• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خز ترین گروه رپ ایرانی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

bakhanbeigi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی از آهنگ های گروه 0932

نظرتون چیه ؟

Last edited:

ITLine

Registered User
لایک‌ها
1
بابا دیگه ما ایرانی ها داریم شورش رو در میاریم 0932 دیگه مال کدوم شهره ؟

الان رپ فارسی رو میشه با یک دفترچه تلفن مقایسه کرد

bakhanbeigi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منظور این گروه هم تقریبا همینه فقط خودشونم بدبختی این کاره نیستن ! مگه گوش نکردی ؟

راستی 0932 هم پیش شماره موبایل تالیاست :))

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
رپ کلاً خزه! اما رپ فارسی دیگه واقعاً نوبرشه!! :lol: :wacko:

ITLine

Registered User
لایک‌ها
1
با اینکه به سبک رپ خیلی علاقه دارم ولی واقعا براش متاسفم که داره خیلی زود به گه کشیده میشه ، از بسکه هر خری بلند شده اومده بقول خودش رپ خونده.
دیگه وقتی موزیک هاتمون این عشق من باشه و 1 بچه مسقلی هم باید تو این تلویزیون اشغال ایران موزیک چرت پرت بخونه از این بهتر نمیشه

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
رپ کلاً خزه! اما رپ فارسی دیگه واقعاً نوبرشه!!
کاملا تایید میشه! کلا رپ مزخرف ترین سبکه موسیقیه و رپ فرسی مزخرف ترین حالت مزخرف ترین سبک موسیقیه!

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
خیلی مزخرف بود ! البته خودشونم اعتقاد داشتن به این قضیه مثل اینکه !

n.jelveh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر کنم اینا یه سری متالر بودن که خواستن حدود خزی رپ رو مشخص کنن , کاملا بدیهی بود که این گروه اومده که نشون بده واقعیت رپ تو ایران رو , من که حال کردم.....

bakhanbeigi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من کارم موسیقیه و خیلی رو این چیز ها دقت می کنم رپ رو نمی شه سبک موسیقی نامید باهاش هم مخالف نیستم .
رپ یه جور تریبون آزاده که خیلی هم خوبه .

این گروه که با توجه به صداشون فکر می کنم خیلی جوان هم باشن خیلی مبتدی بودند و اگر دقت کنید معلومه تو حتی تو استودیو هم ضبط نشده . اما خیلی هم نباید این رشد رو با دید بد بهش نگاه کرد . شاید این یه جور استعداد تو بچه ها باشه که باید خوباشو جدا کرد همین 0932 رو ببیتید از اسمش گرفته تا شعرش معلومه یه چیزی می خوان بگن (0932 که الان جواد ترین پیش شماره هست فکر کنم منظورشون همین معظل باشه که هر کسی میادو کد شهرشو می زاره رو خودش ) همین نشون می ده رپ رو فهمیدن حالا ما نباید بکوبیمشون . نه این سبک و گروه هر کدوم از این جوون های می تونن آینده خوبی داشته باشن.
مگه همون سروش لشکری (هیچ کس) نبود که اولا آهنگ هاش خیلی بد بود و الان کنسرت خارج کشور می زاره و حتی داره یه فیلم بازی می کنه . و ....
خوشحال می شم نظراتتون رو در مورد این چیز ها بدونم

n.jelveh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من کارم موسیقیه و خیلی رو این چیز ها دقت می کنم رپ رو نمی شه سبک موسیقی نامید باهاش هم مخالف نیستم .
رپ یه جور تریبون آزاده که خیلی هم خوبه .

این گروه که با توجه به صداشون فکر می کنم خیلی جوان هم باشن خیلی مبتدی بودند و اگر دقت کنید معلومه تو حتی تو استودیو هم ضبط نشده . اما خیلی هم نباید این رشد رو با دید بد بهش نگاه کرد . شاید این یه جور استعداد تو بچه ها باشه که باید خوباشو جدا کرد همین 0932 رو ببیتید از اسمش گرفته تا شعرش معلومه یه چیزی می خوان بگن (0932 که الان جواد ترین پیش شماره هست فکر کنم منظورشون همین معظل باشه که هر کسی میادو کد شهرشو می زاره رو خودش ) همین نشون می ده رپ رو فهمیدن حالا ما نباید بکوبیمشون . نه این سبک و گروه هر کدوم از این جوون های می تونن آینده خوبی داشته باشن.
مگه همون سروش لشکری (هیچ کس) نبود که اولا آهنگ هاش خیلی بد بود و الان کنسرت خارج کشور می زاره و حتی داره یه فیلم بازی می کنه . و ....
خوشحال می شم نظراتتون رو در مورد این چیز ها بدونم

با 95% حرفات موافقم دوست من.
جز قسمت اول که گفتی موسیقی نیست.... رپ با وجود ریتم و یه خورده کیبورد و بیس تقریبا موسیقیه به نظر من!!!
ولی در کل به نظر من منطقی ترین موضوع رو بیان کردین. فکر می کنم که این گروه اومده تا از اوضاع مسخره رپرهای ایرانی انتقاد کنه....

Times Master

Registered User
لایک‌ها
1
دیگه وقتی موزیک هامون این عشق من باشه و 1 بچه مسقلی هم باید تو این تلویزیون اشغال ایران موزیک چرت پرت بخونه از این بهتر نمیشه

اینو خیلی خوب اومدی این ایران موزیک هم دیگه شده مهدکودک .

ITLine

Registered User
لایک‌ها
1
همین امسال این افراد هستند که وجهه رپ فارس یرو خراب کردند

bakhanbeigi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با 95% حرفات موافقم دوست من.
جز قسمت اول که گفتی موسیقی نیست....

فکر می کنم شما اهل موسیقی متال باشی
رپ رو مقایسه کن با متال تو رپ شما از یک یا دو تا beat نهایتا + دو تا effect استفاده می کنی نه وزنی نه گامی نه .. اما متال Intro - Verse - Chorus - Solo - Outro و ... که هر بخش هم باید توش کلی منطق و اصول رعایت شه.

به نظر من از رپ به عنوان مکمل و یک بخش میشه در سبک های موسیقی استفاده کرد

البته باید دقت کرد که این عدد پیش شماره ی تالیاست!

که یه کنایه به همین کد شهرهاست که یه فرهنگ شده !

H.P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به قول هيچكس:==> رپ مثه حرف كه نيست هر كسي نميتونه , هر كسي شلواره بگي بپوشه كه نميخونه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا