• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید voice recorder

mhr74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
با سلام خدمت همه ی دوستان

من یک voice recorder برای سر کلاس می خواهم

می خواهم کیفیتش عالی باشه پولش زیاد برام مهم نیست بهم این را پیشنهاد کردند نظر شما چیست؟ چیز بهتری سراغ دارید؟

ICD-TX50 | فروشگاه سونی

ممنون

در ضمن راستی فیلم زیر را هم دیدم و تعجب کردم

خواهشاً کمک کنید من ماندم چی کار کنم

vs.rar~ صندوق بیان

saebonic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه ی دوستان

من یک voice recorder برای سر کلاس می خواهم

می خواهم کیفیتش عالی باشه پولش زیاد برام مهم نیست بهم این را پیشنهاد کردند نظر شما چیست؟ چیز بهتری سراغ دارید؟

ICD-TX50 | فروشگاه سونی

ممنون

در ضمن راستی فیلم زیر را هم دیدم و تعجب کردم

خواهشاً کمک کنید من ماندم چی کار کنم

vs.rar~ صندوق بیان
اگه دنبال یه محصول شیک و قدرتمند هستی TX50 عالی هست. اما اگه دنبال کیفیت بالاتری هستی sx1000 رو بگیر. البته چون هر دو PCM خطی هم ضبط می کنند از لحاظ کیفیت بی نظیرند اما TX50 فقط LPCM (44.1kHz, 16-bit) ضبط می کنه ولی sx1000 به صورت LPCM (96kHz, 24bit) هم ضبط می کنه. به هر حال اگه به شخصه بخوام برای خودم چیزی انتخاب کنم به خاطر طراحی بی نظیر و کیفیت خوب TX50 رو بر می دارم.
http://sonyeshop.ir/?product=icd-sx1000

Ali.Agha

Registered User
لایک‌ها
165
سونی ریکوردراش کلا خوبن (از جمله پیشنهادهای دوستان)
اکثرشون هم صدای ضبط شده شون قابل قبوله.

فقط یه پیشنهاد می کنم اونم اگر میخواین هیچوقت برای ضبط مشکل باطری نداشته باشید سراغ باطری لیتیومی نرید! سونی یه مدل خبرنگاری خیلی خوب داره که من برا خونه قبلا گرفته بودم. این مدله دوتا قلمی میخوره و خوبم شارژ نگه میداره، نکته مثبتش اینه که وقتی usb اش رو برای وصل می کنید باطریاش رو شارژ میکنه اگه شارژی باشه ... خلاصه اینطوری پیش نمیاد مشکل باطری بخورید (تهش دوتا باطری معمولی همون لحظه همراتونه میندازید توش) یا باطریش خراب بشه دیگه غمی نیس.
فک کنم یه مدل از این بالاتر
http://sonyeshop.ir/?product=icd-ax412f

ضمن اینکه برای ضبط حرفه ای اگر بخواین هزینه کنید هم دیوایس های بهتری هست مثلا از مدلای zoom خاطرم هست zoom h4n و h2n خیلی خوب بودن (تستای واقعیشونو گوش دادم) و چون پورت xlr هم دارن میشه میکروفن دیگه هم بهشون وصل کرد و حتی به عنوان میکروفون دوربین هم استفاده کرد ازشون.

به هر حال انتخاب های زیادی میشه داشت منتها باید دید که نیازتون دقیقا چی هست.
اما من که خودم کار صدا انجام میدم همون سونیه جواب کار بیرونمو میده ، برای indoor هم با همین سیستم امضام ضبط میگیریم و خیلی راضیم . خب البته محیطم هم نیمچه آکوستیکه ...

علی

Last edited:
بالا