• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خطوط 14رقمی=5000|خطوط 12رقمی=10000

hrvman

Registered User
لایک‌ها
65
با سلام خدمت دوستان عزیز
بعد از فروش موفق عیدی: http://forum.persiantools.com/t437361.html و http://forum.persiantools.com/t437361.html http://forum.persiantools.com/t399076.html و http://forum.persiantools.com/t406861.html
با توجه به استقبال دوستان تصمیم به فروش خطوط با قیمت ویژه گرفتیم
فروش ویژه خطوط خاتمه یافت
هم اکنون پنل های خود را با تعرفه ثابت کمتر از 95 ریال برای خطوط 5000و 98 ریال برای خطوط 1000 و کمتر از 107ریال برای خطوط 3000 با فعال بودن تمامی ماژولها به جز انتقال پیامک به موبایل +ایمیل را به طور رایگان در اختیار کاربران گرامی میگذاریم

تفاوت با پنل های غیر رایگان دو امکان ذکر شده را فعال داشته و خطوط +شارژ+تعرفه پایینتری دارند!
و خطوط 5000با امکان انتخاب شماره را با قیمت ویژه به فروش می رسانیم
خطوط 14 رقمی =5000تومان | خطوط 12 رقمی =10000تومان

توجه:
ماژول های موجود: whmcs | اپن کارت | وردپرس| توماتوکارت| فریر |پرستا شاپ
خطوط به پیشنهاد کاربر می باشد
خطوط 3000و 1000نیز موجود می باشد
وب سرویس فعال است
%6 مالیات محاسبه واخذ می گردد
لیست امکانات موجود سامانه
ثبت نام
بعد از ثبت نام برای خرید خط تیکت دهید
اگر ماژول انتقال به موبایل را نیاز داشتید تیکت دهید تا فعال گردد​

Last edited:

hrvman

Registered User
لایک‌ها
65
قیمت بهتر از این هم مگه میشه؟

hrvman

Registered User
لایک‌ها
65
دوستان در حال حاضر 5000تومان کمترین قیمت خط 14 رقمی در بازار است کمتر سراغ دارید؟؟؟؟؟

hrvman

Registered User
لایک‌ها
65
خطوط 13 رقمی نیز به رنج فروش ویژه ضافه شده است! فقط 7500!!!!!!!!!

ioncube

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
81
این ها رو نمیه یجوری روی گوشی معمولی ست کرد؟یعنی با گوشی هر جای که بودیم و بدون دسترسی به نت استفادشون کنیم؟

hrvman

Registered User
لایک‌ها
65
این ها رو نمیه یجوری روی گوشی معمولی ست کرد؟یعنی با گوشی هر جای که بودیم و بدون دسترسی به نت استفادشون کنیم؟
سلام
چرا میشه ست کرد جوری که دریافت روی موبایلتون باشه حتی ارسال هم از روی موبایل باشه
تو حالت اول مثله دایورت میمونه و هزینه پیامک از پنل به گوشی تو پنل کسر میشه هرکسی پیامک بزنه میاد ارسال میشه به گوشی شما
تو حالت دوم هزینه گوشی به پیامک هست که روی خط موبایلتون میاد! متن ارسالیتون به پنل میبایست @ sms @کلیدواژه@متن پیامک (البته برعکس) باشه! که قبلا گیرندگان مشخص شده اند!
خیلی از وب مسترا برای جلو گیری از پخش شمارشون از این خطوط استفاده میکنن
با احترام

ioncube

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
81
سلام
چرا میشه ست کرد جوری که دریافت روی موبایلتون باشه حتی ارسال هم از روی موبایل باشه
تو حالت اول مثله دایورت میمونه و هزینه پیامک از پنل به گوشی تو پنل کسر میشه هرکسی پیامک بزنه میاد ارسال میشه به گوشی شما
تو حالت دوم هزینه گوشی به پیامک هست که روی خط موبایلتون میاد! متن ارسالیتون به پنل میبایست @ sms @کلیدواژه@متن پیامک (البته برعکس) باشه! که قبلا گیرندگان مشخص شده اند!
خیلی از وب مسترا برای جلو گیری از پخش شمارشون از این خطوط استفاده میکنن
با احترام

فسمت ارسالشو اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدید
پنل رو نمیشه کاری کرد که وقتی میخوایم دریافت کنیم،نرم افزار روی گوشی که به پنل وصله(با اینترنت)آلارم بده و بعد از طریق وب چک کرد؟

hrvman

Registered User
لایک‌ها
65
فسمت ارسالشو اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدید
پنل رو نمیشه کاری کرد که وقتی میخوایم دریافت کنیم،نرم افزار روی گوشی که به پنل وصله(با اینترنت)آلارم بده و بعد از طریق وب چک کرد؟

حتما دوست عزیز: بعنوان مثال شما چند تا دسته درست میکنید تو پنل برا هرکدوم هم یک کلمه کلیدی تعیین میکنید بعد میتونید برا گروه ها هر وقت نیاز داشتید پیام بفرستید! البته این برای مخاطبین از قبل مشخص شده هست! ولی میتونید تو منشی پیامک برای هر کسی که پیام میده یک جواب مشخص کنید یا حتی هوشمند باشه که متن خاص یک جواب خاص براشون بره!

نرم افزاری ندیدم که الارم بده! میشه انتقال پیامک به ایمیل داد! بعد از ایمیل دریافت کرد این برنامه تو همه گوشیایه هوشمند هست!

ioncube

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
81
حتما دوست عزیز: بعنوان مثال شما چند تا دسته درست میکنید تو پنل برا هرکدوم هم یک کلمه کلیدی تعیین میکنید بعد میتونید برا گروه ها هر وقت نیاز داشتید پیام بفرستید! البته این برای مخاطبین از قبل مشخص شده هست! ولی میتونید تو منشی پیامک برای هر کسی که پیام میده یک جواب مشخص کنید یا حتی هوشمند باشه که متن خاص یک جواب خاص براشون بره!

نرم افزاری ندیدم که الارم بده! میشه انتقال پیامک به ایمیل داد! بعد از ایمیل دریافت کرد این برنامه تو همه گوشیایه هوشمند هست!

اونوقت خط برای همیشه دست خودمونه؟
اونطور که توی سایت نوشتید خودمون میتونیم شماره ای که خالیه رو انتخاب کنیم!
اونوقت میشه کاری کرد که با هر ارسال مثلا 100 ت از ارسال کننده کم بشه و به حساب ما اضافه بشه؟
و این پنل رایگانتون امکان ارسال به ایمیل رو نداره،البته من پنل اس ام اس دارم که تمامی امکانات موجود رو داره و توی قرعه کشی بهم دادن

بعد من میخوام هر کس میخواد،بیاد توی سایتم یا همون پنل من(یوزر ایجاد کنم واسش)و از طریق شماره من و با شارژی که خودش میکنه،پیام ارسال کنه
بعد اونوقت این امکان روی پنل رایگان فعال نیست،اینو هم میتونید یه کاری کنید یا باید انتقال بدم؟

یعنی هزینه روی گوشی میاد؟دیگه توی پنل کسر نمیشه؟
اونوقت همون 9ت هست یا قیمت اپراتور برای پیامک حساب میشه؟

hrvman

Registered User
لایک‌ها
65
اونوقت خط برای همیشه دست خودمونه؟
اونطور که توی سایت نوشتید خودمون میتونیم شماره ای که خالیه رو انتخاب کنیم!
خطوط سالیانه واگذار میشن و تمدید به اپراتور بستگی داره اگر نگیرن خوب دریافت نمیشه
اونوقت میشه کاری کرد که با هر ارسال مثلا 100 ت از ارسال کننده کم بشه و به حساب ما اضافه بشه؟
نه خیر پولی به شما اضافه نمیشه منظور شما VAS هست که اون سیستم رو فعلا نداریم اما اگر ه راه اندازی شه نیاز به پروپوزال نویسی و تاییده از سمت اپراتورها هست!
و این پنل رایگانتون امکان ارسال به ایمیل رو نداره،البته من پنل اس ام اس دارم که تمامی امکانات موجود رو داره و توی قرعه کشی بهم دادن
مبارکتون باشه برای ما با درخواست به پشتیبانی فعال میشه!!!
بعد من میخوام هر کس میخواد،بیاد توی سایتم یا همون پنل من(یوزر ایجاد کنم واسش)و از طریق شماره من و با شارژی که خودش میکنه،پیام ارسال کنه
بعد اونوقت این امکان روی پنل رایگان فعال نیست،اینو هم میتونید یه کاری کنید یا باید انتقال بدم؟
اون سه حالت داره! یکی مثل برنامه هایی که هستند دریافت نصب و خودتون تو سایتتون هرکاری بکنید یوزر بسازید پولش رو بگیرید و در آخر فقط با یوزر خودتون و شارژ خودتون ارسال کنید فقط دستور اون بده تو سایتتون (آقای امیری در زرین پال و نوین پیامک همون عصر اس ام اس دارن برنامه رو میفروشن)
بعدی درخواست کاربر بدید که براتون تا ده عدد کاربر اجازه صادر میشه( این محدودیت برای کاربران رایگان هست)
سومی هم نمایندگی بگیرید که رایگان نیست این هزینه خودش رو داره! ولی امکانات مدیریتی داره
یعنی هزینه روی گوشی میاد؟دیگه توی پنل کسر نمیشه؟
اونوقت همون 9ت هست یا قیمت اپراتور برای پیامک حساب میشه؟
هزینه دستور! روی گوشی میاد والا هزینه ارسال بسته به تعداد گیرندگان در پنل کسر میشه!

ioncube

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
81
خطوط سالیانه واگذار میشن و تمدید به اپراتور بستگی داره اگر نگیرن خوب دریافت نمیشه
خب میگیرن یا نه؟
نه خیر پولی به شما اضافه نمیشه منظور شما VAS هست که اون سیستم رو فعلا نداریم اما اگر ه راه اندازی شه نیاز به پروپوزال نویسی و تاییده از سمت اپراتورها هست!
مثلا سایت برترینها که شمارش 7505 هست واسه هر 2 اپراتور همراه اول و ایرانسل چجوری واسه هر پیام پول میگیره؟
نمیتونیم صحبت کنیم با اپراتور؟(شخص حقیقی)
میخوام یه مسابقه پیامکی راه بندازم
مبارکتون باشه برای ما با درخواست به پشتیبانی فعال میشه!!!
:|
متوجه نشدم!
پنل هست البته خیلی گرون میگیره واسه پیامک،12ت!
اون سه حالت داره! یکی مثل برنامه هایی که هستند دریافت نصب و خودتون تو سایتتون هرکاری بکنید یوزر بسازید پولش رو بگیرید و در آخر فقط با یوزر خودتون و شارژ خودتون ارسال کنید فقط دستور اون بده تو سایتتون (آقای امیری در زرین پال و نوین پیامک همون عصر اس ام اس دارن برنامه رو میفروشن)
بعدی درخواست کاربر بدید که براتون تا ده عدد کاربر اجازه صادر میشه( این محدودیت برای کاربران رایگان هست)
سومی هم نمایندگی بگیرید که رایگان نیست این هزینه خودش رو داره! ولی امکانات مدیریتی داره
گزینه1 مد نظرم بود
شما ندارید افزونه اش رو؟

هزینه دستور! روی گوشی میاد والا هزینه ارسال بسته به تعداد گیرندگان در پنل کسر میشه!
آها یعنی هم پول یه پیامک از گوشی کم میشه و هم پول پیامک در پنل!

اینم مقایسه خطوط:مقایسه خطوط و اپراتورها -

الآن من از کجا میتونم چک کنم که شماره مد نظرم آزاده؟

hrvman

Registered User
لایک‌ها
65
خب میگیرن یا نه؟
بگیر نگیر داره! برخی ها همیشه میگیرن برخی ها بعنوان هزینه تمدید پنل میگیرن ما امکانات رو رایگان میدیم بسته به اپراتور تصمیمات داره مثلا امسال نگرفتن وبه خاطر فروش بالایی که تو چند روز عید فطر داشتیم قیمت خطوط شکسته شد! و خیلی اومد پایین
مثلا سایت برترینها که شمارش 7505 هست واسه هر 2 اپراتور همراه اول و ایرانسل چجوری واسه هر پیام پول میگیره؟
نمیتونیم صحبت کنیم با اپراتور؟(شخص حقیقی)
میخوام یه مسابقه پیامکی راه بندازم
بله همون VAS هست یعنی پروپوزال و... باید برنامش نوشته بشه رایزنی هاش شده
:|
متوجه نشدم!
پنل هست البته خیلی گرون میگیره واسه پیامک،12ت!
خوب اون که قرعه کشی نمیخاد! میخاید با اون تعرفه 900تا کاربرهم براتون بزارم!
هر قابلیتی که نیست (انتقالها برای پنل رایگان بسته هستش) با درخواست فعال میشه!تیکت میزنید که به ماژول نیاز دارید به رایگان فعال میشه تا دو تا از قابلیتها!
گزینه1 مد نظرم بود
شما ندارید افزونه اش رو؟
نه متاسفانه تجاری هست تا اونجا که فرمودن! البته شاید برای برنامه هایی موجود باشه مثلا در mybb دیدم داشتن یه چیزایی دانلود شده تا اگر قابلیت کارکردن رو داشته باشه اصلاح شه و دردسترس قرار بگیره!

