمو در آورده)
5.وبگردیه راحتی داشته باشه
6.لگ نزنه
مرسی.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام عزیز
1- برنامه و بازی هاش رو میتونی از سایتهای مختلف دانلود کنی (بعد از جیلبریک و ...) با آیتونز نصب کنی و استفاده کنی ولی به شخصه در این زمینه به نظرم آندرویید راحت تر و کم دردسر تره.
2- کیفیت صفحه نمایشش حرف نداره. منم قبلا وان ایکس داشتم و فکر نمیکردم بتونم با صفحه کوچیک کار کنم ولی بعد از یه مدت عادت میکنی فقط بعضی وقتها تو اس ام اس دادن یخورده به مشکل میخورم چون کلیدها کوچیکتر هستن بعضی وقتها اشتباهی دستم میخوره رو یه حرف دیگه.
3- بالاست
4- خوبه
5- راحته
6- نمیزنه

:happy:

bad_boy8993

Registered User
لایک‌ها
50
سلام عزیز
1- برنامه و بازی هاش رو میتونی از سایتهای مختلف دانلود کنی (بعد از جیلبریک و ...) با آیتونز نصب کنی و استفاده کنی ولی به شخصه در این زمینه به نظرم آندرویید راحت تر و کم دردسر تره.
2- کیفیت صفحه نمایشش حرف نداره. منم قبلا وان ایکس داشتم و فکر نمیکردم بتونم با صفحه کوچیک کار کنم ولی بعد از یه مدت عادت میکنی فقط بعضی وقتها تو اس ام اس دادن یخورده به مشکل میخورم چون کلیدها کوچیکتر هستن بعضی وقتها اشتباهی دستم میخوره رو یه حرف دیگه.
3- بالاست
4- خوبه
5- راحته
6- نمیزنه

:happy:
مرسی بابت اطلاعاتتون

بالا