• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خطر بزرگ بیخ گوش وب مسترها

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
تا بحال به این فکر کرده اید که گوگل پربازدید ترین سایت در ایران چرا سالی چندین مرتبه فیلتر میشه؟! وارد بعد سیاسی مطلب نمیشم خودتون میتونید حدس بزنید!+!+!

موقعیت، محبوبیت و بازدید گوگل در ایران بین قشرهای معمولی از کودک8ساله گرفته تا پیرمرد صدساله، کاربران و وبمسترها بهتر و بیشتر شده و همین نکته زنگ خطری است برای فیلتر شدن گوگل در ایران

ترافیک منطقه ای گوگل تا یک ماه قبل
gohgel.jpg

ترافیک منطقه ای گوگل امروز
goog.jpg

با این اوضاع و احوال نامناسب از نوع فیلترینگی بهتر نیست اندکی هم سرمایه گذاری در موتور جستجوگرها و دایرکتوری های محبوب دیگر در ایران غیر از گوگل داشته باشیم تا خدایی ناکرده اگر گوگل فیلتر شد زحمات چندین ساله مان هدر نرود؟

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
خیلی ببخشید. اما استدلالتون برای این تیتر کاملا آبکی هست

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
خیلی ببخشید. اما استدلالتون برای این تیتر کاملا آبکی هست

خواهش میکنم این تیتر بایدم برای کسی که 2تا ورودی بیشتر از گوگل نداره آبکی باشه و در نتیجه گوگل که هیچ ننه گوگل هم براش بی اهمیت خواهد بود! تاپیک مخصوص وب مسترهایی با چند ده هزار بازدید و ورودی از گوگل است که سالهای متمادی وقت و هزینه گذاشته اند و با یک فیلتر دائمی دودمانشان بر باد خواهد رفت، خطر پیشکش!

as5.gif

MkVisual

Registered User
لایک‌ها
99
بعید بدونم گوگل از دسترس خارج شه ...
البته سرمایه گذاری برای یک سیستم موتور جستجوی داخلی توسط دولت باید انجام بشه، یا یه سرمایه گذار بزرگ ...

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
خواهش میکنم این تیتر بایدم برای کسی که 2تا ورودی بیشتر از گوگل نداره آبکی باشه و در نتیجه گوگل که هیچ ننه گوگل هم براش بی اهمیت خواهد بود! تاپیک مخصوص وب مسترهایی با چند ده هزار بازدید و ورودی از گوگل است که سالهای متمادی وقت و هزینه گذاشته اند و با یک فیلتر دائمی دودمانشان بر باد خواهد رفت، خطر پیشکش!

as5.gif

منظورشون یکی مثه من بدبخته :|
گوگل همه زندگی منو تشکیل داده
اگر بخوام یکباره از دستش بدم رسما دهنم سرویس میشه تا بخوام جایگزین براش پیدا کنم
وقتی سرچ گوگل فیلتر بشه دیگه بقیه قسمت ها مثه وبمستر تولز و جیمیل هیچی نیستند ...
عاموفیلترچی فاک یو :|

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
اگه هدف از فیلتر گوگل جستجوگر ملی هست پس گوگل فیلتر بشه بینگ و یاهو هم فیلتر میشه

اگه به خاطر بازدید زیادش هست که اینترنت ملی میشه

با تشکر از برنامه نسبتا خوبتان

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80

as5.gif

تو بازدید من زیر دستته؟ نه؟ استدلالت رو گفتم پسر جون. آموزش هایی که من واسه سئو 3 سال پیش نوشتم هنوز تو اینترنت مرجع هستند.
وقتی هیچ موتور جستجوی داخلی هنوز وجود نداره که بخواد الگوریتم و سیستم داشته باشه واسه جستجو روی چی باید برنامه ریزی کرد؟ روی کدوم استاندارد؟ روی هوا؟
جز اینکه باید استاندارد های رو رعایت کرد تا اگر روزی موتورهای جستجوی داخلی هم از این استاندارد های بین المللی استفاده کردند سایت اونجا هم بالا باشه.
این تاپیک ها بجز ایجاد تنش و بوجود آوردن حساسیت تو نت داغون ایران کار دیگه ای نمیکنه (در صورت حسن نیست). کسی که باید, میفهمه چی میگم. کسی هم که نه همون نفهمه بهتره.

اندازت در همین حده

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
اگه هدف از فیلتر گوگل جستجوگر ملی هست پس گوگل فیلتر بشه بینگ و یاهو هم فیلتر میشه

اگه به خاطر بازدید زیادش هست که اینترنت ملی میشه

با تشکر از برنامه نسبتا خوبتان

بیشتر گوگل و ایران با هم مشکل دارن تا یاهو و بینگ برای نمونه یاهو سالهاست که ماهیانه چندین بار عکس پروپاچه تو اخبار صفحه نخستش میذاره ولی فیلتر نشده و یا گوگل هرچندماه یبار فیلتر میشه ولی یاهو و بینگ نمیشه

تو بازدید من زیر دستته؟ نه؟ استدلالت رو گفتم پسر جون. آموزش هایی که من واسه سئو 3 سال پیش نوشتم هنوز تو اینترنت مرجع هستند.
وقتی هیچ موتور جستجوی داخلی هنوز وجود نداره که بخواد الگوریتم و سیستم داشته باشه واسه جستجو روی چی باید برنامه ریزی کرد؟ روی کدوم استاندارد؟ روی هوا؟
جز اینکه باید استاندارد های رو رعایت کرد تا اگر روزی موتورهای جستجوی داخلی هم از این استاندارد های بین المللی استفاده کردند سایت اونجا هم بالا باشه.
این تاپیک ها بجز ایجاد تنش و بوجود آوردن حساسیت تو نت داغون ایران کار دیگه ای نمیکنه (در صورت حسن نیست). کسی که باید, میفهمه چی میگم. کسی هم که نه همون نفهمه بهتره.

اندازت در همین حده

بیشتر از کوپنت داری حرف میزنی بجای سئو سئو کردن و این همه ادعا یکی از سایت هاتو که بالای 10 هزار بازدید کننده واقعی داره بذار ببینیم و لطفآ نگو که کوزه گر از آفتابه شکسته آب میخوره بیشتر از این عقده هاتو اینجا خالی کنی ارجاعت میدم به امضای چند سال پیش جوات!

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
بیشتر گوگل و ایران با هم مشکل دارن تا یاهو و بینگ برای نمونه یاهو سالهاست که ماهیانه چندین بار عکس پروپاچه تو اخبار صفحه نخستش میذاره ولی فیلتر نشده و یا گوگل هرچندماه یبار فیلتر میشه ولی یاهو و بینگ نمیشه

بیشتر از کوپنت داری حرف میزنی بجای سئو سئو کردن و این همه ادعا یکی از سایت هاتو که بالای 10 هزار بازدید کننده واقعی داره بذار ببینیم و لطفآ نگو که کوزه گر از آفتابه شکسته آب میخوره بیشتر از این عقده هاتو اینجا خالی کنی ارجاعت میدم به امضای چند سال پیش جوات!

لازم نمیبینم خودم رو به تو ثابت کنم. کسی که باید بشناسه میشناسه. این کل کل ها هم بمونه واسه خودت و بچه های کودکستان پی تی.

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
لازم نمیبینم خودم رو به تو ثابت کنم. کسی که باید بشناسه میشناسه. این کل کل ها هم بمونه واسه خودت و بچه های کودکستان پی تی.

