• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خطا در زمان انتقال سایت به هاست جدید

alireza6669

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان
ما یه سایتی دادیم برامون طراحی کنن و در نهایت یه چیز نصف و نیمه ای تحویل دادن و مجبور شدم کار رو بدم به کس دیگه ای. حالا کار تموم شده و وقتی رو هاست جدید آپلود می کنیم خطا میده. خطاشم این طوری که رو هر قسمتی کلیک می کنی به جای اینکه بره به صفحه بعد، یه کدی رو دانلود می کنه! و یه صفحه بیخود باز میشه
به نظرتون مشکل از کجاست؟
پشتیبانی هاست جدید میگه شاید نسخه php فرق می کنه ولی همه نسخه ها رو امتحان کردیم نشد
منتظر کمک هاتون هستم

AminArjmand

Registered User
لایک‌ها
281
سلام دوستان
ما یه سایتی دادیم برامون طراحی کنن و در نهایت یه چیز نصف و نیمه ای تحویل دادن و مجبور شدم کار رو بدم به کس دیگه ای. حالا کار تموم شده و وقتی رو هاست جدید آپلود می کنیم خطا میده. خطاشم این طوری که رو هر قسمتی کلیک می کنی به جای اینکه بره به صفحه بعد، یه کدی رو دانلود می کنه! و یه صفحه بیخود باز میشه
به نظرتون مشکل از کجاست؟
پشتیبانی هاست جدید میگه شاید نسخه php فرق می کنه ولی همه نسخه ها رو امتحان کردیم نشد
منتظر کمک هاتون هستم
خب بنظرت دوستان از روی هوا میتونن نظر بدن؟ خب باید سایت رو مشاهده کنن تا بتونن نظر بدن ، وقتی کار تموم شد دمویی که روی لوکال هاست نشونتون دادن یعنی اوکی بوده و مشکلی نداشته؟

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
آدرس سایت یا کد خطا رو بزارید تا ببینیم چی هست و نظرمون رو بگیم و راهنمایی بشید.
ندیده که نمیشه نسخه تجویز کرد

alireza6669

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خب بنظرت دوستان از روی هوا میتونن نظر بدن؟ خب باید سایت رو مشاهده کنن تا بتونن نظر بدن ، وقتی کار تموم شد دمویی که روی لوکال هاست نشونتون دادن یعنی اوکی بوده و مشکلی نداشته؟
نه قربان. چون الان تنظیمات سایت رو جوری گذاشتن که سایت بالا نمیاد دامنه رو نذاشتم
آدرس: www.hitarjome.ir
اگر نیاز هست به طراح بگم به همون تنظیمات قبلی برگردونه مشکل رو ببینید؟

روی لوکال هیچ مشکلی نداره. رو هاست که آپلود میشه خطا میده
طراح اولیه میگه پرمیشن رو اشتباه میذارید ولی خب از این نیست

AminArjmand

Registered User
لایک‌ها
281
نه قربان. چون الان تنظیمات سایت رو جوری گذاشتن که سایت بالا نمیاد دامنه رو نذاشتم
آدرس: www.hitarjome.ir
اگر نیاز هست به طراح بگم به همون تنظیمات قبلی برگردونه مشکل رو ببینید؟

روی لوکال هیچ مشکلی نداره. رو هاست که آپلود میشه خطا میده
طراح اولیه میگه پرمیشن رو اشتباه میذارید ولی خب از این نیست
بالاخره اینطوری نظری نمیشه داد ،
چرا به طراح ثانویه که کارو تکمیل کرده نمیگین براتون بالا بیاره؟ خب اگر رو لوکال طراح ثانویه درسته پس خودشم باید براتون رو هاست بیاره بالا

alireza6669

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بالاخره اینطوری نظری نمیشه داد ،
چرا به طراح ثانویه که کارو تکمیل کرده نمیگین براتون بالا بیاره؟ خب اگر رو لوکال طراح ثانویه درسته پس خودشم باید براتون رو هاست بیاره بالا
طراح دوم داره این کارو می کنه و نمی تونه. البته ایشون طراح تازه کار نیست و تجربه زیادی داره ولی نمی دونیم مشکل چیه که این اتفاق پیش اومده
گفتم شاید دوستان دیگه تجربه ای تو این زمینه داشته باشن
قرار شد تا شب تنظیمات رو به حالت قبلی برگردونه تا خطا رو ببینید

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
من دیدم برای کپی رایت قالب یه کد به فانکشن اضافه میکنن که هر تغییری در کپی رایت ایجاد شد یه صفحه دیگه بالا بیاد و اسکرین رو بگیره اگر برنامه نویسی اصولی بوده فانکشن رو بررسی کنید ......

alireza6669

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من دیدم برای کپی رایت قالب یه کد به فانکشن اضافه میکنن که هر تغییری در کپی رایت ایجاد شد یه صفحه دیگه بالا بیاد و اسکرین رو بگیره اگر برنامه نویسی اصولی بوده فانکشن رو بررسی کنید ......
والله من باهزار بدبختی و بعد از 4 ماه از شروع کار و بعد از پرداخت 2 میلیون برای یک سایت ناقص، تونستم سورس رو از طراح اول بگیرم. الانم که اصلا به کارم نمیاد.
احتمالش هست کاری کرده باشن که اذیت کنن

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
همین مشکل برای من پیش اومد البته 5 میلیون هزینه و 2 سال وقتمو گرفت در نهایت سایت رو دو میلیون فروختم ... sellsite ir

+ بهتر بدید بچه های ivahid یه نگاهی بهش بندازن و مشکلتون رو حل کنن

alireza6669

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
llk,
همین مشکل برای من پیش اومد البته 5 میلیون هزینه و 2 سال وقتمو گرفت در نهایت سایت رو دو میلیون فروختم ... sellsite ir

+ بهتر بدید بچه های ivahid یه نگاهی بهش بندازن و مشکلتون رو حل کنن
ممنون دوست عزیز. حتما بهشون مراجعه می کنم

بالا