bakhanbeigi
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 33
- لایکها
- 0
یکی از آهنگ های گروه 0932
نظرتون چیه ؟
نظرتون چیه ؟
Last edited:
کاملا تایید میشه! کلا رپ مزخرف ترین سبکه موسیقیه و رپ فرسی مزخرف ترین حالت مزخرف ترین سبک موسیقیه!رپ کلاً خزه! اما رپ فارسی دیگه واقعاً نوبرشه!!
من کارم موسیقیه و خیلی رو این چیز ها دقت می کنم رپ رو نمی شه سبک موسیقی نامید باهاش هم مخالف نیستم .
رپ یه جور تریبون آزاده که خیلی هم خوبه .
این گروه که با توجه به صداشون فکر می کنم خیلی جوان هم باشن خیلی مبتدی بودند و اگر دقت کنید معلومه تو حتی تو استودیو هم ضبط نشده . اما خیلی هم نباید این رشد رو با دید بد بهش نگاه کرد . شاید این یه جور استعداد تو بچه ها باشه که باید خوباشو جدا کرد همین 0932 رو ببیتید از اسمش گرفته تا شعرش معلومه یه چیزی می خوان بگن (0932 که الان جواد ترین پیش شماره هست فکر کنم منظورشون همین معظل باشه که هر کسی میادو کد شهرشو می زاره رو خودش ) همین نشون می ده رپ رو فهمیدن حالا ما نباید بکوبیمشون . نه این سبک و گروه هر کدوم از این جوون های می تونن آینده خوبی داشته باشن.
مگه همون سروش لشکری (هیچ کس) نبود که اولا آهنگ هاش خیلی بد بود و الان کنسرت خارج کشور می زاره و حتی داره یه فیلم بازی می کنه . و ....
خوشحال می شم نظراتتون رو در مورد این چیز ها بدونم
هر کسی میادو کد شهرشو می زاره رو خودش
دیگه وقتی موزیک هامون این عشق من باشه و 1 بچه مسقلی هم باید تو این تلویزیون اشغال ایران موزیک چرت پرت بخونه از این بهتر نمیشه
با 95% حرفات موافقم دوست من.
جز قسمت اول که گفتی موسیقی نیست....
البته باید دقت کرد که این عدد پیش شماره ی تالیاست!