از سطر های بلند بالای پست قبلیت و ادعاهات معلومه که قرار نیست خودتو بدون مدرک به کسی ثابت کنی! کسی که باید بشناست الان اینجا نیست اگه بود میگفت بعد از اون کلایی که برداشتی دو سه سال با یوزرنیم جدید اینجا چرخیدی و باز حالا با یوزرنیم قبلیت برگشتی داری عقده خالی میکنی! لااقل بچه های کودکستان پی تی هرچی هستن کلاهبردار نیستنو تاپیک کسی رو خراب نمیکنن!

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
شورشو در آوردید با این تیتر زدن گوگل فیل میشه گوگل فیل میشه

اینقدر بگید تا ذهن همه رو برای فیل شدنش آماده کنید، که روزی که فیل شد واسه همه عادی باشه که انگار نه انگار گوگل رو فیل کردن

این چیزا که تو واسش تاپیک میزنی، همه میدونن، لازم نیس برای چیزی که همه میدونن تاپیک راه بندازی

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
از سطر های بلند بالای پست قبلیت و ادعاهات معلومه که قرار نیست خودتو بدون مدرک به کسی ثابت کنی! کسی که باید بشناست الان اینجا نیست اگه بود میگفت بعد از اون کلایی که برداشتی دو سه سال با یوزرنیم جدید اینجا چرخیدی و باز حالا با یوزرنیم قبلیت برگشتی داری عقده خالی میکنی! لااقل بچه های کودکستان پی تی هرچی هستن کلاهبردار نیستنو تاپیک کسی رو خراب نمیکنن!

;)

------

Last edited:

hitup

Registered User
لایک‌ها
3,271
روزی 60 بار تاپیک میزنن گوگل فیلتر شد و خطر فیلتر
لطفا اگر نمی تونید فاز مثبت بدید فاز منفی هم ندید
اگر اطلاع رسانیه یکبار کافیه نه هر روز

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
جوابشو نده جواتی قبلا سنگ رو یخش کرده.. اقای برنامه نویس!!!!!!!!!! دویست تایی اینجا ایدی داره.. میریزه تو تاپیکت خرابش میکنه

هر 3 کاربر یکی هستند:
hamed_u139
amme joon
Iranizi

;)

تف به شرفت اگه نتونی ثابت کنی من با اون دوتای دیگه یکی هستم :|

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
جوابشو نده جواتی قبلا سنگ رو یخش کرده.. اقای برنامه نویس!!!!!!!!!! دویست تایی اینجا ایدی داره.. میریزه تو تاپیکت خرابش میکنه

هر 3 کاربر یکی هستند:
hamed_u139
amme joon
Iranizi

;)

با چهارمین یوزرنیمشم پست زد کودکستان براش زیاده :D

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151

هر 3 کاربر یکی هستند:
hamed_u139
amme joon
Iranizi

;)

تو دلت خوش باشه اینجا مچ میگیری!

آفرین بزنین اون دست قشنگه رو واسش! هرکول پوارو دوباره متولد شده

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
شورشو در آوردید با این تیتر زدن گوگل فیل میشه گوگل فیل میشه

اینقدر بگید تا ذهن همه رو برای فیل شدنش آماده کنید، که روزی که فیل شد واسه همه عادی باشه که انگار نه انگار گوگل رو فیل کردن

این چیزا که تو واسش تاپیک میزنی، همه میدونن، لازم نیس برای چیزی که همه میدونن تاپیک راه بندازی

ما هم همین رو میگیم حامد جان. این بابا یا حسن نیت داره و اینجوری تاپیک میزنه که معلومه داره ضرر میزنه در بهترین حالت یا اینکه با منظور این تاپیک رو زده که خوب تکلیفش معلومه.
حالا میاد میگه شما هم یوزر دیگه من هستی.

به استارتر تاپیک : اگر کسی رو آوردی که ثابت کرد من یک ریال تو پی تی یا هر جای دیگه اینترنت ازش خوردم 500 تومن نقد به خودت و 500 هم به اون بابا جایزه میدم. اگز هم نه که دهنت رو ببند که شوتت میکنم اونجایی که عرب نی انداخت.

بالا