آها یعنی هم پول یه پیامک از گوشی کم میشه و هم پول پیامک در پنل!
بله

متاسفانه متن اشتباه است!
خطوط 1000 دو حالت دارند: رندم و انتخابی و دلیوری دارند ولی ارسال ایرانسل ضریب دارد
خطوط 2000 گرانتر هستند ولی من باهاشون کارنکردم ولی زیادم استفاده نمیشن واسه تبلیغات!
خطوط 3000 با سرشماره هستند که بخاطر دلیوری و برگشت اعتبار پیامها تعرفه گرانتری دارند
خطوط 5000 سرشماره دارند و هم دریافت و هم ارسال دارند برخلاف خطوط 1000 ضریب برای ارسال به ایرانسل ندارند ولی دلیوری هم ندارند به همین خاطر ارزانترین تعرفه رو دارند
خطوط 021 دو حالت دارد خط انتخابی برای شما باشد یا نه بعد درخواست باید پر شود و درحال حاضر آخرین اپراتور اضافه شده هستند
خطوط نام تجاری این خطوط دریافت ندارند و دلیوری ولی به خاطر قابلتشون قیمت بالاتری دارند حدود 12 تومان!! ولی بازهم در هفته گذشته واگذاری رو متوقف کردند به خاطر مسائل پیش آمده!
الآن من از کجا میتونم چک کنم که شماره مد نظرم آزاده؟
بعد از عضویت تیکت میدید براتون چک میشه!
راستی قیمت های ما 6% مالیات رو باید درنظر بگیرید!
و در ضمن طرح پلکانی هم داریم اگر ارسال یک ماهتون بالا باشد در ماه بعد تعرفه تشویقی براتون فعال میشه! مثال 20 هزارتومان =92 ریالی 80هزار تومان=90 ریالی 130هزارتومان =88 ریالی! 180هزار تومان =86 ریالی 260هزارتومان = 84 ریالی!

ioncube

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
81
تشکّر
من ارسال زیادی ندارم،ولی هین که یه خطّ این شکلی داشته باشی خیلی باحاله :دی
عضو شدم و شماره رو که انتخاب کردم تیکت میدم

ioncube

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
81
توی سایت نوشته که قیمت گلچین 15ت هست و اینجوری هم باید باشه 50002666XXXXXX
درسته؟

hrvman

Registered User
لایک‌ها
65
توی سایت نوشته که قیمت گلچین 15ت هست و اینجوری هم باید باشه 50002666XXXXXX
درسته؟
خوشحالیم که مارو بعنوان خدمت رسان خود انتخاب کردید
شمارتون رو تیکت کنید استعلام میگیریم اعلام میکنیم یه سری شماره های کمی هستند که گلچین محسوب میشن! مثلا 50002666333331 گلچین محسوب نمیشه و 5000تومان حساب میشه!
و گلچین هم 50% تخفیف داره! 7500 میشه!

ioncube

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
81
خوشحالیم که مارو بعنوان خدمت رسان خود انتخاب کردید
شمارتون رو تیکت کنید استعلام میگیریم اعلام میکنیم یه سری شماره های کمی هستند که گلچین محسوب میشن! مثلا 50002666333331 گلچین محسوب نمیشه و 5000تومان حساب میشه!
و گلچین هم 50% تخفیف داره! 7500 میشه!

راستش هنوز ثبت نام نکردم!
میشه بهتون پخ بدم به ترتیب اولویت چک کنید؟(سریعتره به نظرم)

hrvman

Registered User
لایک‌ها
65
راستش هنوز ثبت نام نکردم!
میشه بهتون پخ بدم به ترتیب اولویت چک کنید؟(سریعتره به نظرم)

اشکال نداره دوست عزیز
سیستم اونجا هر 15دقیق رفرش مشه حداکثر تیکت سری پاسخ میدم اگر میخاد پ خ بدید چک میکنم براتون
سیستم پرداخت تو خود پنل هست! سریع بعد از واریز شماره ثبت میشه و به پنلتونم اضافه میشه! فقط تلفن ثابت رو ثبت نام وارد کنید تا ارتقا و ثبت بدون مشکل همگی انجام شن

new24-4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شه شماره از ایشون خریداری شد
خیلی سریع هم اضافه کردند
شماره:56-666-666-26-5000

بالا